SnapLogic Voorjaar 2012

Elias Terman, Director Product Marketing voor SnapLogic kwam langs om me op de hoogte te brengen van wat zijn bedrijf heeft gedaan sinds ons laatste gesprek en de invoering van het voorjaar van 2012 release van de SnapLogic platform. SnapLogic’s doel, volgens Terman is waardoor de uitwisseling van gegevens van toepassing tot toepassing over generaties van de systemen.

SnapLogic is de enige cloud-integratie-oplossing gebouwd op moderne webstandaarden en “container” Snaps, zodat u elke combinatie van Cloud, SaaS of on-premise applicaties en gegevensbronnen eenvoudig aan te sluiten.

We hebben nu in een tijdperk waarin het internet is het netwerk, een groot deel van de informatie die bedrijven nodig hebben om te coördineren wordt niet meer gehouden in relationele databases, en het aantal nieuwe, gespecialiseerde cloud-applicaties groeit elke dag. Vandaag de dag zijn organisaties eisen een snellere en meer modulaire manier om samen te werken met al deze nieuwe cloud-applicaties en gegevensbronnen.

Ik twijfelde er niet aan dat mensen die begrepen wat data elk systeem opgenomen kan het systeem gebruiken om te filteren op de gegevens die nodig zijn voor een specifieke taak en dan leveren het ergens anders. De gegevens kunnen afkomstig zijn van een vrij anoniem van systemen, waaronder on-premise applicaties gehost op mainframes, midrange systemen en standaard systemen en off-premise Web of Cloud-based oplossingen.

Het was verfrissend met iemand die niet probeerde aan gevestigde systemen die het bedrijf te ondersteunen als ‘legacy’ en argumenteren dat deze werkende systemen moeten worden weggegooid of vervangen cast te spreken. SnapLogic duidelijk begrijpt dat applicatiesystemen zelden weg te gaan. Wat meestal gebeurt is dat ze blijven staan ​​tot het beoogde doel te dienen en dat de gegevens die zij verzamelen wordt omgezet in andere, toekomstige zakelijke vereisten te ondersteunen.

IBM lanceert nieuwe Linux, Power8, OpenPower systemen

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’

Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren

Nvidia biedt tot AI supercomputer voor non-profit onderzoek

SnapLogic Server – de centrale hub voor het aansluiten van een combinatie van gecontaineriseerde on- of off-premise systemen. Het bedrijf claimt dat haar technologie “gaat verder dan de traditionele extraheren, transformeren en laden (ETL) mogelijkheden door het aanbieden van vindbaar, aflosbaar, en herbruikbare datadiensten.”; SnapLogic Designer – Een gereedschap browser-gebaseerde maken en configureren “integratie pijpleidingen” zo applicatiesystemen kan worden verbonden met elkaar, SnapCenter – Een clustering oplossing ontworpen om containers toepassingen beschikbaarheid te verhogen.. Het staat ook niet-technische gebruikers om controle en toezicht op de prestaties van de integratie pijpleidingen cloud op een of meerdere SnapLogic Servers. Het product biedt cluster management, job scheduling, failover, meldingen en waarschuwingen;. Snapstore – SnapLogic biedt een “app store” waardoor klanten voorverpakte oplossingen die beschikbaar zijn door partners en klanten hebben gemaakt vinden, SnapLogic Dashboard – Een hulpmiddel om. bewaken en beheren van de gezondheid van SnapLogic-gebaseerde integratie weefsel van een organisatie.

Data Centers, IBM lanceert nieuwe Linux, Power8, OpenPower systemen, Cloud, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia, datacenters, Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren, Kunstmatige Intelligentie, Nvidia biedt tot AI supercomputer voor non-profit onderzoek

Wat is SnapLogic

SnapLogic Voorjaar 2012

snapshot Analyse