Vierkant intro Analytics ‘level playing field’ voor het MKB

Terwijl analytics tools zijn de norm voor de meeste enterprise-niveau bedrijven, kleine bedrijven met een krap budget is onwaarschijnlijk dat elke high-level mogelijkheden die echt bedrijf inzichten bieden huisvesten.

Tenminste, dat is Square theorie.

Dat is de reden waarom de betalingen speler zei dat het egaliseren van het speelveld met de lancering van Plein Analytics, een set van rapportage en analyse tools die business performance metrics in real-time te laten zien, zoals de best verkopende producten, de meest winstgevende uur, en de best verkopende verkopers .

De Analytics gereedschap binden in Plein’s suite van Register producten, die het bedrijf naar buiten is het bouwen van nieuwe diensten die veel verder gaan dan de betaling acceptatie. Het Register lineup bevat nu, Pickup, facturen en, benoemingen, – diensten die, wanneer het wordt gecombineerd, kan helpen verkopers geven een nauwkeuriger beeld van hun klanten en de gezondheid van hun bedrijf.

En voor die ondernemers die liever niet staren naar een analytics dashboard om het punt van obsessie, Plein Analytics kan ook samenvattingen gegevens te versturen naar het e-mailadres van een gebruiker, waarbij data wordt omgezet in spreadsheets voor eenvoudiger, latere referentie. Er is ook integratie met boekhoudkundige diensten zoals QuickBooks en Xero, zodat gebruikers hun verkoopgegevens op dezelfde plaats waar ze volgen hun zakelijke financiën te bekijken.

Het is duidelijk dat plein’s missie om zijn product portfolio te diversifiëren met gratis, handige diensten is een poging om zowel de klanten te behouden met behulp van haar platform en in het steeds drukker ruimte mobiele betalingen om concurrerend te blijven. Wat is nog onduidelijk, echter, is of die missie zal betalen.

GoDaddy koopt WordPress management tool ManageWP

Video: 3 waardevolle tips van bekende tech ondernemers

Video: 3 tips voor het huren van Millennials

nieuw business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen

Vierkant maakt footprint in de buurt van Wall Street temidden van IPO, de verkoop geruchten; plein poaches Facebook’s product director voor advertenties; vierkante verwerft afspraak manager BookFresh; vierkante ontkent sell-out plannen, alle ogen op de hachelijke ogende financials; vierkante pikt voormalige AWS exec om te leiden engineering; plein lanceert Market, springt in e-commerce; Hoe plein maakt een snelle dienst schepping; Zeg vaarwel tegen Square flat-fee pricing; plein integreert met Xero, lanceert software partner platform

MKB; GoDaddy koopt WordPress management tool ManageWP, MKB; Video: 3 waardevolle tips van bekende tech ondernemers, MKB; Video: 3 tips voor het huren Millennials, Enterprise Software, nieuwe business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen