Oppervlak 3 heroverwogen: Alles wat u moet weten

De Surface 3 is een van die zeldzame systemen die een grote invloed op de manier waarop ik werk gemaakt. Een staat tablet die pronkt met de aanraking kant van Windows 10, met de Type Cover toetsenbord bevestigd kan geven ook veel laptops een run voor het geld.

Degenen die proberen om te beslissen of de Surface 3 is een haalbare optie is dan de meer krachtige Surface Pro 3 en de verwachte refresh ervan binnenkort moeten een kijkje nemen op de huidige dekking van de kleinere Surface die hier is verschenen op de website van Mobile News hebben. Dit geeft een blik op hoe goed het werkt, wat het doet beter dan andere systemen, en waarom ik verkondigde dat de beste aankoop die ik dit jaar.

Degenen die compute-intensieve taken uit te voeren op het werk zal de meer krachtige Surface Pro 3 nodig hebben, maar de Surface 3 is meer in staat dan sommige kunnen realiseren.

Het is niet allemaal rozengeur en maneschijn geweest, er is een artikel dat een aantal grote problemen ervaren met de Surface 3 en wat nog belangrijker is hoe Microsoft stapte in en rechtgezet hen details.

Windows 10’s kracht – de volledigheid – is ook zijn grootste zwakte. Te veel bewegende delen maken voor een onstabiele computerervaring voor mij. Breng op Redstone!

Naar aanleiding van de Surface 3 dekking gepresenteerd in chronologische volgorde. Gezamenlijk zorgen zij voor een grondige blik op het apparaat, samen met de opmerkingen over Windows 10 op de hybride. Er is ook een tip voor een betere Windows-gebruiker ervaring op de Surface 3.

Windows 10: Waarom ik een Surface 3 gekocht – net zo enthousiast als ik over het krijgen van de kleinere Surface met Windows 10, het is niet zonder zorg.

Windows 10 op het oppervlak 3: Drie redenen om de tablet uit te schakelen – De desktop-modus in Windows 10 maakt de mode voor tabletten onnodig op de Surface 3.

Oppervlak 3: Mijn beste aankoop van 2015 (hands on) – De nieuwste Surface tablet van Microsoft is de beste 2-in-1 die ik heb gebruikt.

Windows 10: Het duwen van mijn MacBook en iPad opzij – De veelzijdigheid van Windows 10 wordt geleidelijk duwen mijn MacBook Air en iPad Air 2 naar de kant. Dit was onverwacht en een bewijs van hoe goed Windows 10 is geworden in zo’n korte tijd.

Windows 10 glitches heb mijn Surface 3 buitenspel gezet – De Surface 3 is de beste aankoop die ik heb dit jaar. Dat is waarom het is een schande dat Windows 10 problemen me dwingen om het opzij te zetten.

Update: Microsoft Surface oplossen van problemen met mijn 3 probleem – Met behulp van een externe sessie, een Microsoft tech support vertegenwoordiger in staat was om het niet uit de slaapstand probleem op mijn Surface 3 lossen.

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

? M2M markt stuitert terug in Braziliƫ

Apple; Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september, Mobility, T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld, de iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Braziliƫ

Mary Jo Foley