Salesforce om steun te laten vallen voor alle Android-apparaten met uitzondering van Samsung en Nexus

Salesforce heeft aangekondigd dat, vanaf oktober, zal het alleen de Salesforce1 app voor Android op de Samsung Nexus en hardware te ondersteunen.

Het bedrijf kondigde aan dat met ingang van de Winter ’17 release voor haar Salesforce1 app, die momenteel gepland voor een release oktober 2016, zij “zal niet langer te voorzien van technische ondersteuning, bug fixes en verbeteringen voor Salesforce1 problemen” voor de volgende toestellen

Terwijl de intrekking van ondersteuning voor oudere iOS apparaten wordt verwacht, de verandering ten opzichte van Android komt als een verrassing.

Naar aanleiding van de Winter ’17 release, zal de Salesforce1 downloadbare app en de mobiele browser app blijven functioneren op de niet-ondersteunde apparaten, maar het bedrijf zal niet langer ondersteuning bieden.

De reden is een van de grootste problemen voor Android pest – fragmentatie.

Vanwege het brede scala van beschikbare Android-apparaten, zijn we gericht op onze steun aan een select aantal Android-apparaten te blijven verbeteren van onze algemene Salesforce1 voor Android user experience.

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

? M2M markt stuitert terug in Braziliƫ

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

iPhone 5, iPhone 5C, iPad Mini 2, iPad Mini 3, iPad 4; Alle Android-telefoons, behalve voor de Samsung Galaxy S5, S6 en S7, Samsung Galaxy Note 4 en Google Nexus 5X en Google Nexus 6P; Alle Android-tablets, behalve voor de Samsung Galaxy Let op 10.1 en de Samsung Tab A 9.7

Seagate onthult ‘s werelds grootste consument harde schijf, Vijf manieren kun je Windows-programma’s draaien op een Mac; Five gratis alternatieven voor Evernote; Stop met zeuren over de iPhone hoofdtelefoonaansluiting;! Android is imploderen, en er is niets dat kan worden gedaan om het te stoppen

iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, innovatie;? M2M-markt stuitert terug in BraziliĆ«, Mobility, $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval, de iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 niet vloeistof schade