? Apple Watch: Zal ​​een killer app ontstaan?

De Apple Watch beoordelingen zijn geland en er waren niet veel verrassingen. De levensduur van de batterij is ongeveer wat werd verwacht en de apps hebben potentieel, maar er zijn aanhoudende vragen over de Apple Watch doel (net als alle smartwatches).

Apple horloge

Deze website Review: Een mooie, gewaagd horloge, met complicaties; Apple stelt hoge bar voor smartwatches op de eerste poging, Hidden poort voor Apple Watch kan worden gebruikt om op te laden, misschien wel meer, 7 tips en trucs om het meeste uit uw nieuwe te krijgen Apple horloge

Lees Scott Stein’s Apple Watch review op, maar een van de grootste vragen draait om apps. Zoals de website van Kevin Tofel opgemerkt, Apple is het vullen van de ontwikkelaar pomp voor de Apple Watch, maar dat apps zijn moeilijker om te bouwen ten opzichte van de iPad, omdat ze moeten het ontdoen van functies en zich meer richten. Als algemene regel geldt dat de kleinere schermen bieden de grotere productontwikkeling uitdagingen.

De Apple Watch is cruciaal voor het hele concept van de SmartWatch omwille van de volgende redenen

Smartwatches kan geen verbinding maken zonder een smartphone dus de waarde draait om hoeveel gemak is er over een groter scherm,. Apple belooft een meer menselijke interactie met de SmartWatch, maar zijn meldingen jewelste op je pols een echte verbetering;? Levensduur van de batterij is lastig als je gebruik maken van apps een partij;. Consumenten en bedrijven moeten worden opgeleid over wat een SmartWatch is echt goed voor;. Er is nog geen killer app.

Op dat laatste punt betreft, is het de moeite waard de nadruk op de “nog” een deel van de vergelijking. Weet je nog dat de iPhone voor het eerst gelanceerd was er geen app store. De killer apps – e-mailen en sms’en – waren er al. Zelfs vandaag de dag messaging en e-mail zijn de killer smartphone apps.

De iPhone werd verkocht als een iPod die gesprekken kon maken. Angry Birds, Shazam en tal van andere apps kwam veel later in de geschiedenis van de iPhone.

Ook: Hoe Apple Watch is de manier waarop het veranderen van Apple Stores zaken doen | Apple Watch app creatie grotere uitdaging dan het was voor de iPad, zegt devs | Heeft Apple Watch vragen? rondleiding Apple Filmpjes van de antwoorden | AppleCare + voor Apple Watch van de nummers: Big potentiële inkomsten | Apple Watch: Kan het interacties menselijker te maken echt? | Apple Watch: Gevaren van de naderende app zondvloed

Apple’s aanpak met de Apple Watch apps rijmen met de benadering van Google in nieuwe categorieën. De aanpak: Hier is iets potentieel cool en nu zullen we hopen dat ontwikkelaars koken up must-have applicaties. Wat gebeurt er als de ontwikkelaars niet leveren?

Innovatie; Victoria is gericht op het gebied van dromen voor de lokale tech talent; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? Apple, Leuk of niet, Apple heeft echt de ‘moed’ nodig om verouderde technologie te dumpen, innovatie, Apple’s mislukt fashion gok

In een korte run-through van de Apple Watch, was het voor mij duidelijk dat native apps van Apple beter dan derden uitvoeren, kan de navigatie zijn een probleem en dat app icoon barrage kreeg een beetje veel van het apparaat. deskundige Stein zei dat het het beste om je app verwachtingen over de Apple Watch in bedwang te houden voor nu. Stein zei

Voor nu, Apple is de verkoop van de Apple Watch mede op basis van de mode. Er is een goede reden voor, omdat weinigen van ons weten wat een SmartWatch verondersteld wordt te doen.

Na verloop van tijd, moet er een aantal echte Apple Watch specifieke gebruik gevallen. Een accessoire voor de iPhone zal niet knippen, maar zal zeker stimuleren de bottom line. Bijvoorbeeld, Kulbinder Garcha, een analist bij Credit Suisse, gaat ervan uit dat ongeveer 10 procent van de iPhone-installed base zal zeker kopen een Apple Watch. Dat komt neer op volume zo hoog als 40 miljoen voor het kalenderjaar 2015, maar Garcha projecteert de helft van dat.

Hier is een blik op de basis publiek voor de Apple Watch op basis van een Credit Suisse enquête onder 2229 klanten van Apple.

Om meer van dat de iPhone base land in de bepaalde categorie het zou helpen als er een killer Apple Watch app die geen smartphone voor connectiviteit nodig had.

De recensies zijn solide, maar de Apple Watch gaat langzaam op te bouwen na verloop van tijd met apps als een belangrijke versneller. Net als de iOS en Android ras, apps zijn waarschijnlijk de SmartWatch oorlog te winnen. Een vreemde neveneffect van de Apple Watch is dat het spelen met het maakte me als Android Wear-apparaten een beetje meer. Als dat bijwerking sticks, kan Apple alleen vergroting van de SmartWatch categorie in het algemeen.

Victoria is gericht op het gebied van dromen voor de lokale tech talent

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Leuk of niet, Apple heeft echt de ‘moed’ nodig om verouderde technologie te dumpen

gefaald mode Apple’s gok