Thomas Duryea’s reis naar de cloud: Part One

Luister naar de podcast. Vind het op iTunes. Lees de volledige transcript of download een kopie. Sponsor: VMware.

T hij volgende BriefingsDirect IT leiderschap discussie richt zich op hoe toonaangevende Australische IT-dienstverlener Thomas Duryea Consulting maakte een succesvolle reis naar cloud computing als een bedrijf.

We zullen leren waarom een ​​wolk-van-clouds aanpak is het verstrekken van nieuwe vormen van IT-diensten aan vele regio Azië-Pacific klanten van Thomas Duryea’s.

Onze discussie start een drie-delige serie over hoe Thomas Duryea (TD) ontworpen, gebouwd en gecommercialiseerd een enorme cloud-infrastructuur van diensten aan hun klanten. Het eerste deel van onze serie behandelt hier de ratio en zakelijke kans voor TD om hun cloud-diensten portfolio gebouwd op VMware te creëren.

Voor meer informatie over de uitvoering van de beste cloud-technologie te leveren en te commercialiseren een adaptieve en betrouwbare cloud services ecosysteem leren, bij Adam Beavis, General Manager van Cloud Services bij Thomas Duryea in Melbourne, Australië. Het interview wordt uitgevoerd door Dana Gardner, Principal Analyst bij Interarbor Solutions. [Disclosure: VMware is een sponsor van BriefingsDirect podcasts.]

Hier zijn een aantal fragmenten

G ardner: Waarom cloud services voor uw consulting en zakelijke klanten nu? Hebben ze gevraagd voor haar

B Eavis: Zeker, de klanten zijn de grote chauffeur terwijl we verhuizen naar cloud-diensten. Omdat het een traditionele IT-integrator, hebben we zeer succesvol blijkt veel data-center oplossingen aan onze klanten, maar meer en meer we zien klanten vinden het moeilijker om CAPEX en nieuwe projecten te krijgen en ze zijn echt beginnen om naar te kijken de cloud alternatief.

G ardner: Waarom heb je keek naar het verplaatsen in de richting van cloud-diensten als een commercieel aanbod, in plaats van te gaan genieten van een public cloud en vervolgens gebruikmaken zelf van hun diensten? Waarom zelf bouwen?

B Eavis: We beoordeeld alle mogelijkheden en keek naar het verplaatsen van een aantal van de grotere cloud providers, maar we hebben een sterke vaardigheden, een sterke erfgoed, en goede relaties met onze klanten gekregen, en ze dwong ons hand in vele manieren om naar beneden dat pad.

Ze waren bezorgd over telco’s op zoek na een aantal van hun cloud-diensten. Ze wilden echt naar de relatie die ze hadden bij ons te houden. Dus het beoordeeld en begrepen dat wegens de vaardigheden wij de ervaring op dit gebied, zou zowel commercieel en relatie-wise werken. De beste zet voor ons was om de bestaande relaties die we hebben met de verkopers benutten en uitbouwen van onze eigen cloud.

G ardner: Dus wie zijn deze enthousiaste klanten? Zou je ze beschrijven? Hebben ze vallen in een bepaalde categorie, zoals een kleine tot middelgrote bedrijf (SMB) type gasten? Is het een verticale industrie? Waar is de sweet spot in de markt?

VMware-aangedreven Cloud Adoptie Levert troep van de gegevens en prestaties Voordelen voor Revlon, zegt CIO David Giambruno; Services Provider BancVue Maakt gebruik van VMware Server Virtualization te genereren privé-Cloud Benefits en Verhoogde Zaken Agility; Roundtable: Revlon en SAP executives beschrijven zal bijdragen profiteert van agressieve cloud adoptie; van VMworld, cosmetica gigant Revlon gebruik van de kracht van de private cloud tot indrukwekkende besparingen en kosten te vermijden te produceren; VMware CTO Steve Herrod over hoe de-Software Defined Datacenter Benefits Enterprises; Case Study: strategische aanpak voor Ramp Recovery en data Lifecycle management levert resultaat op voor Australië SAI Global

Wolk, Cloud software maker Coupa bestanden voor $ 75.000.000 IPO, Cloud, Cloud computing opgroeit, een API in een tijd, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE winkelhaken zelf een Linux-distro, Cloud; Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid

Geen sweet spot

B Eavis: Dat is waarschijnlijk het enige dat me het meest verrast. Zoals we al uit geweest te praten met klanten en de verkoop van de cloud, is er echt geen sweet spot. Organisaties die je praat te zullen doen om verschillende redenen. Sommigen van hen zou kunnen doen voor het milieu verzekeringstechnische redenen, omdat het hebben van hun datacenter in hun gebouw kost hen geld, en er zijn nu haalbare kans om het uit te bewegen.

Adam Beavis

Maar als ik één of twee, het identificeren van de eerste zou zijn Independent Software Vendors (ISV’s). Cloud-oplossingen brengen voor ISV’s iets wat ze hebben gezocht voor een lange tijd, en dat is de mogelijkheid om test- en ontwikkelomgevingen draaien. Zodra ze dat gedaan hebt, ze hun applicaties kunnen hosten van een dienstverlener en niet zorgen te maken over de onderliggende infrastructuur, dat is iets, als een applicatie ontwikkelaar, ze zijn niet geïnteresseerd in.

Dus we ze zien, en we werken met een flink aantal. One, een Oracle partner, ook daadwerkelijk hun tests uit te voeren in hun omgeving in een wolk, en vervolgens in staat zijn om deze diensten terug te leveren aan een aantal van hun klanten. In andere gevallen zullen ze aanloop van de ontwikkeling in hun cloud en vervolgens importeren die op een on-premise cloud daarna.

Het andere gebied is met het MKB. We gaan ze zeker zien, voor een financiële redenen, willen verschuiven naar cloud. Het is hetzelfde oude verhaal van OPEX versus CAPEX, verminderde budgetten en proberen om meer te doen met minder.

De wolk is nu in een positie waar zij kan bieden dat voor MKB-klanten. Dus we zien grote kansen verschijnen, waarbij we niet alleen hun infrastructuur te nemen in de wolk, maar ook het toevoegen bovenop dat beheerde-service mogelijkheden, waar we zullen het beheer van de hele weg tot aan de applicatie.

G ardner: Op basis van deze mix van verschillende soorten toepassingen, het klinkt alsof je gaat in staat zijn om uw aanbod te groeien rechts langs met wat deze markt vraagt. Misschien dat sommige van die ISV’s misschien op zoek naar een platform-as-a-service (PaaS) richting, anderen meer van een managed services, alleen voor specifieke toepassingen. Was dat belangrijk voor u om dat soort Zwitsers zakmes voor cloud vooruitgang hebben?

B Eavis: Precies goed, Dana. Ieder pakt een ander pijnpunt. Bijvoorbeeld, sommige van hen komen naar ons voor een ramp recovery (DR) als een dienst, omdat de kosten van de vernieuwing van hun DR-site of het beheren van of in gebruik nemen dat de tweede plaats uit te duur is. Anderen, zoals u al zei, gewoon op zoek naar een platform om applicaties op te ontwikkelen. Dus de hele PaaS concept is iets in de buurt en dierbaar om ons op onze roadmap.

Ieder blijft evolueren, en het is meestal de klanten die beginnen om je rijdt als een cloud-provider om te kijken naar je eigen dienstencatalogus. Dat is waarschijnlijk iets dat is best spannend – hoe snel je nodig hebt om te evolueren als dienstverlener. Want het is nog heel nieuw gebied voor een heleboel mensen, en klanten hoeven te vragen voor het variëren van de dingen die zij verwachten dat de cloud te zijn of wat een wolk is. We zijn voortdurend in beweging en op zoek naar nieuwe offers aan toe te voegen in onze dienstencatalogus.

We zien het feit dat het meer dan alleen een offerande in onze ogen. We zien ons in staat om het te verstrekken aan iedereen, van een kleine reseller om een ​​ISV, iemand die hun eigen applicaties ontwikkelt. Of, het is iemand die specifiek werkt met toepassingen en ze zijn niet alleen meer geïnteresseerd in het runnen van hun eigen infrastructuur op hun site of de zorg voor het. Ze willen gewoon dat platform voor hun ontwikkelaars in staat zijn om probleemloos te werken bieden.

G ardner: Dus dit betekent dat je hebt om te komen met een infrastructuur die veel verschillende type kan ondersteunen van toepassingen, groeien, schaal, en het vergroten van het aanpassingsvermogen aan de markt. Wat waren enkele van de eisen, toen u begon te kijken naar de verkopers die je zou gaan om samen met deze cloud aanbod te creëren?

Inzicht in behoeften van de klant

B Eavis: Het eerste wat belangrijk voor ons was was, zoals u al zei, het begrijpen van de behoeften van onze klanten in eerste instantie en daarna bijpassende dat voor wat ze nodig. Zodra we dat hadden, die woorden u noemde, de omvang en alles moest in het spel te komen. Ook de kosten om deze dingen te bouwen zeker niet goedkoop. Dus moesten we ervoor zorgen dat we konden de bestaande middelen die we hadden kunnen gebruiken.

We gingen echt in het uiteinde met de VMware product, want we hebben de bestaande vaardigheden op dat gebied. We wisten dat we zouden een veel steun te hebben, met hun zijnde een tier-1 verkoper en ons als een Tier 1-partner voor hen. We hadden behoefte aan iemand die ons kon voorzien dat de steun van zowel de diensten perspectief, sales, marketing, en echt komen op de reis met ons om dat cloud te bouwen.

En dan natuurlijk onze andere leveranciers eronder, zoals EMC, die ook ongelooflijk steunend van ons, te integreren heel goed met die producten, en Cisco als goed.

Het moest iets dat we snel kunnen bouwen, ik zal niet zeggen uit de doos, want het is een stuk dat gaat rond de bouw van een wolk, maar iets dat we een sterke roadmap wist gehad en was bekend om al onze klanten en .

De overstap naar cloud is iets dat nieuw is voor hen, het is zwaar, en ze vraagt ​​je af hoe het te doen. In Australië, 99 procent van de klanten hebben een soort van VMware in hun datacenter. Om te kunnen verhuizen naar een platform dat ze vertrouwd zijn met en in het verleden had gebruikt maakt een groot verschil, in plaats van te zeggen: “Je bent verhuizen naar cloud, en hier is een geheel nieuw platform, interface, en iets dat je heb nog nooit eerder gezien. ”

Het verhaal van de hybride cloud was iets wat we gingen zitten en zagen een heleboel benen gehad: de mogelijkheid voor mensen om hun neus steken in het water en het wennen aan die in de cloud-omgeving. En VMware’s hybride cloud-model, het aansluiten van uw on-premise, in het publieke cloud, was ook een grote overwinning voor ons. Dat is echt een zeer sterke go-to-market voor ons.

G ardner: Als systeemintegrator voor enige tijd, je bent zeer vertrouwd met de andere virtualisatie-aanbod in de markt. Was er iets in het bijzonder dat u weggeleid van hen en meer in de richting van VMware?

B Eavis: Het was zeker een looptijd zaak. We herinneren wanneer Paul Maritz kreeg op het podium vier jaar geleden en gedefinieerd het besturingssysteem cloud. De hele industrie volgden daarna. VMware leidde in dit pad. Dus wordt marktleider zeker geholpen.

Onnodig te zeggen, we zijn erg goed samen met een aantal van de andere aanbieders ook. We hebben te beoordelen ze allemaal, maar het was een looptijd ding en ook een visie ding. De visie van een software-defined datacenter kwam echt in het spel zoals we Cloud 2.0 opbouwen waren en dat was een grote winnaar voor ons. Die visie die ze nu hebben rond dat is zeker iets dat we geloven in ook.

G ardner: Natuurlijk, ze hebben nieuwe en belangrijke aanvullingen aangekondigd om hun vCloud Suite, en een heleboel van die lijkt te richten op mensen zoals jij die behoefte hebben aan wolken als een bedrijf te creëren om te kunnen meten, meter, bouwen, beheren toegang, privacy en veiligheid. Was er iets over de vCloud Suite die aantrekkelijk u in termen van de mogelijkheid om de wolk als een bedrijf zelf runnen?

productintegratie

B Eavis: het feit dat het inpakken spullen als een suite was een grote voor ons. De integratie van de producten is nu iets dat sneller gebeurt veel, en als aanbieder, dat is wat we willen zien. Het concept van het vereisen van verschillende modules voor Billings, operaties, zelfs terug te gaan 12 maanden geleden, maakte het heel moeilijk.

In de afgelopen 12 maanden met de Suite, heeft een lange weg afgelegd. We hebben de component rond terugboeking, vCenter Operations Management en Capacity Management gebruikt. Het concept nu van software-defined beveiliging, firewalls, en netwerken, is heel, heel spannend voor ons geworden, in staat zijn om ineens te beheren die via een enkele console, in plaats van veel verschillende point solutions doen verschillende dingen. Als een dienstverlener die is toegewijd aan dat VMware product, vinden wij het heel erg belangrijk.

G ardner: Marges kan een beetje lastig met deze business. Zoals je zegt, je had veel van de investeringen in deze. Hoe weet je wanneer je slagen? Is er een benchmark die je voor jezelf dat zou zeggen: “We weten dat we dit goed doen als” blanco? “Of is dit een beetje meer van een kruipen, lopen, rennen aanpak van deze algemene cloud bedrijf?

B Eavis: Het is duidelijk dat wordt geleverd met een groot deel van de back-end werk dat we doen. We nemen veel tijd. Het is waarschijnlijk het belangrijkste onderdeel. Voordat we gaan bouwen aan de cloud, het wordt allemaal dat recht. U kent uw richting. Je weet wat je voorspelling moet zijn. Je weet wat nummers die je nodig hebt om te slaan. We hebben zeker cijfers en doelen in het achterhoofd.

Dat is vanuit een financieel oogpunt, maar ook de klanten komen in de cloud, want net als fysiek naar virtueel, zullen de mensen komen, in eerste instantie, maar met kleine omgeving en dan zullen ze blijven groeien.

Als u een goede service binnen uw cloud, en ze zien dat risico’s verminderd, de kosten verlaagd, en het is meer comfortabel, zullen ze blijven workloads verplaatsen in uw cloud, wat uiteraard verhoogt uw bottom line.

In eerste instantie is het niet alleen, ‘Laten we naar buiten gaan en te verkopen zo veel als we kunnen om een ​​of twee klanten, wat het ook moge zijn. ” Het is echt het krijgen van zo veel logo’s in de cloud als we kunnen, en dan ook echt te werken aan die relaties, het opbouwen van dat vertrouwen, en dan na verloop van tijd beginnen meer en meer workloads migreren naar de cloud.

G ardner: Adam, helpen ons te begrijpen voor degenen die luisteren zou willen beginnen met het verkennen van uw diensten, wanneer zijn deze beschikbaar komen? Wanneer je ze aankondigen, en is er een stappenplan dat u misschien wel in staat om ons te plagen met een beetje over wat er zou kunnen komen in de toekomst?

B Eavis: We hebben Cloud 1.0 draait op het moment, dat is een wolk waar wij bieden cloud-diensten aan klanten. Wij hebben de automatisering niveau dat we zetten in Cloud 2.0. Onze backup-diensten, waar mensen niet langer zorgen te maken over tapes en dingen op de site, back-up als een dienst waar ze gewoon kunnen verwijzen naar ons datacenter en back-up van bestanden, is nu beschikbaar.

Ook DR als een service is waarschijnlijk onze grootste nummer een verkoper cloud service op het moment, waar mensen die niet willen om die tweede sites draaien, kan het gewoon inzetten of verplaatsen die workloads over in ons datacenter, en we kunnen beheren van hun DR voor hen.

Nieuwe cloud suite

B ut er is een grote we het over hebben. We zitten op het podium van vForum op woensdag 14 november, hier in Australië, de lancering van onze nieuwe cloud suite gebouwd op VMware vCloud Director 5.1.

Dan op de roadmap, de gebieden die beginnen op te duiken nu zijn zaken als desktop as a service. We zijn het verkennen van heel zwaar met big data op de tafel, business intelligence als een dienst, en de mogelijkheid voor ons om iets te doen met al die gegevens die we verzamelen van onze klanten. Als we spreken over IT as a service, dat is het opheffen van ons tot op dat volgende niveau weer.

Zoals ik al eerder zei, is het voortdurend veranderende en nieuwe ideeën ontwikkelen, en dat is het mooie van het werken met een innovatief bedrijf. Er zijn altijd veel mensen in de buurt rijden nieuwe concepten en nieuwe ideeën in de cloud business.

G ardner: Deze discussie begint een drie-delige serie over hoe TD ontworpen, gebouwd en gecommercialiseerd een adaptieve en betrouwbare cloud services ecosysteem. Kijk voor de volgende aflevering in onze gesponsorde serie als we dieper ingaan op het hoe en wat achter cloud-infrastructuur reis Thomas Duryea Consulting.

Luister naar de podcast. Vind het op iTunes. Lees de volledige transcript of download een kopie. Sponsor: VMware.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in

Cloud software maker Coupa bestanden voor $ 75.000.000 IPO

Cloud computing groeit op, een API in een tijd

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid