? VN-deskundigen waarschuwen voor ‘chilling effect’ op de vrijheden dan UK surveillance bill

Een groep van experts van de Verenigde Naties hebben gewaarschuwd voor een “chilling effect” op de vrijheid van meningsuiting en expressie, moet de Britse ontwerp surveillance wetsvoorstel kracht van wet.

LEES VERDER

Waarom de CIA wil encryptie backdoors is een falen van leiderschap, niet intelligentie, Apple, weigeren achterdeur toegang tot de gegevens, kunnen boetes; NSA is zo overweldigd met data, is het niet langer effectief, zegt klokkenluider; Zoals de Snowden lekken begon, is er was “angst en paniek” in het Congres; Hoe gegevens geval Microsoft de Amerikaanse tech industrie kan ontrafelen; Als je ‘niets te verbergen’, hier is waar uw wachtwoorden te zenden; Kennismaken met de schimmige tech brokers dat uw gegevens te leveren aan de NSA

Nieuwe surveillance maatregelen beschreven in het ontwerp onderzoeksbevoegdheden Bill, eind vorig jaar geïntroduceerd door de Britse regering, zijn van “bijzonder zorgwekkend” en zou “uiteindelijk verstikken de fundamentele vrijheden van meningsuiting en het recht op privacy.

Ondernemingen in het buitenland, zoals Silicon Valley bedrijven, zal nog steeds worden verplicht om te draaien metadata wanneer gevraagd.

De deskundigen stellen dat het wetsvoorstel als het geschreven is niet onder de internationale normen, die het Verenigd Koninkrijk eerder heeft ingestemd zou worden compliant.

De opmerkingen waren onder meer dan honderd inzendingen van schriftelijk bewijs eind vorig jaar naar paritair comité het Britse parlement onderzoekt het wetsvoorstel, waarvan de meeste zijn in een of andere manier tegen het wetsontwerp komen.

Het wetsvoorstel heeft bewezen controversieel bij het publiek en tech bedrijven gelijk.

Een van de belangrijkste onderdelen van het wetsvoorstel zou dwingen Britse bedrijven om codering te verwijderen op verzoek te helpen bij het opsporen van gegevens te onderscheppen.

Hoewel er beperkte uitzonderingen voor buitenlandse bedrijven die buiten de bevoegdheid van het Verenigd Koninkrijk vallen, kan het niet naleven leiden tot gevangenis straffen van maximaal twee jaar.

Apple, die formeel verzet zich tegen het wetsvoorstel, zei dat het wetsvoorstel zou in het buitenland gevestigde bedrijven dwingen om die zouden kunnen “vonk ernstige internationale conflicten” acties die de wetten van hun land van herkomst, in strijd te nemen “.

Andere delen van het wetsvoorstel zou de bestaande wetten stollen, zodat de regering om hacken apparaten om gegevens te verkrijgen wanneer een bevel is ondertekend. De Britse regering heeft gezegd dat dit noodzakelijk is om de communicatie en de gegevens van apparaten te verwerven – zelfs als ze versleuteld.

Facebook, Google, Microsoft, Twitter en Yahoo ook gecombineerde bewijs voorgelegd aan de commissie, die de overheid hebben aangespoord om “te heroverwegen” zijn acties.

In navolging van soortgelijke gevoelens, de coalitie van bedrijven uit Silicon Valley, zei de Britse acties kunnen een precedent, die, indien gevolgd door andere landen, stelt u “kon de privacy en veiligheid van de gebruikers in het Verenigd Koninkrijk en elders in gevaar brengen.”

De Britse regering is ingesteld op de voorstellen in de komende maanden af ​​te ronden.

Hoe het niet om een ​​data-inbreuk te controleren (en waarom sommige echt willen dat je “pwned” get)

Veiligheid, Hoe het niet om een ​​data-inbreuk te controleren (en waarom sommige echt willen dat je “pwned” get), veiligheid, Re-thinking veiligheid fundamentals: Hoe verder te gaan dan de FUD; Innovatie; M2M-markt stuitert terug in Brazilië, veiligheid;? FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS gov’t ambtenaren

Re-thinking veiligheid fundamentals: Hoe verder te gaan dan de FUD

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren