Skype 5.4 voor Mac beta komt met Facebook integratie, advertenties

Skype heeft vandaag Skype 5.4 voor Mac beta. De nieuwe versie biedt Mac-gebruikers dezelfde Facebook-integratie in Skype 5.5 voor Windows. Als je op een Mac, kunt u de b├Ęta van skype.com/go/download-beta downloaden.

Net zoals je kunt op de Windows-client, als je een Mac-gebruiker bent, kunt u nu instant message je vrienden via Facebook Chat zonder het verlaten van Skype. U zult ook in staat zijn om Skype te gebruiken voor Mac om te lezen en update uw News Feed, evenals commentaar en Like berichten je Facebook-vrienden ‘.

Als u uw Facebook-account om Skype te verbinden, meldt u zich aan de Skype-client, klikt u op het tabblad Verbinden met Facebook, en meld u aan bij Facebook. Helaas is Skype ook het toevoegen van een reclame-platform in deze release, dus tenzij je een betalende Skype klant bent of Skype Credit, zult u zien weergaveadvertenties net zoals op de Skype voor Windows-client.

Skype 5.5 voor Windows met diepere Facebook integratie werd twee maanden geleden vrijgelaten. Skype heeft nog geen release datum voor wanneer de nieuwe Mac-versie uit van beta zal komen.

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade

Zara Phillips verklaart Facebook gevaarlijk, geeft de voorkeur aan Skype, Facebook kondigt videobellen, aangedreven door Skype, Facebook Video Calling vs. Google+ Hangouts [Analyse] Facebook ontkent het doden van derden app voor haar eigen Video Calling dienst; Gelekt: Facebook Messenger om video te krijgen roepen, Interview: de enige ingenieur die Facebook Video gebouwd Calling

Apple; Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september, Mobility, T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld, mobiliteit; $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval, de iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 niet vloeistof schade