Windows Phone verkoop raken nieuwe hoogten – maar het marktaandeel daalt in Europa

Microsoft verkoopt meer Lumia smartphones en ondertekende nieuwe Windows Phone licentie-deals recentelijk, maar zijn mobiele platform heeft geen gelijke tred gehouden met rivalen in de belangrijkste markten.

Waarom Windows Phone is nauwelijks het maken van een deuk in de markt, is het te laat voor Windows Phone, Nokia:? We zijn er nog steeds op Windows Phone, Microsoft’s nieuwe Denim-update voor Lumia-telefoons komen in Q4

Het is nog te vroeg voor de nieuwe Microsoft’s; handset bedrijf, na de overname van Nokia-toestellen in april. Het bedrijf deze week meldde Lumia overbrenging van; 9,3 miljoen voor het eerste kwartaal van 2015; – een cijfer dat de overbrenging van meer dan; Lumia telefoons voor alle kwartalen onder Nokia.

Windows Phone 8.1 is de meest gebruikte versie van zijn mobiele OS, volgens Microsoft, zoals de nieuwe Windows Phone OEM’s ontstaan ​​in betekenisvolle getallen.

Ondanks de verkoop van meer apparaten in het algemeen, heeft Windows Phone niet genoten hetzelfde aandeel van de verkoop van smartphones die het deed in het kader van Nokia: het aandeel van de OS piekte in 2013 op iets meer dan 10 procent voor; dompelen tot 8,1 procent, in de drie maanden tot het einde van maart 2014 – op jaarbasis maar een daling van het vorige kwartaal, blijkt uit cijfers van Kantar Worldpanel ComTech.

Een soortgelijk patroon heeft gespeeld in de drie maanden tot en met september 2014 met Kantar rapporteren vandaag dat Windows Phone had een 9,2 procent aandeel van de verkoop in Europa de grote vijf landen: Duitsland, Groot-Brittannië, Frankrijk, Italië en Spanje. Het cijfer is een daling met 0,3 procentpunt op jaarbasis.

Voor de periode, Windows Phone goed voor 9,6 procent van alle smartphones in Groot-Brittannië, 10,6 procent in Frankrijk, 15,2 procent in Italië en drie procent in Spanje. Windows Phone zag kleine op jaarbasis dalingen in alle markten, behalve voor Italië, waar het was met 1,5 procentpunt.

Microsoft blijft worstelen in China, waar de Windows Phone is goed voor slechts 0,4 procent van de omzet in de periode, een daling van 3,2 procent een jaar geleden. In principe wel, heeft zijn kleine aandeel in de omzet constant laag geweest in het afgelopen jaar als Android neemt een groter deel van de smartphone markt van het land, een stijging van 80,4 procent een jaar geleden naar 83,4 procent in deze periode.

Xiaomi en Huawei rijden groei van Android’s in China, Kantar’s strategisch inzicht regisseur Dominic Sunnebo vertelde de website. Daar Xiaomi domineerde in China met een 30 procent aandeel in de verkoop van smartphones, gevolgd door Samsung met 18,4 procent aandeel.

In de VS, Windows Phone heeft 4,3 procent van de omzet in het kwartaal, een daling van 0,3 procentpunt ten opzichte van vorig jaar. Het grootste verhuizer in de VS was Android, wat 4,5 procentpunt steeg over het jaar tot 61,8 procent, met een voorsprong van iOS, waarvan 3,3 procentpunt daalde tot 32,6 procent. Toch Kantar merkt op dat de verkoop van smartphones met 35 procent gegroeid in het afgelopen jaar in de Verenigde Staten.

De periode bevat slechts een week van de iPhone 6 en iPhone 6 Plus verkoop sinds de apparaten begon de scheepvaart in het Verenigd Koninkrijk op 19 september een week later gevolgd door andere belangrijke markten in Europa volgden. Toch, in heel Europa’s grootste vijf markten, iOS steeg met 1,5 procentpunt van 13,9 procent vorig jaar tot 15,4 procent, terwijl Android zijn dominantie behield met zijn aandeel stijgt met 1,4 procentpunt van 72,5 procent vorig jaar naar 73,9 procent.

“Apple heeft ook ervaren marktaandeel en volume neemt toe in alle grote Europese markten, maar ook in China en Australië, mede dankzij de lancering van haar nieuwe toestellen. Across top vijf markten van Europa, heeft de iPhone 6 outsold de grotere iPhone 6 plus door vijf-op-een, “zei Sunnebo.

Amerikaanse regering: Stop het gebruik van de Samsung Galaxy Note 7 op dit moment

Geweldige deal: Best Buy is de verkoop van originele Apple horloge voor slechts $ 189

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

Smartphones; Amerikaanse regering: Stop het gebruik van de Samsung Galaxy Note 7 op dit moment, Apple, geweldige deal: Best Buy is de verkoop van originele Apple horloge voor slechts $ 189, Apple, Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september, Mobility, T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

Windows telefoon