Tempo voor iOS is de beste zakelijke agenda-app

Veel mensen hebben Apple’s first-party iOS-apps bekritiseerd – en terecht – maar zelfs als je een geschikte vervanger te vinden, is er niet een manier om de standaard apps in iOS 6 te wijzigen voor e-mail, browsen, en de agenda, dus de meeste mensen vasthouden met de Apple aanbod.

Apple’s kalender app is prima als een fundamentele kalender en als je niet veel evenementen in-app te creëren. Maar voor zakelijke gebruikers, het is nauwelijks aanvaardbaar en kan al te omslachtig om te gebruiken. Dat is de reden waarom ik overgestapt naar (gratis, App Store) voor mijn bedrijf kalender op mijn iPhone Tempo.

Helaas, Tempo maakt gebruik van een reserveringssysteem (ala Mailbox), dus je zult moeten om te registreren en te wachten om toegang te krijgen. Gelukkig, de huidige wachtlijst is slechts ongeveer 11.000 mensen, en Tempo is het toevoegen van tussen de 1.000 en 2.000 gebruikers per dag, volgens een blog post. Als je de app uw e-mailadres vandaag installeren en te registreren, moet u in staat om toegang te krijgen in 5-6 dagen.

Tempo doet een paar dingen buitengewoon goed, met inbegrip van conference call bellen. Als u inbellen op een veel vergaderingen, je bent vertrouwd met het hebben om ofwel onthouden of noteren de conferentie code op een post-it note. Tempo ontleedt intelligent conference call Ids, en belt ze met een simpele aanraking.

Mijn andere favoriet Tempo functie is hoe het verzamelen van e-mails die gerelateerd zijn aan de vergadering. Tempo doorzoekt je inbox voor e-mails (en bijlagen) van de organisator en met vergelijkbare zoekwoorden als de vergadering en verbindt ze van de bijeenkomst detail scherm zetten e-mails en documenten binnen handbereik.

Andere functies zijn onder meer slick

Kaarten, routebeschrijvingen, en parkeren informatie voor de vergaderlocatie

Contact informatie voor deelnemers, zodat u gemakkelijk kunt tekst, e-mail of bel ze

Een snelle “te laat” UI die u toelaat om de aanwezigen te vertellen je status

Geïntegreerde vluchtstatus zonder de agenda te verlaten.

En de lijst gaat maar door.

Mijn enige muggenziften of verzoek na ongeveer twee weken van het gebruik van Tempo is voor een betere week en maand uitzicht (die toegankelijk door het aanraken van het midden van de titelbalk zijn). Ik weet dat het een uitdaging om de waarde van de gegevens op een iPhone-scherm van een maand weer te geven, maar Tempo kon een cue te nemen van mijn andere favoriete Agenda-app, fantasierijk, en zorgen voor een betere week en maand uitzicht.

Kaarten, routebeschrijvingen, en parkeren informatie voor de vergaderlocatie, Contact informatie voor de deelnemers zodat u gemakkelijk tekst, e-mail of bel ze; Een snelle “te laat” UI die u toelaat om de aanwezigen te vertellen uw status; Integrated vluchtstatus zonder om de kalender te verlaten.

Apple; geweldige deal: Best Buy is de verkoop van originele Apple horloge voor slechts $ 189, Apple, Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september, Mobility, T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld, mobiliteit; $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

Als u een agenda jockey bent, Tempo is een app wachten waard.

Update: Raj Singh, CEO van Tempo AI reageert op de vraag van het business model achter zijn gratis app

Tempo is gericht op zakelijke gebruikers (zoals je precies aangegeven in je recensie :). Met dat, we hebben een aantal ideeën op het gebied van freemium te gelde maken (bijvoorbeeld via enterprise-specifieke gegevensbronnen, enz., Meer veel lijkt op een Evernote soort-van-model).

Ik word een beetje vaag, omdat we niet iets te gewoon nog aan te kondigen, maar ik zou uw lezers dat we met behulp van de gegevens in de eerste plaats het verbeteren van de UX voor u en andere Tempo gebruikers binnen uw org (bedrijfs) verzekeren.

Geweldige deal: Best Buy is de verkoop van originele Apple horloge voor slechts $ 189

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval