? Fuji Xerox landen AU $ 33m contract met Zuid-Australische overheid

Fuji Xerox heeft een contract met de Zuid-Australische regering om te helpen bij de stand van de administratie woning systeem online gewonnen.

Onder de AU $ 33.000.000 achtjarig contract, met opties om uit te breiden, zal Fuji Xerox document management oplossingen team hosten en beheren van de geïntegreerde land informatiesysteem (ILIS). ILIS vervangt 28 legacy-applicaties die worden door drie grond en onroerend goed overheidsinstellingen werden gebruikt voor meer dan 30 jaar.

Fuji Xerox software partner, Relationele Data Systems, was verantwoordelijk voor het configureren van ILIS voor de Zuid-Australische regering, en zal een belangrijke partner in het verstrekken van voortdurende ondersteuning.

Minister van Verkeer en Infrastructuur Stephen Mullighan zei dat de introductie van de moderne platform voor landadministratie zal betekenen dat Zuid-Australië in staat zijn om verder te gaan met projecten, zoals de invoering van het elektronisch aanleveren in 2016 zal zijn.

“Dit nieuwe systeem levert efficiëntieverbeteringen in de verwerking van land en waardering transacties, terwijl het verstrekken van een betere toegang tot land en onroerend goed informatie voor professionals uit de industrie en de leden van het publiek,” zei hij.

“Dit nieuwe systeem geeft de juridische, financiële en eigendomsoverdracht industrie 24/7 toegang tot de core business-systemen en de toegang tot de overheid informatie en producten via een enkele login.”

Fuji Xerox in eerste instantie ontwikkeld ILIS toen het tijdens de vroege jaren 1990 op zijn land informatiesysteem samengewerkt met de Northern Territory regering. Sinds de ontwikkeling van de ILIS, heeft Fuji Xerox het systeem ingezet in verschillende jurisdicties als een contractueel gegarandeerde service.

In het geval van de eis van de South Australia overheid, Fuji Xerox aangepaste de ILIS om te voldoen aan informatiebeveiliging kader van de deelstaatregering en onderging het hoogste niveau van controle van de overheid accountants, aldus het bedrijf.

Cloud computing groeit op, een API in een tijd

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid

Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie

Wolk, Cloud computing opgroeit, een API in een tijd, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, Cloud; Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid, Cloud, Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie