Windows 10: De grote vragen vooruit

Microsoft-managers op woensdag gewezen op een schare van nieuwe functies en toepassingen die beschikbaar zullen zijn in Windows 10, een release die universele apps zal voorzien en de brug van alles, van mobiele apparaten om pc’s Xbox. Met andere woorden, Windows 10 een spel wisselaar.

Meer Windows 10

Wanneer moet ik upgraden, Microsoft:? Meer dan 75 miljoen apparaten; FAQ: U hebben vragen, Ed Bott’s got antwoorden; Review: Goodbye, Windows 8, hello, Windows 10; Hoe wordt Windows 10 eigenlijk doet tot nu toe; laptops? tabletten upgrade gids; Duwen mijn MacBook en iPad opzij; Windows 95 start 20 jaar geleden

Of misschien niet.

Eén ding is duidelijk. Windows 10 zal interessant om te zien zijn, want het zal bepalen wat Windows is ongeveer van cloud services om apparaten aan de economische model van het bedrijf.

Dit is een van de best samenwerkende releases voor Windows. We willen Windows 10 de meest geliefde release van Windows te maken, “aldus CEO Satya Nadella.” Elke dag dat we herinnerd aan de enorme omvang van de verantwoordelijkheid hebben we aan de innovatie van Windows verder te gaan … We willen verhuizen van mensen hoeft Windows om het kiezen van Windows naar liefdevolle Windows.

Microsoft Windows 10 vrij te maken naar Windows 7, 8.1 en Windows Phone 8.1-gebruikers Windows 10 dekking | Deze website Windows 10 dekking | Eerste Windows 10 mobiele preview, in februari, de sleutel tot Microsoft’s OneCore visie

Joe Belfiore, leider van de groep besturingssystemen van Microsoft, liep door een schare van functies in Windows 10. De Cortana assistent zal landen in Windows 10. Er zullen gratis upgrades voor Windows 7-gebruikers up (op zijn minst voor een jaar). En een kantoor dat de druk is gebaseerd komt (voor real deze tijd). Gooi in een nieuw browservenster en er is veel om op te kauwen als het gaat om Windows 10.

Echter, ik ben achter met meer vragen dan antwoorden. Hier is een blik op de dreigende vragen voor Windows 10, zoals het platform wordt uitgerold naar ontwikkelaars en het testen gemeenschap.

Zal Windows 10 herpositioneren Microsoft als innovator? Het bedrijf schetste haar holografische werk en zei dat demonstraties in Redmond voor de deelnemers aan de Windows 10 gebeurtenis zou hebben. Microsoft zei holografische mogelijkheden zullen worden ingeschakeld in Windows 10 apparaten met API’s. “Wil je een holografische app Makkelijk ontwikkelaars:?.. Windows 10 is van jou universele apps kan worden gemaakt om te werken met Windows Holographic, zegt Alex Kipman, technische collega en ingenieur gecrediteerd met het maken van Kinect voor een goede maatregel is er een Microsoft HoloLens headset. . Zie: Microsoft gaat hologram blij met Windows 10, HoloLens, HoloStudio

Zullen ontwikkelaars massaal naar hologrammen? De boodschap van Microsoft is dat het ontwikkelen van holografische apps niet anders dan de universele Windows 10 tarief zal zijn. Het is duidelijk dat HoloStudio inspanningen van Microsoft-ontwikkelaars te landen. Het valt nog te bezien welke vaardigheden nodig zijn om Microsoft te maken meer als Holosoft.

Windows 10: Zeker bouwen van een hologram .;

Hoe werkt het economische model te veranderen? Windows 10 zal een gratis upgrade voor het eerste jaar. Dat is geweldig nieuws voor de Windows-basis, maar niet onverwacht. Windows moet de basis en andere besturingssystemen — Chrome en Mac OS — zijn vrij te houden. Ramen moet ook een mobiele groep gebruikers te ontwikkelen. Gratis gebeurt er met de juiste prijs om marktaandeel te kopen.

Wat gebeurt er hier is dat Microsoft wordt een abonnement gebaseerde bedrijf. Zal de consument koopt een Windows 10-abonnement? Misschien. Maar Microsoft zal moeten gooien in Office, opslag en andere goodies. Op de onderneming front, zullen bedrijven betalen voor ondersteuning. Het zal interessant zijn om Microsoft’s churn te zien in de toekomst.

Heeft de universele app visie omhoog houden? Natuurlijk, Microsoft’s één code lijn strategie en het plan om meerdere schermen te overbruggen zinvol. De grote vraag is hoe zal Microsoft uit te voeren. “Het is dezelfde code draait op beide apparaten, maar opgemaakt om het scherm te passen,” zei Belfiore. Mooi strategie, maar de duivel zit in de details.

Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? CXO; Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20; CXO, ANZ Bank tech executive dek shuffle, Data Centers, Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen

Is Cortana veel van een differentiator? Een groot deel van talk Belfiore’s draaide rond pronken Cortana, persoonlijke assistent van Microsoft. Het idee is dat Cortana is meer PC vriendelijk en behulpzaam. “We wilden niet alleen de telefoon ervaring te nemen en zet het niet op de pc. We wilden Cortana te onderwijzen over PC soort dingen, zodat ze uniek nuttig zou zijn,” zei Belfiore.

Maar in een desktop-omgeving Cortana kan een pijn in de kont te zijn. We zullen te weten komen, maar het is onduidelijk of Cortana consument krijgt of prosumers geliquideerd over Windows 10. Vergeet niet dat er zijn een heleboel van Windows 7 klanten die weinig reden om te upgraden.

Kan Microsoft’s Project Spartan browser het spel te veranderen? de nieuwe browser van Microsoft ziet er interessant uit en zorgt voor een leuke doe-over aan wat Internet Explorer biedt. Kijk hoe de statistieken aandeel vorm te geven in de tijd. De browser is opmerkelijk, maar mist de pit aan een inertie die verder gaat met Google Chrome, Internet Explorer of Firefox te breken.

Zal de brug tussen de Xbox en Windows 10 zijn vast? Het overbruggen van de werelden van de Xbox en Windows 10 maakt veel zin. Het ziet er ook potentieel ingewikkeld. Microsoft heeft de ambitie zinvol. Nogmaals, de uitvoering is de sleutel. Ik vind de Xbox al te ingewikkeld is op vele fronten.

Surface Hub: vriend of vijand aan Cisco en Polycom ?;

Kan hardware strategie van Microsoft draaien om Windows 10? Een van de meer interessante moves was wat Microsoft noemde de Surface Hub, een groot scherm dat de werkgroepen en de gegevens bij elkaar zou brengen. De Microsoft Surface Hub is een 84-inch 4K scherm met ingebouwde camera’s, luidsprekers, microfoons, Wi-Fi, Bluetooth en NFC. Het display is geïntegreerd met OneNote, videoconferencing en collaboration tools. De Surface Hub kan een Cisco en Polycom videoconferencing killer zijn.

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20

ANZ Bank shuffle tech executive dek

Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen