Singaporese overheid boetes Consistel $ 223K voor het vervalsen van documenten

Singapore industrie regulator heeft geslagen Consistel met een S $ 300.000 (US $ 223.077) boete voor het overtreden van de voorwaarden vermeld in de telecommunicatie-licentie en diende een proces-verbaal met betrekking tot de overtreding.

Infocomm Development Authority (IDA) heeft de licentie voor de lokale systemen integrator op te bouwen, bedienen en onderhouden van het draadloze netwerk geïmplementeerd bij Singapore Sports Hub.

Volgens de overeenkomst, werd IDA goedkeuring vereist voordat Consistel antenne transacties kan overdragen aan een derde partij. Volgens de regulator, had deze laatste niet te doen als het verplaatst operaties Sprint, dat eigendom was van Consistel moederbedrijf Azië Networks.

Consistel in oktober 2013 overeengekomen om het systeem te verkopen aan Consistel Sprint, dat een joint venture gevormd door de moedermaatschappij en investeerder Azië Networks was, maar om goedkeuring verzocht IDA alleen in juni 2014.

In een briefing met de lokale media maandag, IDA voegde eraan toe dat hij in januari werd gemeld dit jaar dat verzoek Consistel voor goedkeuring van valse informatie. De verkoper had “opzettelijk” is mislukt om de vereiste ondertekende overeenkomsten en in plaats daarvan leverde een ontwerp-document dat “geen echte commerciële doeleinden” gehad. Dit leidde IDA te verlenen “in-promotor goedkeuring” op basis van de valse informatie.

De acties van de leverancier geschonden twee van de licentievoorwaarden, IDA zei, wijzend op het falen Consistel op schriftelijke goedkeuring voor het systeem overdracht te verkrijgen, alsmede nauwkeurige en volledige documenten te verstrekken.

IDA directeur-generaal van telecommunicatie en post, Aileen Chia, beschreef de schending als een “zeer ernstig misdrijf” en merkte op dat een proces-verbaal was gemaakt om te bepalen of verdere actie nodig was.

“IDA zich op het standpunt dat de Consistel de acties van een ernstige fout door een licentiehouder vormen. In feite is dit de meest ernstige geval van wangedrag die aan de aandacht IDA’s tot nu toe heeft gebracht”, aldus de toezichthouder.

Als gevolg van de breuk, had de overdracht aan Sprint is vernietigd en vervolgens sport hub gedistribueerd antennesysteem bleef onder de verantwoordelijkheid van Consistel, zei Chia. Ze voegde eraan toe dat toekomstige aanvragen voor een eigendomsoverdracht zou nog steeds worden beschouwd, en goedgekeurd, als de juiste procedures had waargenomen.

Volgens de Telecommunicatiewet van het land, Consistel had twee mogelijke kanalen voor beroep – hetzij het verzoek IDA aan de handhaving besluit te heroverwegen of het indienen van een beroep bij de minister. Het zou moeten doen binnen 14 dagen.

Consistel eerder zei dat het overweegt bieden voor de vierde telco licentie van Singapore.

Chorus kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Samsung en T-Mobile samen te werken aan 5G trials

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7;? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en gratis voice; iPhone 7 pricetags kan China de verkoop belemmeren;? Korea’s Minkonet zet inheemse object advertenties boven de VR streaming-dienst, Samsung en T-Mobile samen te werken aan 5G trials

Telco’s; Koor kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen, Telco’s, Samsung en T-Mobile samen te werken aan 5G proeven; Cloud, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia