SanDisk SSD’s versnelt

De nieuwste SanDisk 120GB solid-state drive (SSD) van minder dan $ 250 kost, SanDisk zegt dat maakt het eruit ziet als een nette vervanging SSD voor opslag op harde schijf. Goed voor het oplossen van het probleem wanneer u begint te lopen uit de ruimte op uw interne harde schijf, dat soort dingen.

Het enige probleem dat ik heb met een SSD komt uit het proberen om precies te begrijpen waar de snelheidsverbeteringen SanDisk claimt voor zijn nieuwste SSD’s liggen.

Wat werkt voor mij al zijn opmerkingen als, de nieuwste SSD’s van SanDisk, de G3-serie, “meer dan vijf keer sneller dan de snelste 7.200 RPM harde schijven” en zijn ze “meer dan twee keer zo snel als SSD’s verschepen in 2008 “. Om de virtuele wereld te betreden voor een moment, dat ze de klok op een snelheid van 40.000 vRPM ,, wanneer vRPM betekent virtuele omwentelingen per minuut. Met andere woorden zijn ze zo snel als een 40.000 RPM schijf in de echte wereld, die snel lijkt.

Volgens SanDisk de “verwachte sequentiële prestaties van 200 MB / s lezen en 140MB / s schrijven.

Ontworpen als drop-in vervanging voor harde schijven in notebook-pc’s, de volwaardige leden in de SanDisk G3 SSD familie zijn C25-G3 SSD en C18-G3 in de standaard 2,5 inch en 1.8in vormfactoren respectievelijk verkrijgbaar in capaciteiten van 60, 120 en 240GB en prijzen op $ 149 (£ 97), $ 249 (£ 163) en $ 499 (£ 327).

Star Trek: Negen manieren om onze wetenschap ligt dicht bij de science-fiction

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociale commentaar

Kobo Aura ONE, First Take: Groot-screen e-reader met 8GB opslagruimte

De beste tech uitvindingen van alle tijden dat geavanceerde beschaving

After Hours, Star Trek: Negen manieren om onze wetenschap ligt dicht bij de science-fiction, After Hours, Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, mobiliteit; Kobo Aura ONE, First Take: Groot-screen e-reader met 8GB opslagruimte, innovatie; De beste tech uitvindingen van alle tijden dat geavanceerde beschaving