Singapore fiber operator lanceert in Nieuw-Zeeland

Singapore glasvezel internet service provider, MyRepublic, heeft plannen aangekondigd om de Nieuw-Zeelandse markt te betreden en beginnen met het aanbieden van haar diensten aan abonnees huis en bedrijf vanaf medio 2014 bekend gemaakt.

In een verklaring laat woensdag, de ISP’s NZ managing director Vaughan Baker zei dat het bedrijf was gericht op de lokale markt te verstoren en, rijden de goedkeuring, van de landelijke ultrasnelle breedband (UFB) netwerk. Baker was de voormalige CEO van Nieuw-Zeeland Regionale Fiber Group, een consortium dat NorthPower omvat, Ultra Fast Fibre en netwerken inschakelen. De groep, samen met de lokale telco, chorus, implementeert de nationale glasvezelnetwerk.

Drie jaar in de uitrol van de UFB’s, opname van glasvezel diensten blijft laag. De zittende aanbieders lijken gericht op het kibbelen over; koperprijzen, “merkte Baker.” MyRepublic wil om dat allemaal te veranderen.

De ISP vorige week gestart met een 1Gbps serviceplan in Singapore bij S $ 49,99 (US 39.11 $) per maand, wervend de nieuwe aanbod als onderdeel van haar inspanningen om het land te verheffen tot een van ‘s werelds top markten in de betaalbaarheid en adoptie worden. MyRepublic CEO Malcolm Rodrigues zei: “Singaporezen hebben lang overwogen onszelf tot ‘s werelds beste op vele gebieden, maar toen we keken naar de gegevens uit de hele wereld op breedband prijzen en oppakkern, waren we geschokt.”

NZ UFB netwerk is momenteel beschikbaar voor ongeveer een derde van het land 1.000.000 gebouwen gepland om te worden verbonden door 2019 Klant goedkeuring, tot op heden, is traag, Baker zei, wijzend op de overeenkomsten met de Singapore markt waar er geen duidelijke stimulans voor klanten om te schakelen.

“Vanuit de industrie perspectief, legacy kopernetwerken zijn veel winstgevender, wat verklaart waarom de gevestigde aanbieders zijn geen klanten aanmoedigen om te verhuizen naar vezels,” zei hij, en voegde eraan toe dat MyRepublic was op zoek om dit te veranderen met meer concurrerende prijsstelling.

De Singapore ISP, die werd opgericht in 2011, zal haar diensten op het NZ UFB netwerk bieden door zich te richten klanten die willen een betere ervaring voor online content streaming, games en videoconferencing.

Chorus kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Samsung en T-Mobile samen te werken aan 5G trials

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’

Telco’s; Koor kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen, Telco’s, Samsung en T-Mobile samen te werken aan 5G proeven; Cloud, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia