StarHub: OpenNet’s NBN contract moet tweaking

SINGAPORE – Telco StarHub heeft een verzoek aan de lokale IT-regulator Infocomm Development Authority van Singapore (IDA) voorgelegd om bepaalde aspecten van de overeenkomst die zij opnieuw te bezien; herzien in juli, want netwerkbedrijf (NetCo) OpenNet – het consortium belast aan de nationale glasvezel breedband netwerk op te bouwen.

Onder de slew van de wijzigingen in IDA’s review van het contract OpenNet’s eerder deze maand, onder meer de verhoging van de wekelijkse quota – het aantal verbindingen de NetCo verplicht was om te voldoen aan – van 2400 tot 3100. T zijn stijging van de installatie slots is voorzien van een speciale 40 slots per dag voor de niet-residentiële segment, waar voorheen geen werden opgegeven voor het commerciële segment.

Dit cijfer zou worden onderworpen aan een “Quota Adjustment System” – een van de gebieden die StarHub dan heeft geleid tot bezorgdheid. Dit mechanisme is ontwikkeld om het niveau van het quotum OpenNet te verhogen wanneer er een aanhoudende vraag verhoging van haar diensten. In het bijzonder, indien de bestellingen meer bedragen dan 95 procent van de quota, de doelstelling voor het volgende kwartaal zal worden verhoogd met 10 procent van de gemiddelde orders van de voorgaande 12 weken.

In antwoord op vragen van de website Azië, Jeannie Ong, StarHub het hoofd van corporate communicatie en investor relations, voelde de aanpassing quotaregeling was “te inflexibel, en zal niet toestaan ​​dat de quota aan de behoeften van de markt te voldoen”.

Een mogelijke lacune bijvoorbeeld kunnen zijn wanneer het quotum voor een volledige 12 weken, behalve voor een dag wist met 100 procent toen orders beneden de 95 procent merk.

Als OpenNet zou kunnen stellen dat dit er niet in slaagt om de drempel voor de aanpassing quotaregeling voldoen, zal het quotum niet worden verhoogd, wat resulteert in lange wachttijden voor verbindingen en ontevreden klanten, “Ong gewezen;. Ze benadrukte dat StarHub sterk ondersteund IDA’s review van OpenNet’s contract en eens met veel van de veranderingen, maar geloofde sommige gebieden vereiste wijziging of verduidelijking;. StarHub is het verhogen van klachten. over de uitrol van de volgende generatie landelijk breedbandnetwerk (NGNBN), die volgens haar was te traag Tijdens zijn inkomensvraag mei, de telco merkte op dat het verliezen op de inkomsten uit het onderhoud van zakelijke klanten in maar liefst 20.000 gebouwen als gevolg van de aanhoudende vertragingen met provisioning van verbindingen door OpenNet;. OpenNet verzoek om de tijd; in dezelfde aankondiging maandag, IDA onthuld dat OpenNet had afzonderlijk een verzoek om bepaalde delen van de richtlijnen ook te heroverwegen in het herziene contract voorgelegd.

Een OpenNet woordvoerder vertelde de website Asia: “Wij zijn voorstander van richtlijnen IDA. Voor de uitvoering van de richtlijnen zullen uitgebreide wijzigingen in bestaande IT-systemen nodig hebben, zullen we meer tijd nodig hebben, na de periode dat IDA heeft opgelegd, aan de IT-veranderingen veilig uit te voeren. We zijn momenteel in overleg met IDA aan de IT-veranderingen binnen een voor beide partijen aanvaardbare termijn uit te voeren. “; In de aankondiging, IDA zei dat het momenteel de verzoeken van beide bedrijven.

Chorus kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Samsung en T-Mobile samen te werken aan 5G trials

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’

Telco’s; Koor kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen, Telco’s, Samsung en T-Mobile samen te werken aan 5G proeven; Cloud, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia