We hadden niet het vuur aan te steken

commentaar Gee, we houden van nieuwe productlanceringen. Zeker als dat product heeft een naam die zich leent voor zuchten-inducerende woordspelingen. (Een traan kwam gewoon mijn ogen toen ik de dag Nintendo lanceerde haar gaming console onthouden!)

Zal Amazon’s Fire vuur van de tablet markt? (Stephen Withers, iTWire); Amazon branden op Netflix met nieuwe Kindle tablet (Greg Sandoval,), Amazon’s Kindle kan een Fire (Podcast) (Justin Eckhouse,) start; Netflix kondigt DreamWorks deal, en Amazon vuurt terug (Peter Smith, ITworld); Zoals Kindle vlam vat, Motorola Xoom eindelijk geeft haar LTE upgrade (Kevin Fitchard, ConnectedPlanet), de Verenigde Staten in de buurt: Voorraden vallen, maar Fire brandt Amazon (ShareCast)

Hier zijn slechts een paar voorbeelden van de woordspelingen die we vanochtend hebben gezien, dankzij de aankondigingen van Amazon’s

Dan zijn er degenen die ons vertrokken krassen onze hoofden. Hoe kon deze publicaties missen op de kans dat Amazon ons zo vriendelijk heeft gegeven?

Kon niet Jaime hebben gebruikt “stoked” in plaats van “roert”? En we hebben hout eerder gestapeld, maar nooit te vuren.

We willen niet u vertellen hoe u eieren, Newsday en PC Pro zuigen, maar voel je vrij om deze koppen te gebruiken in de komende dagen.

Heeft u een artikel kop suggesties voor het worstelen tech schrijvers en sub-redacteuren? Laat ze in de sectie Talkback hieronder.

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

Terwijl de wereld kijkt iPhone 7, Apple werkt stilletjes iPad range

Apple iPhone 7 evenement: Door de nummers

Hoe om te kijken naar de iPhone van Apple event vandaag live

Amazon wakkert tablet markt met Kindle Fire (Jaime Pulfer, 680 News); Hoe Kindle Fire uitblinkt in vergelijking met de iPad (Newsday); Amazon Kindle Fire tablet landt op $ 199 (Nicole Kobie, PC Pro); Amazon lanceert $ 199 Kindle Fire (Solon Harmony Dolor, Sociale Barrel)

Playing with Fire (Eerste hands-on review); All Fired Up (Eerste positieve review); Je bent ontslagen (Eerste negatieve review); De Vrouw die met Vuur (Eerste Ralph review) gespeeld

Apple; Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september, hardware; Terwijl de wereld kijkt iPhone 7, Apple werkt stilletjes iPad range, Apple, Apple iPhone 7 evenement: Door de nummers, Apple, Hoe om te kijken naar de iPhone van Apple event vandaag live