VMware hybrid cloud gaat na de onderdelen die AWS niet kunnen bereiken

Virtualisatie VMware specialist hoopt om een ​​van de “grootste aanbieders van cloud-diensten” in de wereld te worden, zonder direct het nemen van Amazon Web Services (AWS), de huidige IaaS marktleider.

Toolkit: Het vergelijken van VDI versus PC kosten, besluit factoren te overwegen met VDI versus PC; VDI groei op basis van behoefte aan flexibiliteit, mobiliteit, meer bedrijven wenden zich tot desktopvirtualisatie

Bill Vaders, general manager van de hybride cloud services business unit van VMware, maakte de voorspelling op de Europese lancering van VMware’s; vCloud Hybrid Dienst; (vCHS) in Londen vandaag.

De vCHS is ontworpen om een ​​pool van gevirtualiseerde computer-, opslag- en netwerkinfrastructuur die organisaties draaiende virtuele machines op hypervisors van VMware kan worden gebruikt om workloads offload in tijden van hoge vraag te bieden, of als een platform voor het draaien van cloud-gebaseerde applicaties en diensten verbonden om on-premise systemen.

VMware is van mening dat de meer dan 500.000 klanten al gebruik van haar technologieën te virtualiseren compute, opslag en netwerken in hun datacenters zal worden overtuigd door het gemak waarmee workloads kunnen worden geduwd om de vCHS, die is gebouwd op vSphere.

“We denken in termen van hoe veel van onze 500.000 klanten zullen workloads inzetten op een hybride service. We denken niet dat het verkeerd is om na te denken ongeveer 20 procent van onze klanten om dat te doen in een niet bijzonder lange termijn en dat wat ons één van de grootste aanbieders van cloud-diensten in de wereld, “zei Fathers.

Sinds vCHS vorig jaar in de Verenigde Staten begonnen met de groei van de vraag “enorme procentueel want we groeien van een zeer kleine basis” is geweest, zei Fathers.

VMware niet vCHS zien als een directe uitdager van AWS, zei Vaders, eerder als het vervullen van een aparte behoefte om Amazon’s IaaS aanbod.

“Het is heel, heel anders. We zien AWS als een platform dat organisaties de neiging te willen [gebruik] implementeren geboren in het cloud-applicaties, kritisch dat er geen onderlinge afhankelijkheid of verbinding terug naar legacy-applicaties,” zei Fathers.

We hebben nu het andere uiteinde van het spectrum, ideaal voor toepassingen die al op onze eigen technologieën gebruikt en aan nieuwe toepassingen die naadloos toegang moeten hebben tot bestaande oudere toepassingen krijgen.

Vereenvoudigd beheer van dezelfde toepassingen en de mogelijkheid om dezelfde handelingen vaardigheden en hulpmiddelen te gebruiken in heel on-premise en off-premise-omgevingen is wat VMware gelooft zal een groot pluspunt voor vCHS zijn.

Organisatie kunt beheren en automatiseren vCHS uit hun vSphere console, vCloud Automation Center, Application vCloud Director en hun eigen gereedschap met behulp van de vCloud API. Voor organisaties het beheer van een VMware gevirtualiseerde infrastructuur met behulp van VMware vCenter vCHS gewoon “laat zien als een andere pool van de bron die u kunt beginnen om workloads te bewegen”, zei Fathers.

Maar Laurent Lachal, die de cloud computing-onderzoeksgroep van analistenbureau Ovum leidt, is sceptisch conclusie VMware dat conclusie van VMware dat het iets nieuws is het aanbieden van in het leveren van “beweeglijkheid van de cloud zonder de applicatie te draaien in een nieuwe omgeving te herschrijven “.

“Ten eerste hebben grote AWS gevallen populair vanaf het begin, omdat bedrijven alleen toepassingen in hen zou dumpen zonder ze te herinrichten voor de cloud. Ten tweede, interne apps steeds meer uit te reiken naar apps op AWS,” zei hij.

Het is zinvol voor VMware haar aanbod te positioneren in de manier waarop het doet. De vraag is of VMware in staat om zo snel uit te breiden tot het grondgebied van AWS zal zijn zoals AWS is uit te breiden tot het grondgebied van VMware.

Wolk, Cloud software maker Coupa bestanden voor $ 75.000.000 IPO, Cloud, Cloud computing opgroeit, een API in een tijd, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE winkelhaken zelf een Linux-distro, Cloud; Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid

VMware biedt ook organisaties tools die het proces van het verplaatsen van workloads die op ESX en ESXi-gebaseerde virtuele machines op AWS te vereenvoudigen, maar Fathers zei dat het verplaatsen van een VM te vCHS zal nog eenvoudiger te zijn.

push VMware naar het verstrekken van off-premise dienstverlening wordt gedreven door de plaats waar de groei van de IT-uitgaven leugens, zei Pat Gelsinger, CEO van VMware, bij een evenement om vCHS lanceren in Europa vanmorgen.

“IT de groei, als je kijkt naar de totale IT-uitgaven, is ergens tussen nul en vijf procent,” zei hij.

Binnenkant van de ontwikkeling veel uitgesprokener, off-premise IT groeit 35 tot 40 procent. Als je de wiskunde, dat betekent dat de on-premise IT is ongeveer nul naar negatief, wat betekent dat als je niet waar de puck gaat uw bedrijf is op zijn best een nul procent groei van de markt.

VMware’s eerste datacenter ondersteunen vCHS in Europa is gevestigd in Slough in het Verenigd Koninkrijk en VMware is op zoek naar volgende open datacenters in haar volgende grootste Europese markten, Frankrijk en Duitsland, misschien dit jaar, zei Fathers.

Het hebben van een Britse datacenter is ook ontworpen om de behoeften van organisaties die wettelijke beperkingen die hun workloads te eisen en de gegevens worden binnen de Europese grenzen gehouden onder ogen te ontmoeten.

Organisaties kunnen betalen voor twee varianten van vCHS, een als toegewezen capaciteit, een gereserveerde capaciteit die fysiek gescheiden van andere virtuele servers in VMware instructure en als virtuele private cloud, die mengt en past klanten in een multi-tenant omgeving.

Bedrijven kunnen ook kopen beheerde en applicatiediensten op de top van vCHS, zoals ramp herstel en desktop as a service. VMware is ook zodat haar partners om diensten toe te voegen aan de infrastructuur laag.

Cloud software maker Coupa bestanden voor $ 75.000.000 IPO

Cloud computing groeit op, een API in een tijd

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid