RIM’s PlayBook heeft een aantal problematische timing

Research in Motion PlayBook is nog lang niet klaar voor primetime, maar het grootste probleem voor de tablet zal worden timing.

RIM’s ontwikkelaar powwow op woensdag geïllustreerde veel tekortkomingen. Developer kits zal aankomen in januari en februari en BlackBerry apps zijn waarschijnlijk niet gemakkelijk verkrijgbaar bij de lancering. In het begin maar de PlayBook is alles over Adobe AIR, die zijn Java-georiënteerde ontwikkelaars bladeren op de buitenkant. En dan is er nog het feit dat je een BlackBerry nodig hebt om tether de PlayBook om enterprise e-mail. Mocht je echt een BlackBerry te sluiten op een PlayBook?

Gooi in de realiteit dat de PlayBook is grotendeels demoware en je hebt meer dan een paar problemen na te denken.

Maar de echte reden om te klagen over de vooruitzichten van de PlayBook komt neer op timing. De PlayBook is waarschijnlijk beschikbaar zijn net als de tweede generatie iPad raakt de markt samen met meer Android-tablets, die de nieuwste mobiele besturingssysteem van Google zal beschikken.

Simpel gezegd, is de PlayBook lanceert in hevige concurrentie en er zijn genoeg vraagtekens over de tablet aan de pessimistische kant te vallen.

Zeker, er zijn interessante demo’s om naar te kijken. Maar deze demo’s zijn serieus ingeblikt. Boy Genius Report pronkt één. Als u een van de ontwikkelaars om de PlayBook grijpen waren was het niet zoals je op een willekeurige pictogram kan klikken.

Als de PlayBook van de markt zou kunnen raken eerder het zou meer ontwikkelaars interesse Garner en misschien vinden van een meer open publiek. Op dit moment zijn er veel te veel onderdelen die moeten op hun plaats vallen.

Snelle en eenvoudige manier om te voorkomen laptop netsnoeren rafelen

Razer Blade verfrist, Blade Stealth laptops met Intel Kaby Lake CPU, Nvidia Pascal graphics

Getac S410, First Take: Een stoere, outdoor-vriendelijke 14-inch laptop

ASUS ZenBook Flip UX360CA, First Take: Een lichtgewicht 13,3-inch 360-graden converteerbare

RIM’s PlayBook heeft zijn coming out party voor ontwikkelaars: geen functionele browser, hardware schijnt; RIM koopt gebruikersinterface experts, Meer bewijs het is serieus over software; RIM’s PlayBook 3,3 miljoen eenheden een smidge meer dan een jaar van nu; Tablet oorlogen:? RIM krijgt agressief met Apple iPad vergelijkingen; Web 2.0 Summit: RIM’s Balsillie op Playbook, Apple en “appification ‘van Web; RIM’s Playbook: prijzen onder de $ 500 en een grote inzet op Flash; RIM intro’s SDK, PlayBook simulator voor BlackBerry Tablet OS; Analist: technische kwesties gehouden BlackBerry Playbook van een vakantie seizoen vrijlating; BlackBerry Playbook: ik zal het geloven als ik het zie, RIM richt zich op zakelijke gebruikers met de BlackBerry PlayBook, RIM BlackBerry PlayBook (foto’s); RIM’s ‘PlayBook’: Bescherm de onderneming huis

Laptops, Snelle en eenvoudige manier om te voorkomen laptop netsnoeren rafels, mobiliteit; Razer verfrist Blade, Blade Stealth laptops met Intel Kaby Lake CPU, Nvidia Pascal graphics, laptops, Getac S410, First Take: Een stoere, outdoor-vriendelijke 14-inch laptop , Laptops; ASUS ZenBook Flip UX360CA, First Take: Een lichtgewicht 13,3-inch 360-graden converteerbare