Sprint verdubbelt de gegevens in $ 100 Family plan, verhoogt de inzet tegen rivalen

Sprint heeft nieuwe tariefplannen om beter te concurreren tegen rivaal T-Mobile, een verdubbeling van de gegevens om te voorzien in de stijgende populariteit van-date aangedreven mobiele apparaten en applicaties onthuld.

De Amerikaanse luchtvaartmaatschappij kondigde de nieuwe gezamenlijke plannen op maandag. Sprint zei dat de familie aandelenplan, genaamd de Family Pack delen, verdubbelt de hoeveelheid data abonnees te krijgen voor dezelfde of een lagere prijs als haar concurrenten, AT & T, T-Mobile en Verizon.

Tot tien regels kan worden ondertekend voor de verpakking met 20 GB van gedeelde data tussen hen, catering voor het gebruik van gegevens van mobiele telefoons, tablets en andere mobiele apparaten.

In aanvulling, om te proberen en verhoging van de Sprint klantenbestand, is het bedrijf ook het aanbieden van onbeperkt praten en teksten binnen het plan tot 2015, en een extra 2GB aan data per lijn is beschikbaar tot dit jaar.

In totaal heeft de prijsplan kost $ 100 per maand voor nieuwe klanten die diensten te schakelen tussen 22 augustus en 30 september, en $ 160 voor bestaande klanten. Het plan is beschikbaar vanaf deze vrijdag.

De Amerikaanse luchtvaartmaatschappij heeft ook een blad uit van het boek van T-Mobile, en is het aanbieden aan de consument vergoeden voor vroegtijdige beëindiging vergoedingen, tot $ 350, als ze ervoor kiezen om over te schakelen naar de Sprint netwerk.

Ondanks talrijke LTE uitrol, veel abonnees VS zijn nog steeds gefrustreerd dankzij de lage snelheden en congestie van het netwerk.

Een dergelijke aankondiging is sinds de huur van nieuwe Sprint CEO Marcelo Claure eerder deze maand verwacht. De chief executive; overnam van Dan Hesse, zodra de plannen van het bedrijf om te fuseren met T-Mobile viel plat als gevolg van obstakels in de regelgeving. Sprint heeft miljoenen abonnees verloren in de afgelopen jaren, en Claure zei op het moment dat hij van plan om te proberen en de steel dit verlies door middel van agressieve, concurrerende prijzen om ervoor te zorgen Sprint krijgt “terug in het spel.

In, Q1 2014, Sprint meldde kwartaalwinst van $ 23.000.000, of één cent per aandeel, op een omzet van $ 8790000000. Dit resultaat met de verwachtingen van analisten, maar naar schatting 245.000 abonnees sprong schip – de toetreding tot 383.000 netto contract abonnees die in het voorgaande kwartaal verdwenen.

; CEO Sprint op jacht naar meer spectrum in een data-hongerige markt

Claure zei in voorbereide opmerkingen

Sprint is het aanbieden van de beste waarde voor data-hongerige consumenten. Periode. We zijn een verdubbeling van de high-speed wireless data, omdat de huidige klanten zo veel vertrouwen op hun smartphones en tablets.

We zijn zo zeker van dat dit de beste waarde op draadloze vandaag aan dat voor elke klant die wil om te schakelen naar onze nieuwe Sprint Family Pack delen, zullen wij hen vergoeden voor de kosten om hun contract met een andere vervoerder te beëindigen.

De Sprint CEO zei ook meer nieuws zal komen deze week over de plannen voor individuen, en “we willen dat klanten twee keer nadenken voordat het kiezen van een andere mobiele provider.” De “framily” plannen, die een familie-achtige kortingen biedt aan groepen van vrienden samen aanmelden, worden gestaakt.

Sprint is de derde grootste luchtvaartmaatschappij in de Verenigde Staten, en is een dochteronderneming van SoftBank.

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

Apple; Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september, Mobility, T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld, de iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

? M2M markt stuitert terug in Brazilië