Zimbra Appliance: VMWare voert op cloud-gebaseerde e-mail

VMWare heeft zij kreeg neer: Verkoop een virtualisatie-oplossing met anker applicaties (en stoelen), die geen service provider kan leven zonder, te beginnen met e-mail. Dit is de oproep die we gemaakt toen VMWare kocht open source e-mail en samenwerking provider Zimbra van Yahoo! afgelopen februari. En nu hebben ze met de vernieuwde Zimbra Collaboration Suite Appliance 6.0 gericht op service providers en andere virtuele cloud hosters opgeleverd. Wat het betekent

Wat het betekent # 1. VMWare is stevig in de markt te voorzien dienstverleners met e-mail. Dienstverleners die willen Google of Microsoft’s e-mail door te verkopen hebben het voordeel van de lage kosten van kapitaal en snelle implementatie. Maar de service providers die niet willen doorverkopen andere leveranciers ‘cloud-diensten hebben behoefte aan een oplossing die draait tegen lage kosten op goedkope servers met gemakkelijke peasy provisioning. Dat is wat de Zimbra Collaboration apparaat beloften. Zal het te leveren? Horen graag van dienstverleners op dit ene.

Wat het betekent # 2. VMWare drijft een andere nagel in de doodskist van lokale zakelijke e-mail. Bij $ 5 / mailbox / maand voor cloud e-mail, als je weg te nemen client software en de kosten mailbox administratie, onze analyse blijkt dat het kost twee keer zoveel naar een mailbox hosten jezelf dan om het te hosten in de cloud. Dit aanbod geeft service providers over de hele wereld de kans om te concurreren op die prijs. Dus wie zou on-premise e-mail te gebruiken? Alleen iemand met strenge eisen, grote schaal, of een recente upgrade. Zelfs de federale regering is verhuizen naar cloud-gebaseerde e-mail als GSA heeft aangekondigd.

Wat het betekent # 3. De race naar de cloud e-economische verdieping is op. Cloud economie komen uit vier fundamentele bronnen: arbeid automatisering, servergebruik, inkoop schaal, en self-service. Dus welke aanpak – Google, Microsoft, IBM, Cisco, of VMWare’s – levert de beste economie? Ik zou zeggen dat het TBD, maar het feit dat VMWare verkoopt haar oplossing door service providers betekent dat het niet waarschijnlijk dat de kosten (of de prijs van een mailbox), evenals de anderen te optimaliseren. En dat betekent dat service providers kan hebben om e-mail te behandelen als een verlies leider om te kunnen concurreren met de e-reuzen.

Liefde om je gedachten te horen.

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop

Nu kunt u een USB-stick die alles vernietigt op zijn pad te kopen

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, iPhone, Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop, hardware, Enterprise Software;; Sweet SUSE Nu kunt u een USB-stick die alles vernietigt op zijn pad te kopen! HPE haken en ogen zelf een Linux distro