Travelocity heft United tarief voor vliegen

Travelocity is begonnen met het opladen van de klanten een $ 10 “service fee” om vluchten met United Airlines wilt boeken, het bedrijf bevestigde maandag.

De verhuizing is een reactie op de afschaffing van de vergunning die aan de reisagenten voor de verkoop van vliegtickets commissies. Vrijwel alle grote luchtvaartmaatschappijen hebben aangekondigd dat ze het elimineren van de basis commissies die zij betaalden reisbureaus.

Travelocity heeft vergoeding die van andere vervoerders die commissies hebben geƫlimineerd, het heffen van een $ 10 toeslag op Northwest Airlines en KLM vluchten. Het bedrijf later marketing overeenkomsten met die maatschappijen bereikt en elimineerde de vergoedingen, een vertegenwoordiger van het bedrijf gezegd.

Travelocity is niet de enige die vechten terug: De American Society of Travel Agents vorige week drong er bij de leden om te stoppen met de behandeling van terugbetalingen of ticket uitwisselingen voor Delta Airlines. Delta was de eerste luchtvaartmaatschappij de commissies te elimineren. –Margaret Kane, Speciaal voor de website Nieuws

Star Trek: Negen manieren om onze wetenschap ligt dicht bij de science-fiction

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociale commentaar

Kobo Aura ONE, First Take: Groot-screen e-reader met 8GB opslagruimte

De beste tech uitvindingen van alle tijden dat geavanceerde beschaving