Tijd voor technische ondersteuning worden ingedeeld essentiële diensten

Dat een land kan het afsluiten van haar diensten is bizar genoeg is, maar dat een deel van haar IT-diensten zijn ook op hiatus is echt bizar.

De Amerikaanse regering begonnen met het afsluiten van de niet-essentiële diensten op dinsdag na de Verenigde Staten het Congres niet tot een akkoord op nieuwe begroting van het land te bereiken, stalling meer dan Affordable Care Act President Barack Obama’s, ook wel Obamacare. Zonder goed te keuren budget deal, de overheid personeel dat niet-essentiële diensten werden gedwongen om te gaan met onbetaald verlof.

Tot aan de 535 leden in de Verenigde Staten Congres een akkoord te bereiken, zullen veel overheidsdiensten en agentschappen gesloten blijven of opgeschort, met inbegrip van de Federal Trade Commission, ministerie van Justitie, Internal Revenue Service, NASA, en het Department of Homeland Security.

Meer dan 800.000 medewerkers regering heeft gelegd op onbetaald verlof en federale werknemers, als onderdeel van het Amerikaanse beleid zijn, geen toegang tot hun zakelijke e-mail en websites als Twitter-feeds worden niet bijgewerkt. Hoewel deze lijkt misschien een geringe invloed op het gebied van technologie, zijn er zorgen de shutdown zou IT-systemen te laten in gevaar.

Bij het bepalen van wat valt onder essentiële diensten, de VS regering algemene vuistregel is dat een functie met betrekking tot “de veiligheid van het menselijk leven en de bescherming van eigendom” moeten worden draaiende gehouden. Het is duidelijk dat IT-diensten hebben geen directe gevaar voor het menselijk leven niet opleveren, maar dat betekent niet dat de afwezigheid van de technologie brengt geen risico voor het menselijk leven.

Het aantal cyberveiligheid werknemers, bijvoorbeeld, had gesneden over de Amerikaanse federale agentschappen, waardoor systemen in potentie kwetsbaar voor aanvallen, merkte Steven VanRoekel, CIO van de Amerikaanse federale overheid. Het uiten van bezorgdheid hackers zou de situatie uitbuiten om systemen binnen te dringen IT, zei hij tegen Wall Street Journal CIO Journal: “Als ik was een dader op zoek naar een kans, zou ik erover denken om porren bij infrastructuur als er minder mensen naar te kijken.”

VanRoekel legde uit dat de werknemers van essentieel belang voor de nationale veiligheid werden vrijgesteld van de uitschakeling, maar in de praktijk werden de meeste sites van de overheid draait op een ‘skelet crew “. In afwachting van het verlof, had hij cybersecurity medewerkers die IT-netwerken tegen aanvallen gecontroleerd om te worden vrijgesteld aangedrongen, maar de meeste van die gespecialiseerd zijn in de aanval reactie werden uiteindelijk verteld om thuis te blijven. Terwijl deze mensen nog steeds worden terug in het geval van een cyberaanval genaamd, zei hij dat het ontbreken van een real-time respons was “zorgwekkend”. “Ik heb minder ogen die er zijn,” merkte hij op.

Besluiten over die de veiligheid personeel furloughed werden onafhankelijk gemaakt door de verschillende Amerikaanse instanties en VanRoekel was niet in staat om zelfs de evaluatie van de omvang van de impact op de Amerikaanse overheid cyberveiligheid team omdat de mensen die dit oordeel kon geven niet werkten.

Tijdens de GovWare conferentie in Singapore deze week, Anthony Bargar, voormalig veiligheidsadviseur bij het Amerikaanse Bureau van minister van Defensie, onderstreepte het belang van, d; eveloping cyberoffensive mogelijkheden, om aanvallen af ​​te schrikken en de bescherming van de infrastructuur van een land.

Een wereld van steeds alomtegenwoordig interconnectiviteit verhoogt ook het risico van kritieke infrastructuur zal worden verlamd door cyberaanvallen, vooral omdat het internet van de dingen en machine-to-machine communicatie ontstaan ​​in de volgende golf van adoptie. Elektriciteitsnetten, bijvoorbeeld, zal binnenkort worden aangesloten op het internet om smartgrids en alles, zelfs met inbegrip van broodroosters te vormen, zou binnenkort IP-adressen. Bargar zei: “Cyberdeterrence is de nieuwe Koude Oorlog de werkelijkheid.”

Tony Chew, directeur specialist adviseur bij de Monetary Authority of Singapore, merkte op dat tegenstanders nu de voorkeur cyberaanvallen als ze verborgen waren en hielp collaterale schade te minimaliseren. “Als je gaat om te vechten je gewoon niet kan verdedigen, moet u het vermogen van de lancering van de eerste staking,” zei Chew.

In deze “nieuwe koude oorlog werkelijkheid ‘, waardoor IT-systemen onbemande kon fataal blijken, zelfs als ze lijken de meeste niet-essentiële diensten te ondersteunen, omdat de zwakste schakel in een ecosysteem, toen aangevallen, zou omlaag brengen van de gehele waardeketen .

Amerika offline: Congres bluescreens gehele gov’t; Dag 1 van de VS gov’t shutdown: Healthcare.gov noodlijdende, NASA geaard; Facebook: 17M gebruikers gegenereerde 45M posts over gov’t shutdown al; Is het Congres catastrofaal gebroken, of is het te doen precies wat het is ontworpen om te doen?

Meer op de website dekking van de Amerikaanse overheid shutdown

Innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? Cloud prioriteiten; 7 essentie van een goede verbinding hybride clouds, printers; Ricoh verhoogt investeringen in Brazilië

De Singaporese overheid heeft een eigen classificatie van essentiële diensten en de exploitanten van deze diensten zijn niet toegestaan ​​door de wet het niet meer doet, met inbegrip van de hand staking. Deze omvatten het bankwezen, de civiele bescherming, krant, het openbaar vervoer, en het weer informatiediensten, evenals “IT-diensten met de verwerking van toepassingen te ondersteunen om een ​​vergunning voor de import, export en overslag van goederen”.

Ik denk dat dit moet alle vormen van IT-functies die organisaties die diensten die, indien tot stilstand bracht, kon veiligheidsrisico’s opleveren voor een natie en een gevaar voor de veiligheid van mens en eigendom te ondersteunen op te nemen.

En hier is wat ik echt niet krijgen, waarom is het Amerikaanse Congres nog steeds betaald krijgen, terwijl andere werknemers bij de overheid niet?

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

7 Essentials van een goede verbinding hybride clouds

Ricoh verhoogt investeringen in Brazilië