Windows 8 Developer Preview

Microsoft is pronken stukjes en beetjes van de volgende generatie Windows-besturingssysteem in de afgelopen maanden, eindelijk het vrijgeven van een developer preview op zijn BUILD conferentie. Dit voorbeeld is bedoeld om ontwikkelaars in de gelegenheid om te werken met Windows 8 de nieuwe Metro-stijl user interface, en om te leren hoe om applicaties te creëren voor wat is een heel ander Windows. Het is pre-beta code, en zo kan een beetje buggy bij momenten, maar heeft veel van de functies die zal verschijnen in de definitieve versie.

Windows 10, Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw desktop of lock screen, Enterprise Software, nieuwe business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen, Microsoft, Kan de toekomst van Android Windows, Windows 10, Windows 10 tip : netwerkproblemen oplossen met een one-click reset

Beschreven door Microsoft voorzitter Steven Sinofsky als “een gedurfde re-verbeelding van wat Windows zou kunnen worden”, Windows 8 brengt een nieuwe touch-vriendelijke user interface naar de eerbiedwaardige platform, samen met een nieuw ontwikkelingsmodel en de nieuwe ontwikkeltools. HTML en JavaScript zijn eersteklas burgers, samen met Silverlight, die weg beweegt dat het een browser plug-in om een ​​nieuwe gebruikersinterface for.NET beheerde code Windows-toepassingen. Windows 8 afwijkt van de bekende desktopmodel bestanden en programma iets heel anders, ontworpen voor aanraking en voor mobiele gebruikers.

Er is ook diep cloud integratie in het besturingssysteem, en Microsoft’s consument cloud service Windows Live is een belangrijk onderdeel van het Windows 8 user experience. In te loggen op een Windows 8 machine voor het eerst gebruikt, wordt u gevraagd om een ​​bestaande Windows Live ID in te voeren, of maak een nieuwe van de grond af. Levende behandelt veel Windows 8 ‘s-connectiviteit en sociale media functies, het binnenhalen van nieuwe versies van de Windows Live Essentials-software en de koppeling van de OS Live SkyDrive opslag platform van Microsoft.

Hier beginnen; Zet een Windows 8-apparaat, en u zult worden gepresenteerd met een nieuwe look lock screen. U kunt de achtergrond personaliseren, hoewel je het een HD-kwaliteit nodig hebt om de meeste van de aanbevolen 1366-by-768-pixel resolutie te maken. Een set van symbolen op het slot scherm zorgen voor een snel overzicht van de status van het apparaat – netwerkverbindingen, e-mail en agenda-informatie, evenals een grote, duidelijke klok.

Windows 8 het scherm van Metro Start is de nieuwe Windows-shell, degraderen de oude desktop om gewoon een andere toepassing, Live Tiles tonen informatie, evenals de lancering van toepassingen

Een simpele swipe gebaar beweegt je uit de buurt van het slot scherm. Windows 8 ondersteunt verschillende wachtwoord regelingen, met de mogelijkheid van traditionele wachtwoorden en pincodes (met een Windows Live-wachtwoord) of de nieuwe Picture Password tool. Hiermee kunt u elementen van een afbeelding te gebruiken van uw bibliotheek als een sleutel, met drie gebaren op specifieke delen van het beeld ontsluiten van uw apparaat.

Het hart van Windows 8 is de nieuwe Start-scherm, gebouwd met behulp van Microsoft’s Metro look-and-feel populair op Windows Phone 7. U kunt het startscherm te gebruiken als een programma launcher, maar het is eigenlijk nog veel meer. Misschien het best gezien als een amalgaam van de traditionele Windows-taakbalk en het startmenu, samen met de Windows Phone 7 startscherm, het geeft je een panoramisch uitzicht scrollen van een reeks van toepassing tegels. Dit kunnen bekende applicatie iconen voor de traditionele desktop applicaties, of Windows Phone-stijl Live-Tiles, het weergeven van applicatie-informatie voor een op-een kort overzicht van wat belangrijk is voor u.

Luisteren naar Microsoft personeel praten over Windows 8, twee woorden blijven komen: ‘vocht’ en ‘immersive’. De Easy-Scroll Start uitzicht is zeker vloeistof, met een zeer soepele actie. Scrollen naar het einde van het programma lijst is snel en eenvoudig, met gladde panning. Tegels kunnen klein of groot, met verschillende lay-outs voor verschillende schermformaten zijn. De standaard breedbeeld uitzicht is groepen van drie stenen hoog, terwijl de grotere schermen kunt u groep vier of vijf tegels hoog. Groepen tegels kunnen worden gebruikt om informatie en toepassingen ordenen, zonder mappen.

Als u veel items op het scherm Start hebt, kunt u gebruik maken van wat Microsoft noemt ‘semantische zoom’ om snel uitzoomen van het panoramische uitzicht, waardoor u een minder gedetailleerde weergave van meer stenen – net als naar beneden te kijken vanaf 10.000 voeten! Hoewel je veel van de details en op Live Tiles verliest, kun je nog steeds zien wat ze zijn, vandaar de naam. Zodra je in semantische zoom, kunt u snel naar de tegel die u wilt gebruiken, of reorganiseren tegels en groepen.

Raak toetsenbord; Slate apparaten toegang krijgen tot een vleugje toetsenbord, welke tools ontwikkeld voor Windows Phone 7 maakt gebruik van te maken het een stuk makkelijker om op het scherm te typen. Fuzzy hot targeting maakt gebruik van voorspellende tekst om te raden welke sleutel u de volgende keer gaat gebruiken, het uitbreiden van de hit doel rond de meest waarschijnlijke toetsen. Built-in autocomplete maakt gebruik van een dynamische insert toets om snel woorden vallen in uw tekst. Er is geen noodzaak om uw vingers van het toetsenbord te verwijderen, en zoals het is allemaal ingebouwd in de Windows 8 controles, hoeft ontwikkelaars niet nodig om iets aan de functie te gebruiken in hun applicaties te doen.

De Windows 8-toetsenbord bevat ook een gespleten lay-out voor de duim te typen op tablets, en ondersteunt handschriftherkenning op apparaten met pen digitisers. Als u een tablet-pc in het verleden hebt gebruikt, zul je Windows 8 de pen ondersteuning zeer vertrouwd te vinden.

U bent niet beperkt tot het gebruik raken, want er is volledige ondersteuning voor de muis en het toetsenbord, met een bereik van sneltoetsen voor de power user. Als u een muis gebruikt, de ‘charme’ – Search, Share, Start, apparaten en instellingen iconen – verhuizing naar linksonder. Andere alternatieven voor touch gebaren omvatten het openen van de app bar met een rechter muisklik, en klikken en te slepen aan de linkerkant van het scherm om de toepassing snapping behandelen. Er is ook ondersteuning voor horizontaal scrollen met de muis scroll wiel, en de Windows-toets zal altijd terug naar het startscherm neemt u.

Toepassingen; Metro is overal in Windows 8. U vindt het in de applicatie-instellingen, in de task manager, en natuurlijk ook in de nieuwe Metro-stijl applicaties. Voorheen aangeduid als ‘immersive’ toepassingen, Metro toepassingen zijn full-screen applicaties zonder chroom – ooit gelanceerd, ze nemen over het volledige scherm. Er zijn geen commando’s zichtbaar zijn, alleen de inhoud.

Als u een vleugje apparaat hebt, kunt u dezelfde gebaren gebruiken als op het startscherm om te communiceren met je touch applicaties – met extra gebaren die u helpen navigeren tussen applicaties en de Start gereedschappen. Schuif vanaf de onderkant van het scherm en je ziet de app bar, die de beschikbare commando gastheren en kan verschijnen aan de boven- of onderkant van het scherm (of beide, zoals Internet Explorer, waardoor de bovenkant van het scherm voor tabs gebruikt openen en de bodem voor de adresbalk en tabs). Aanvragen kunnen belangrijke elementen als secundaire tegels, die deep links naar functies en inhoud binnen een toepassing zijn bloot te leggen. U kunt deze vastmaken aan het startscherm, waar ze gedragen zich net als elke andere tegel.

Windows 8 toepassingen kunnen delen vastgemaakt aan de zijkant van het scherm, met een aparte mini-UI, terwijl een tweede applicatie een iets lagere full-screen ervaring

die Microsoft noemt ‘bedels’ – – Als u vegen vanaf de rechterkant vindt u een reeks van vijf pictogrammen voor Search, Share, Start, apparaten en instellingen, samen met de klok en een set van systeem meldingen. Bedels zijn een snelle manier om toegang te krijgen tot het systeem en de toepassing functies – tikt u gewoon een charme en een ruit opent toont u snel wat u hoeft te doen. Tik op Instellingen, bijvoorbeeld, en u kunt werken met volume netwerkinstellingen, en de helderheid, maar ook meldingen en power management.

Veeg van links en je kunt door de momenteel lopende toepassingen. U kunt ook een applicatie vanaf de linkerkant te slepen op het scherm, en klik deze op zijn plaats. U kunt dan gebruik maken van een schuifknop om de weergave te wijzigen, tussen een bijna full-screen weergave en een smalle uitzicht met een subset van de gebruikersinterface van de toepassing. Het is gemakkelijk om te veranderen, en het betekent dat je kunt kijken naar IM-berichten in één beeld tijdens het werken met e-mail in een ander (of het spelen van een game …). De knapte geminimaliseerde weergave live is, zodat je het kunt gebruiken om video te hosten tijdens het werken in een meeslepende applicatie. De swipe gebaar is ook hoe u gebruik maken van Windows multitasking: je kunt snel schakelen tussen verschillende applicaties, met de Windows 8 memory management tools de behandeling van de levenscyclus van een applicatie, het sluiten Metro applicaties omlaag of ze schorsing op schijf.

Internet Explorer 10; IE 10 krijgt ook de meeslepende look-and-feel. Het resultaat is een heel andere browser louter gericht op inhoud. Het is snel en makkelijk te gebruiken, met dezelfde swipe gebaren als de rest van Windows 8, gebruik te maken van het OS nieuwe rendering tools waarmee u scherpe, duidelijke tekst te leveren. Het openen van de app bar toont ook een tabblad te bekijken, live snapshots van andere vensters, enkel een kraan weg. Het is makkelijk om nieuwe tabbladen te openen, en net zo makkelijk om ze privé te maken, de nieuwe tab-toets om InPrivate-sessies in de dezelfde toepassing Window starten ingedrukt te houden – een belangrijke verandering ten opzichte van eerdere versies van IE.

Eén ding hebben we met de nieuwe IE was hoe weinig we moesten typen. Autocomplete in de adresbalk werkt samen met uw geschiedenis om snel op de site-adressen te vullen, terwijl de nieuwe tabbladen te openen met een frequente locaties te bekijken – tikt u gewoon op een site icon in de veelvuldige locaties bekijken om de pagina te openen. IE 10 heeft meer slots voor frequente sites die IE 9, waardoor het makkelijker om direct naar een pagina. U kunt ook pagina’s op het startscherm pin, net als de huidige taak bar pinning in IE 9, met de mogelijkheid om informatie te leveren vanaf het web op een Live Tile.

Er zal niet een nieuw Internet Explorer Platform Preview van Windows 7. Internet Explorer ontwikkeling neemt nu plaats in Windows 8 en Microsoft wil niet ontwikkelaars te verwarren door het verstrekken van een testomgeving op een andere versie van Windows.

Het delen en contracten, een van de belangrijkste begrippen in Windows 8 is het ‘contract’. Dit is hoe toepassingen kunnen samenwerken, met behulp van Windows 8 infrastructuur om informatie en diensten te delen, zonder enige kennis van andere toepassingen. Windows 8 zorgt voor de interacties, het blootstellen van functionaliteit door middel van de eerder genoemde ‘charme’.

Toepassingen die informatie kunnen delen worden blootgesteld met behulp van de Share charme, als zij de uitvoering van de Windows 8 Share contract. Als u een toepassing kiest u deze laadt in de charme ruimte, met een eigen user interface, en neemt in en verwerkt de gegevens gedeeld vanuit een andere toepassing. Het is een proces analoog aan het Windows klembord, maar het gaat om veel meer dan alleen tekst en links.

De Search charme ondersteunt een van Windows 8 de contracten, en je kunt het gebruiken om alle toepassingen die ondersteuning zoeken – online en lokaal. Het is een aanpak die is zeer vergelijkbaar met de SuperApps in BlackBerry, het leveren van instrumenten voor het leveren van contextuele computergebruik in Windows.

Windows 8 De file manager is gebouwd met behulp van de metro, en laat u snel schuiven door grote bibliotheken, met thumbnails waardoor veel sneller dan in Windows 7. Er is ondersteuning voor de vertrouwde bibliotheek model, maar ook voor links naar externe applicaties en diensten. De file manager implementeert de Windows 8 picking contract, zodat je lokale en externe inhoud te mengen in een plaats, klaar voor het delen of het gebruik in een andere application.This benadering kunt u verschillende toepassingen samen te brengen om taken uit te voeren, met behulp van Windows 8 contracten om applicaties te koppelen.

Hoewel de Windows 8 user experience mag dan lijken op een applicatie die draait op een moment, het is echt een web van verbonden applicaties bij elkaar lopen, en de weergave van de resultaten en de aansluitingen in een live Startscherm.

Apparaten, externe apparaten, zoals printers, aangesloten op de apparaten charme met behulp van het apparaat-specifieke contracten. Elke applicatie kan de printer contract gebruiken en Windows 8 wordt geleverd met ondersteuning voor veel voorkomende printers. Device fabrikanten kunnen hun eigen applicaties toe te voegen aan de charme Devices – Microsoft toonde een hulpmiddel voor printerinstellingen ontwikkeld door HP hanteren.

De Windows Desktop; Niet alle toepassingen kunnen worden – of zelfs moeten – Metro-stijl applicaties, en de vertrouwde Windows-bureaublad is slechts een kraan weg. Als u een niet-Metro applicatie te starten, de desktop opent met de applicatie draait. U kunt gebruik maken van contact, maar met toepassingen zoals Photoshop of de Office tools een muis blijft de beste manier om nauwkeurig te communiceren.

Zodra het bureaublad geopend is kun je bladeren door het net als andere applicaties, en kan zelfs gebruik maken van Windows 8 is snapping tools waarmee desktop-applicaties te bekijken tijdens het werken met Metro code. Als je klaar bent met de desktop het sluit, zodat u met de metro. Microsoft heeft een moedige beslissing genomen in het draaien van het bureaublad naar een applicatie die alleen draait wanneer dat nodig is, maar dit noodzakelijk was om de ontwikkeling van de Metro-stijl applicaties aan te moedigen.

Windows 8 en de cloud, Microsoft heeft veel van de Windows Live-services is ingebouwd in Windows 8, een back-up staat en instellingen in de cloud, samen met de gebruiker tegels. Na het inloggen in een Live ID, kunt u meteen beginnen met het downloaden instellingen naar een nieuwe machine.

Een nieuwe Live Mail-client biedt ondersteuning voor Exchange, maar ook voor web-based mail applicaties. Het is een zeer vergelijkbaar instrument om de Windows Phone 7-mail client, met een twee-venster weergave van uw e-mail. U kunt tikken om mappen te openen, terwijl de toepassing Agenda zal aggregeren uitzicht vanuit meerdere agenda, inclusief gedeelde agenda’s.

Als u de People hub op Windows Phone 7 te gebruiken, moet u de Windows 8 Mensen applicatie zeer vertrouwd te vinden. Een aangesloten service, het maakt gebruik van de sociale contacten ingebouwd in Windows Live om u de ene plaats naar iedereen die je kent te zien geven – samen met hun social media-status updates. Er is geen zorgen te maken over netwerken, omdat het allemaal is behandeld door de Live-service platform, met links voor instant messaging en foto bibliotheken.

Microsoft heeft eindelijk geïntegreerd zijn SkyDrive cloud storage gereedschap met Windows en applicaties in staat zijn om de service te gebruiken zal zijn. Gebruikers zullen SkyDrive te zien in de Share charme, en zal ook toepassingen vinden het gebruik ervan te hanteren verzenden van grote bestanden – delen van foto’s, bijvoorbeeld. De SkyDrive dienst zal nu ook laten zien verbindingen van andere pc’s, zodat u aan te sluiten op je werk PC zonder behoefte aan extra verificatie of gereedschap.

Het ontwikkelen voor Windows 8; Er is veel speculatie over de Windows 8 ontwikkelingsmodel, en Windows ontwikkelaars zullen een zucht van verlichting slaken om te ontdekken dat ze niet gedwongen worden om al hun Windows 8-toepassingen in HTML5 en JavaScript ontwikkelen. In plaats daarvan zal een nieuwe set API’s laten bouwen Metro toepassingen met behulp van vertrouwde instrumenten en technologieën, met Silverlight en HTML5 twee optionele user interface technologieën die zal werken op zowel de ARM en Intel-platforms.

U kunt nog steeds op te bouwen traditionele desktop applicaties in Windows 8, maar Microsoft heeft nieuwe ontwikkeling aan te moedigen om zich te concentreren op meeslepende Metro-stijl applicaties. Om deze toepassingen te leveren, het vrijgeven van een nieuwe set API bovenop de Windows kernel. Een set van C ++ Windows Runtime APIs, WinRT vindt u uitgebreide toegang tot de OS mogelijkheden te geven, hen blootstellen aan beheerde en onbeheerde code, en JavaScript. De onderliggende ontwikkeling model is gebaseerd op het bekende model-view-controller ontwerp patroon, met HTML5 en XAML gebruikt om standpunten als Metro-stijl user interfaces te leveren.

De bundel van het monster applicaties in de Windows 8 Developer Preview omvat een conferentie planner voor de BUILD evenement waar Microsoft onthulde Windows 8 en haar ontwikkelingsmodel. Toepassingen zoals dit kan worden gebouwd met behulp van HTML5 grid gereedschappen snel en eenvoudig, met JavaScript links naar Windows

Een nieuwe versie van Visual Studio (momenteel de codenaam “Dev 11”) biedt volop Metro project templates, JavaScript nu een eerste klas burger naast C # en Visual Basic. Sommige van de templates zijn volledig functionele toepassingen die snel kan worden aangepast, terwijl anderen gewoon de metro kader op zijn plaats en laat je de rest. Als je het produceren van een HTML / JavaScript toepassing, omvat dit het opzetten van de basis JavaScript bibliotheken en CSS-bestanden.

Metro HTML-toepassingen maken gebruik van dezelfde rendering engine als IE 10, dus je krijgt alle voordelen van de GPU-versnelling en normen compliance. Dat omvat ook de CSS-ondersteuning, en de nieuwe lay-out normen voor de rasters en flexboxes. Met ondersteuning voor WebSockets in Windows 8, zullen toepassingen in staat zijn om verbinding te maken met gegevensbronnen en diensten, alsmede gebruik te maken van Web Workers voor achtergrond processen. Touch komt voor gratis met de Windows 8 controles, en het is ook gemakkelijk om contracten toe te voegen aan uw toepassing met behulp van WinRT API’s.

Ontwerpers kunnen Visual Studio Metro code te nemen en gebruik maken van een nieuwe versie van Expression Blend stijl user interfaces. Blend zal HTML en JavaScript, evenals XAML en Silverlight te ondersteunen, met hulpmiddelen voor het snel toevoegen en bewerken van Metro functies en tooling, plus interactieve editing voor stijlen en lay-outs. Een tool bibliotheek kunt u de controle-elementen te laten vallen op een pagina met HTML-elementen die dezelfde kenmerken als Silverlight XAML elementen; Silverlight-ontwikkelaars in staat om Windows Silverlight applicaties eindelijk te leveren, buiten de browser zal zijn – hoewel dit betekent namespace verandert.. Hulpmiddelen in Blend zal helpen stijl controles voor Metro, en die je nodig hebt om nieuwe code te werken met WinRT schrijven. Het is mogelijk om compilatie symbolen gebruiken om de broncode die kan worden opgesteld voor web, telefoon en Metro te produceren, hoewel dit kan leiden tot overdreven complexe code.

De Windows Store, Windows 8 zal Microsoft’s nieuwe applicatie winkel te introduceren. Net als bij de Marketplace ontwikkeld voor Windows Phone 7, de Windows Store is geïntegreerd in het Start-scherm en in de Windows 8 Developer Tools. Dit maakt de verkoop en distributie van applicaties slechts een stap in de applicatie-ontwikkeling levenscyclus.

Ontwikkelaars het publiceren van toepassingen naar de winkel zal moeten invullen applicatie metadata, en kies vervolgens een licentiemodel (met de optie van gratis proeven), en een prijs. Na het uploaden van een pagina toont de voortgang van een toepassing door het certificatie proces, van security tests om technische en inhoudelijke naleving. Versies van de tests worden opgenomen in de development tools, zodat u kunt ze zelf uit te voeren voordat een aanvraag indient, die moet versnellen van de indiening proces. Zodra een toepassing is in de winkel, zullen ontwikkelaars in staat zijn om telemetrie zien geïnstalleerde kopieën, waardoor ze te debuggen en toepassingen op te lossen, voordat je een bericht fixes en updates naar de winkel;. De winkel is een Metro applicatie te bouwen met behulp van HTML, JavaScript en CSS , met thema-groepen voor toepassingen. Een spot sectie is samengesteld, met de rest van de secties worden automatisch gegenereerd. De winkel zelf zal geen deel uitmaken van de developer preview.

Uitvoering; Microsoft Bouwvensters agenda 8 heeft reeds een deel van Windows 8 prestaties optimalisaties, met als doel het produceren van een besturingssysteem dat werkt op dezelfde hardware als Windows 7 getoond, terwijl het rendement. Een nieuwe Task Manager heeft een schone Metro look-and-feel, met een nieuwe process management van mening dat veel te Sysinternal’s Process Explorer te danken heeft. U kunt het gebruiken om een ​​warmte-kaart van hulpbronnen te zien in gebruik, evenals het krijgen van een applicatie performance geschiedenis voor Metro-toepassingen. Als een toegevoegde bonus, een klik met de rechtermuisknop op een proces naam lanceert een zoekopdracht op het web, het helpen opsporen details van de onbekende processen.

De pre-beta developer preview gebruikt al minder geheugen dat Windows 7 op dezelfde hardware en samengevoegde systeem tijden en nieuwe lagere energiestand gereedschap algehele prestaties zijn verbeterd. De nieuwe kernel winterslaap-gebaseerde boot is zeer snel – sneller dan een monitor resolutie detectie en schakelen! Sommige functies, zoals een nieuwe low power aangesloten standby-modus, alleen werken met ARM architecturen op dit moment, de behandeling van besparing applicatie staat voor een snelle power-off.

Zoals Metro-applicaties zijn ontworpen om te worden stilgelegd op elk gewenst moment, kunnen ze een nieuwe zwevende toestand te komen, geen plannen processortijd, die helpt om multitasking te leveren on-CPU beperkte machines zoals Atom netbooks. Een set van prestatiecontracten laat je schrijft code die niet zal worden geschorst of stilgelegd, zodat u de programma’s die blijven gebruiken netwerkverbindingen kunt schrijven of audio af te spelen op de achtergrond.

Windows 8 brengt ook deduplicatie in het geheugen pagina’s, het consolideren van het geheugen wordt gebruikt door gedeelde bibliotheken en gemeenschappelijke gegevens. Het is een proces dat alleen werkt als het geheugen pagina’s zijn identiek, maar kan meerdere megabyte geheugen op te slaan op een drukke machine. Het is een luie proces periodiek scannen geheugen en combineren waar mogelijk.

Beveiliging in Windows 8; Net als andere recente Windows-versies, is Windows 8 is gebouwd met behulp van de methodologie van Microsoft security ontwerp levenscyclus. Het voegt ook nieuwe beveiligingsfuncties om het besturingssysteem, waaronder een veilige stand die werkt met UEFI BIOS om het opstartproces te ondertekenen en alleen die ondertekend processen vertrouwen. Als een pc wordt opgestart met een gecompromitteerde OS zal niet starten, waardoor het risico van het installeren van rootkits en andere low-level malware.

Het bootproces laadt ook anti-malware begin – zelfs bij snelle boot. Microsoft zal zijn eigen anti-malware-suite, een verbeterde versie van Windows Defender te bundelen, maar OEM’s in staat om hun eigen anti-malware-oplossingen te installeren zal zijn. Windows Defender zal de volledige antivirus toe te voegen, met een run-time, netwerk filtering en web bescherming – bescherming tegen het gedrang apparaten en drive-by web-aanvallen. Windows ‘reputatie gebaseerde verdediging krijgt een upgrade ook, met SmartScreen nu ondersteunende applicaties geïnstalleerd uit meer dan alleen het web.

Systeembeheer, Windows 8 maakt het makkelijk om opnieuw te verstrekken en machines te beheren. Wordt een beeld van het herstel van een systeem heeft, alles wat je hoeft te doen is houdt u de Windows-toets als je opnieuw opstart, en kies de reset optie om de harde schijf volledig formatteren en Windows opnieuw te installeren, klaar voor een nieuwe gebruiker.

Als je problemen hebt, zal een refresh het besturingssysteem opnieuw in te stellen, ter vervanging van uw applicaties, instellingen en gegevens, zodat u kunt blijven werken – met slechts vijf minuten wachten

Een alternatieve optie kunt u het besturingssysteem te vernieuwen. Kies de optie vernieuwen en uw pc zal uw bestanden, gegevens en personalisatie te nemen, op te slaan ze af, en vervolgens opnieuw toepassen hen naar een vernieuwd besturingssysteem. Het is een snel proces, en kan helpen bij machines die systeembestanden beschadigd of vervangen door toepassingen van derden kan hebben gehad herstellen.

Windows 8 en bedrijfsleven; Hoewel veel van Windows 8 de nieuwe gebruikersinterface lijkt gericht op de consumentenmarkt, het bevat ook een groot aantal bedrijfsspecifieke kenmerken – vooral bij gebruik in combinatie met Windows 8 Server.

Een belangrijke nieuwe functie is Windows To Go, die loopt Windows 8 vanaf een USB-stick, beveiligd met BitLocker. Het is een interessant alternatief voor VDI (Virtual Desktop Infrastructure) voor kleinere organisaties, waarbij de implementatie van een gedeelde storage-systeem en het uitvoeren van VDI servers kan duur zijn. Het enige wat u hoeft te doen is het probleem personeel met Windows To Go USB-sticks, en ze kunnen aansluiten op een machine en opnieuw opstarten om hun persoonlijke Windows-omgeving te starten. Als een lopend exemplaar van Windows per ongeluk unplugged, je moet alleen steek de sleutel en het systeem zal automatisch herstarten en opnieuw synchroniseren, zodat u waar u was toen de USB drive unplugged was.

Windows 8 heeft volledige VDI ondersteuning ook, met behulp van RemoteFX. Gebruikers zullen in staat zijn om een ​​catalogus van externe applicaties op hun desktop, bereikbaar met volledige trouw te zien – ook met touch-ondersteuning. Er is ook ondersteuning voor meerdere remote desktops, en voor het gebruik van Hyper-V op Windows 8. gevirtualiseerde Windows op Hyper-V is een debugging tool, en ontwikkelaars kunnen het gebruiken als een geïsoleerde debugging omgeving.

? De toekomst van Windows, Windows is volledig veranderd vele malen – de sprong naar Windows 95, XP, Vista en 7. Echter, niets zo dramatisch als de veranderingen in Windows 8. Het nieuwe shell en de metro user interface model zijn heel verschillende manieren van werken aan de vertrouwde WIMP (Windows, Icons, Mouse en Pointer) paradigma. Dat is geen slechte zaak: pc’s zijn aan het veranderen, en Windows moet veranderen om de komende vijf jaar van de hardware te ondersteunen.

Het is een uitdaging om een ​​gebruikersinterface die schalen van de telefoon naar TV te ontwikkelen, via leisteen, notebook en desktop PC. Maar Microsoft lijkt te hebben genageld. Metro’s meeslepende look and feel werkt goed op een scala van verschillende pc-hardware, is eenvoudig te leren en veel informatiever dan de oude startmenu en taakbalk. Verandering als dit is goed, en hoewel het niet een big bang dat de huidige Windows-gebruikers en ontwikkelaars disenfranchises kan zijn, Windows 8 desktop-as-applicatie model maakt veel zin als een instrument voor achterwaartse compatibiliteit, terwijl het stimuleren van de ontwikkeling van nieuwe Metro toepassingen.

De pre-beta code die we hebben gezien is buggy, en niet klaar voor prime time. Het is echter klaar voor ontwikkelaars om te bouwen en testen van nieuwe toepassingen – en met de nieuwe Visual Studio en Expression Blend tooling, Microsoft is het geven van hen wat ze nodig hebben om te beginnen. Het gaat om een ​​interessante paar maanden als Microsoft fine-tunes Windows 8 voor de release, en als ontwikkelaars leren om applicaties en diensten die het beste van te maken te bouwen.

Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw bureaublad of lock-scherm

nieuw business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen

Kon de toekomst van Android Windows?

Windows 10 tip: het oplossen van netwerkproblemen met een one-click reset