Windows 10 Insider Voorbeschouwing bouwen 14352 marks aftellen naar de zomer lanceerdatum

Elke scholier kan je vertellen tijd versnelt aan het begin van de zomer. Microsoft ingenieurs en zijn bemanning van Windows Insiders op het punt om hetzelfde fenomeen te voelen.

Windows 10, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren, Windows 10, Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw desktop of lock screen, Cloud, Windows 10 Enterprise nu beschikbaar op abonnement van Microsoft’s cloud-partners; Enterprise Software, nieuwe business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen

Met ongeveer 60 dagen te gaan tot de officiƫle release van de Windows 10 Anniversary Update, Microsoft heeft vandaag een nieuwe update voor de leden van de Windows Insider-programma die zich heeft aangemeld voor de fasten-your-veiligheidsgordels Fast Ring.

Build 14352 bevat geen belangrijke nieuwe functies. In plaats daarvan, zoals dat hoort haar positie in het verlengde sprint naar de Anniversary-update in eind juli, de release notes zijn een lange lijst van bug fixes en een veel kortere lijst van verfijningen in de eerder aangekondigde ondertekening veranderingen voor deze zomer.

Een opvallende verandering is een gestroomlijnde setup ervaring dat een beetje sneller dan zijn voorgangers lijkt. De voortgang pagina catalogi niet langer elk van de drie segmenten, maar in plaats daarvan toont een enkele operatie.

Belangrijke wijzigingen in de release notes voor deze build onder meer verbeteringen in de werking van Cortana, met name mogelijkheden om muziek en set timers spelen met gesproken commando’s. Die functies zijn regelrecht gericht op de ruimte die Amazon’s Echo heeft uitgehakt.

Voor de steeds grote populatie van Microsoft Surface eigenaren, deze build heeft een korte lijst van verbeteringen en een veel langere lijst van de bug fixes in het subsysteem Windows Ink. De voormalige lijst bevat een bijgewerkte Sticky Notes app en ondersteuning van een kompas op de liniaal Ink module. De laatste build bevat ook een partij van updates voor Precision Touchpad hardware responsiever te maken.

Prolific bug verslaggevers zullen een kleine maar betekenisvolle verandering in de Windows 10 Terugkoppeling Hub, die nu toont Microsoft reacties te waarderen.

In een teken dat Microsoft direct is gericht op de high-value Enterprise klantenbestand, de laatste build bevat belangrijke wijzigingen in het upgrade proces dat een systeem van Windows 10 Pro neemt het volume-licentie alleen Enterprise-editie. U kunt nu dat de overgang van een product key simpelweg invoeren, zonder herstart vereist.

En als je een no-fooling marker dat we in wat er zou eens zijn de Release Candidate fase genoemd wilde, deze build sport een bijgewerkte File Explorer-pictogram dat sommige geel herstelt na een eerdere verandering die te ver in de richting van beige Manila ging mappen.

De nieuwbouw is per direct beschikbaar voor iedereen met Windows 10 die is aangemeld bij het Windows Insider programma en gekozen voor de Fast Ring.

Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren

Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw bureaublad of lock-scherm

Windows 10 Enterprise nu beschikbaar op abonnement van Microsoft’s cloud-partners

nieuw business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen