Samsung Electronics naar eerste winst stijging sinds 2013 plaatsen

Samsung heeft de verwachte winst Q3 geschetst, het projecteren van een operationele winst in de nabijheid van ₩ 7300000000000, een cijfer up 3000000000000 won jaar-op-jaar.

De laatste keer dat de Zuid-Koreaanse tech reus kende een winststijging was twee jaar geleden in Q3 2013, rond dezelfde tijd dat de Galaxy Gear SmartWatch eerst werd uitgebracht.

Terwijl Samsung een bedrijfsresultaat dat ze goed in de zwarte voor elk van de 7/4 die sindsdien verstreken gehouden heeft gepost, Q3 2013 blijft ook het kwartaal af met het bedrijf de grootste winst, komen op 10100000000000 ₩.

Voor het derde kwartaal 2014, Samsung boekte een operationele winst van 4000000000000 ₩ – een significante 49 procent daling van de 8240000000000 won rapporteerde voor het derde kwartaal een jaar vooraf.

Samsung Q2 2015 het bedrijfsresultaat was in ₩ 6900000000000, een daling van 4 procent ten opzichte van de 7190000000000 won de winst zag het in Q2 2014.

Samsung had nauwkeurig voorspeld haar Q2 winst resultaat voorafgaand aan de officiële release van de winst.

Woensdag raming, die voorafgaand aan geauditeerde resultaten komt, voorzag niet in een netto-inkomen figuur. Hoewel het ook niet een uitsplitsing van de divisies winst omvatten, heeft de technologie reus voorspellen ₩ 51000000000000 in de verkoop.

In september, de Federatie van de Koreaanse Industries (FKI), en de centrale bank van Korea’s voorspeld dat tech bedrijven in de regio een ‘sombere’ derde kwartaal moet verwachten als het gaat om inkomsten.

FKI’s conjunctuurenquête index, uit een peiling van 600 lokale bedrijven, liet een algemene negatieve vooruitzichten voor zes opeenvolgende maanden. Analisten in Seoul geschat dat betekende dat de problemen voor Samsung en LG’s derde kwartaal cijfers.

“De algemene consensus op dit moment is dat het derde kwartaal de winst lager dan in het tweede kwartaal zal zijn”, zegt Jonathan Hwang, IT-analist bij KDB Daewoo Research.

Het effect dat Samsung’s Galaxy S6 had in het tweede kwartaal is al vervagen. In het derde kwartaal, zullen we veel minder van een effect van die telefoon te zien. Plus, verlaagde ze de prijzen die zullen eten in hun winstmarge.

Samsung’s winst zijn beter verdeeld divisies, zoals halfgeleiders en componenten.

Zowel de Bank of Korea en FKI zei dat de somberheid van Zuid-Koreaanse fabrikanten was te wijten aan trage uitvoer tegenhouden fabriek activiteit. De vraag naar mobiele telefoons is zacht en devaluaties over opkomende markten te kwetsen.

Eerder deze week, de Taiwanese smartphone reus HTC rapporteerde een operationeel verlies van NT $ 5100000000 voor de drie maanden eindigend op 30 juni, met een operationele marge van 15,6 procent negatief.

HTC toegeschreven het tweede kwartaal het verlies van zwakke high-end vraag, die het zei was in overeenstemming met de huidige Android Market.

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

Mobiliteit; $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval, de iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade; mobiliteit; Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7; mobiliteit; Hands-on met de Samsung Galaxy S7 Edge over Republic Wireless: Een betere Wi-Fi bellen ervaring

Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7

Hands-on met de Samsung Galaxy S7 Edge op Republic Wireless: Een betere Wi-Fi bellen ervaring