Skype monitoring, Gmail hackt en nep iTunes updates: Hoe overheden kunt u volgen

De kans is groot dat je niet in de gaten gehouden op dit moment in de tijd.

Maar populaire software en diensten, van Skype naar Gmail, Hotmail, en zelfs iTunes zijn kwetsbaar voor de geheime spionage technologieën de private sector heeft uitgevonden.

Wikileaks vorige week onthulde haar nieuwste schat aan gelekte materiaal, waarin slechts het topje van de ijsberg voor wat de intelligentie sector biedt. Private bedrijven verkopen hun burgerlijk recht inbreukmakende software, privacy invasieve hardware, en andere technologieën aan de staat organisaties voor grootschalige controle, hacking en bewaking van haar burgers.

In de onlangs vrijgegeven video’s, Gamma Groep werft het vermogen van de manier waarop het brede scala van “besmetting functionaliteit” op afstand toegang krijgen tot de volledige harde schijf van een andere computer, downloads met spy software te injecteren, en truc gebruikers in het downloaden van nep-updates om de toegang tot hun leven te krijgen .

Wanneer was de laatste keer dat iTunes vereist een update? Wanneer heeft u voor het laatst inloggen op Gmail? Heeft u onlangs een schijnbaar privégesprek met iemand op Skype?

Als Gamma heeft deze mogelijkheid, dan kan uw regering zo goed doen.

Gallery, een scala aan software, speciaal ontworpen om toegang te krijgen tot computers, mobiele telefoons en netwerken, kunnen downloads injecteren in progress met spy software, of hacken mobiele telefoons. Onderscheppen Skype telefoontjes naar ISP-niveau surveillance monitoring. Dit is hoe een bedrijf doet het.

De technologie kan een computer, smartphone of netwerk aan te vallen op een specifieke doelgroep, of het kan op een internet service provider niveau worden geïnstalleerd voor een brede toegang van de ingewanden van een privaat en persoonlijk leven te bieden.

Het kan ook worden gebruikt om industrie geheimen zorgaanbieders of zelfs andere overheid netwerken.

Terwijl Gamma is maar één voorbeeld van een groot aantal organisaties uit de particuliere sector die werken in opdracht van overheden, Wikileaks ‘inzicht in hoe het bedrijf praktijken kunnen worden toegepast als een minimumnorm voor anderen, op zijn minst.

Het is al lang geen geheim dat de regeringen bespioneren haar eigen burgers.

De BBC ontdekte bewijs post-revolutie die links naar de repressieve Mubarak-Egyptische regime voorgesteld. Het bedrijf ontkende de beschuldigingen, maar waren niet bereid te onthullen welke landen of overheden het levert precies technologie of training.

Van de Britse inlichtingendienst GCHQ’s inspanningen om BlackBerry-encryptie te kraken in het kielzog van wijdverbreide rellen, naar de Verenigde Staten ‘ Echelon satelliet onderscheppen mogelijkheden van National Security Agency, overheden hebben een breed scala aan technologieën tot haar beschikking.

Maar vaker wel dan niet met de overheid, het kan niet zorgen voor de diensten die zij nodig heeft om haar ‘taak’ om zijn publiek te vervullen.

Men zou zich afvragen of het bespioneren van haar eigen burgers is een plicht, maar “de bescherming van het publiek” is de belangrijkste rol van de overheid – het maakt niet uit hoe ze haar publiek op een andere manier te overtuigen.

Moet een regering toestemming voor het gebruik van de particuliere sector van een dergelijke brede, vegen surveillance, de kwestie van de verantwoording onduidelijk.

Nieuwe Wikileaks files bloot wijdverspreide mobiele telefoon, e-mail hacken capaciteit; het Amerikaanse. Rechter handhaaft Twitter dagvaarding van Wikileaks ‘volgelingen; Wikileaks opschort publicatie van geheimen te midden van de financiële blokkade; Wikileaks brengt vol ongeredigeerde cache van de Amerikaanse diplomatieke kabels

Maar wat de private sector biedt overheden, democratische en anders gelijk, laat zelfs de meest populaire software kwetsbaar voor onbevoegde snooping en het onderscheppen.

FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren

Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer

Veiligheid; FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren; beveiliging; Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer, veiligheid, de Verenigde Staten de rechtshandhaving te gooien online oplichters achter de tralies, veiligheid, FBI detecteert inbreuken in de Amerikaanse staat stemsystemen

US rechtshandhaving te gooien online oplichters achter de tralies

FBI detecteert inbreuken in de Amerikaanse staat stemsystemen