? Deutsche Bank tot drie startup labs in Silicon Valley en Europa te openen

Deutsche Bank zegt dat het zal drie Innovation Labs in Berlijn, Londen en Silicon Valley te openen in een jacht naar nieuwe technologie die het kan gebruiken in de eigen bedrijfsvoering.

De Duitse bancaire reus is van plan om te profiteren van innovatie buiten haar eigen technologie gelederen door het evalueren van meer dan 500 ideeën van startups elk jaar op de nieuwe laboratoria, waarvan zij hoopt bruggen met jonge bedrijven die gevestigd zijn op de belangrijkste tech Europa’s hubs, Berlijn en Londen bouwen, evenals Silicon Valley.

Turkish Airlines heeft een nieuwe manier ontwikkeld voor starters te pitchen aan potentiële investeerders – als ze halverwege de vlucht.

De bank zal samen te werken met Microsoft in Berlijn, HCL in Londen, en IBM in Silicon Valley. Met hun ervaring van het runnen van het opstarten labs, zullen de drie ondernemingen te ondersteunen opstarten inspanningen van Deutsche Bank met hun middelen, expertise en relaties.

New York ‘Silicon Valley afgunst’ geeft Sydney FinTech rand; Hoe Londense Tech stad begint te groeien, of het nu wil of niet, Deutsche Bank tekenen miljardenindustrie outsourcing deal met HP, Bank of Queensland herstructureert zonder CIO

Volgens Deutsche Bank, haar personeel, naast die van partners, zal gaan met startups en universiteiten om technologie die zou kunnen worden gebruikt door de bank en haar klanten te vinden. De labs zou dienen als een soort incubator waar technologie een startup zou kunnen worden uitgeprobeerd en ontwikkeld, mogelijk in samenwerking met klanten.

De nieuwe labs volgen vergelijkbare initiatieven van anderen in het bankwezen, zoals Barclays, dat een accelerator programma sinds 2013 heeft gelopen, waar het speelt in de FinTech startup scènes in Londen en New York.

Barclays en Deutsche Bank behoren tot een handvol van de banken ter ondersteuning van Accenture en de City of London’s Fintech Innovation Labs, die eerder dit jaar gelanceerd en is uitgerold naar Londen, New York, Azië-Pacific en Dublin.

Volgens Reuters, American Express opende onlangs een lab in Palo Alto, Californië, op te bouwen zijn capaciteiten in cloud computing en mobiele infrastructuur.

Deutsche Bank heeft niet gereserveerd een bepaalde som geld om te investeren in startups, Reuters verslagen, maar zal in plaats daarvan ondersteunen technologieën door de inzet van hen zelf of door oprichters verbinden met klanten in de financiële sector.

De website heeft Deutsche Bank gevraagd voor meer informatie en het verhaal updaten als het een reactie krijgt.

Start-Ups, Deakin Uni, Ytek kick off machine learning algoritme onderzoek voor de simulatie opleiding; E-commerce; Flipkart en Paytm worden direct rivalen, het instellen van het podium voor de e-commerce strijd; Start-Ups,? Waarom de Chinese India’s Hike bode in een getransformeerd ? eenhoorn en wat WhatsApp kunnen leren, e-commerce; Uber lijdt $ 1.2b halfjaar verlies: Aangeven

CIO Kim Hammonds Deutsche Bank vertelde The American Banker onlangs dat het is op zoek naar relaties met startups op het gebied van infrastructuur, analytics, digitale authenticatie en beveiliging te smeden.

“Het doel is om meer innovatie te stimuleren in de bank door middel van het ontwikkelen van relaties met het opstarten van bedrijven die de andere kant van ons bedrijf te helpen. Het wordt dit volledige cyclus van voordeel voor het bedrijf,” zei ze.

FinTech

Deakin Uni, Ytek kick off machine learning algoritme onderzoek voor de simulatie training

Flipkart en Paytm worden direct rivalen, het instellen van het podium voor de e-commerce battle

Waarom de Chinese India’s Hike boodschapper hebben omgevormd tot een eenhoorn en wat WhatsApp kunnen leren

? Uber lijdt $ 1.2b halfjaar verlies: Aangeven