Shut (beneden) die val!

Aangezien dit mijn blog debuut, heb ik besloten om te beginnen met iets van algemene aard – vallen. Niet het soort aangesloten op uw hoofd, maar vallen om de nietsvermoedende vangen.

In het recente rechtszaak van Singapore Land Autoriteit vs Virtual Map (Singapore) Pte Ltd, SLA bleek dat zij opzettelijk of anderszins talrijke fouten had geplaatst in hun vector kaartgegevens. Deze vallen waren in de vorm van phantom of ghost details – bijvoorbeeld, werd een tempel toegevoegd waar er geen dergelijke tempel en een weg verlenging werd geplaatst waar een dergelijke uitbreiding bestonden. SLA advocaten zei deze fouten vormde “vingerafdruk”, die betrokken waren Virtual Map.

Wat SLA deed was geenszins ongebruikelijk … gevallen in de Verenigde Staten sinds het begin van de jaren negentig bijgesneden.

Het gebruik van vallen is niet specifiek voor kaarten. Andere soortgelijke toepassingen zijn nutteloos computer broncodes, kleine onlogisch graphics geplaatst in foto’s, valse vermeldingen in telefoonboeken en dummy tekst geplaatst in de leerboeken. Al deze factoren hebben een rol gaan spelen in deze tijd waar de inhoud is direct beschikbaar op het internet en werken smart is een fijne lijn weg van het nemen van onaanvaardbare shortcuts.

Het hele doel van deze vallen is om de inhoud eigenaar om dan gemakkelijk te bewijzen dat zijn werk werd gekopieerd of plagiaat mogelijk te maken. Met zulke vallen, content-gebruikers moeten zich ervan bewust dat de vlakte wholesale kopiƫren, in de hoop dat zij niet zouden worden gevangen is wishful thinking.

Hetzelfde geldt voor de slimme alecs die denken dat ze kunnen kopiƫren, maar omzeilen de vallen door het aanpassen van het werk en het spotten fouten.

Mijn unversity professoren had dit advies voor amateur plagiarizers: De moeite besteed in het maskeren van de plagiaat is beter besteed aan het maken van uw origineel stuk van het werk.

TPG geldt om deel te nemen in Singapore mobiel spectrum veiling

VPN verbieden ter bescherming van het auteursrecht discriminerend zijn, zal ondergronds rijden gebruikers

Zelf rijden taxi’s naar gratis ritten in Singapore bieden

Singapore opent lab voor FinTech experimenten

Telco’s, TPG geldt om deel te nemen in Singapore mobiel spectrum veiling, veiligheid, VPN verbod ter bescherming van het auteursrecht discriminerend zijn, zullen de gebruikers ondergronds rijden; Innovatie; Self-rijden taxi’s naar gratis ritten aanbieden in Singapore; Banking; Singapore opent lab voor FinTech experimenten