Samsung Galaxy S4: De supply chain halo-effect

Samsung Galaxy S4 lanceert op donderdag tijdens een evenement in New York en terwijl de meeste mensen zullen worden handicaps de specificaties, zijn de vooruitzichten voor het apparaat en de strijd met Apple’s iPhone is er een groter bedrijf plaatje aan kader.

Dat beeld: Samsung’s verticale integratie met de halfgeleider- en display units.

Terwijl Apple is de poster kind voor verticale integratie, omdat het integreert zijn hardware ontwerpen met de software en het ecosysteem, Samsung heeft ook dezelfde mojo met zijn supply chain. Simpel gezegd, Samsung heeft zijn eigen smaak van Apple’s halo-effect. Apple bedacht de halo-effect zin om te illustreren hoe de iPod, iPhone en iPad verkoop kan leiden tot Mac aankopen.

Dit ketenintegratie — Samsung maakt end apparaten, halfgeleiders en schermen — heeft de primaire focus onder analisten in Korea geweest. De algemene theorie: Galaxy S4 verkoop zal opstijgen en rijden de vraag naar Samsung’s delen bedrijven.

YoungChan Kim, een analist bij Shinhan Investment Corp., zei in een onderzoek noot

Met de uitrol van de Galaxy S4, verwachten we dat de winst verbetering voor de verticaal geïntegreerde onderdelen divisies (halfgeleiders, display). Volledige jaar de operationele winst zal naar verwachting% jaar-op-jaar 24,5 groeien dankzij de Galaxy S4 effect en winst verbetering van de onderdelen divisies.

Met andere woorden, de Galaxy lijn van inrichtingen heeft zijn eigen haloeffect Samsung. Een eenheid koopt delen van de andere. Die werkelijkheid is deel van de reden waarom Apple heeft gewerkt om uit de buurt van onderdelen van Samsung te diversifiëren — vooral omdat het weegt een toegang tot de tv-markt.

Kim verwacht dat de eerste ronde van de Galaxy S4 eenheden tot ongeveer 8 miljoen stuks, een stijging van de 6 miljoen die door de S3 zijn. Kim verwacht dat de Galaxy S4 om een ​​jaarlijkse omzet van 70 miljoen eenheden, een stijging van 75 procent ten opzichte van de Galaxy S3 te hebben. Kim toegevoegd

De Galaxy S4 zal waarschijnlijk een mega hit, groter is dan het vorige model, want er is geen concurrentie van de iPhone met de 5S model naar verwachting in 3Q13 worden uitgebracht op zijn vroegst.

Morgan Stanley analist Shawn Kim heeft een soortgelijk standpunt

Het vertrouwen loopt hoog bij Samsung, die grote doelen voor de supply chain met upside van 10 min eenheden per maand heeft gesteld op het gebied van piekproductie van 3Q13. Wij schatten dat deze is ongeveer 25% hoger dan zijn voorganger Galaxy S3 piek maandelijkse productie run rate van ongeveer 8mn eenheden. We verwachten S4 te gaan op de verkoop van half april en worden ingezet op bijna 400 luchtvaartmaatschappijen en 210 landen wereldwijd.

Dat Galaxy productie zal processors, geheugen en Samsung’s AMOLED bedrijf, dat is 85 procent in handen van Samsung display te ondersteunen. Hier is een blik op unit schattingen van Morgan Stanley voor de Samsung Galaxy S4 en de rest van het product familie.

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7

Hands-on met de Samsung Galaxy S7 Edge op Republic Wireless: Een betere Wi-Fi bellen ervaring

Samsung en Android:? De volgende Wintel of bestemd voor echtscheiding, Samsung’s zo ver vooruit, het moet beginnen zich zorgen te maken; Samsung’s gevecht met Apple zal worden gewonnen of verloren op software; Samsung Galaxy S4 en Knox:? IPhone versus Android gewoon opnieuw kreeg spannend; Samsung Galaxy S4: Heeft 5-inch scherm maken het een phablet; Samsung Galaxy S4: De supply chain halo-effect

Mobiliteit; $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval, de iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade; mobiliteit; Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7; mobiliteit; Hands-on met de Samsung Galaxy S7 Edge over Republic Wireless: Een betere Wi-Fi bellen ervaring

Lees verder