Sprint: pleit voor 3G deze zomer

Sprint Chief Executive William Esrey is ingesteld om de details van de dienst te onthullen in een keynote presentatie tijdens de Consumer Electronics Show in Las Vegas op donderdag. Een Sprint vertegenwoordiger bevestigde het nieuwe initiatief, maar kon geen details te geven over een meer specifieke lanceerdatum.

De nieuwe 3G, of ‘derde generatie’ technologie zal meer bandbreedte voor een snellere sms, verbeterde graphics en andere nieuwe toepassingen, volgens Sprint.

In tegenstelling tot onze concurrenten – een aantal van hen hebben 3G-diensten markt aangekondigd door de markt – we dit zien als een race naar de finish, niet om de startlijn “, zegt Larissa Dills, een Sprint woordvoerster.” Toen we onze 3G-dienst te lanceren deze zomer, zal het hele land zijn.

Draadloze carriers zijn race naar de hogere snelheid services te leveren. AT & T Wireless zei dat het plan om 3G-diensten aan te bieden loop van dit jaar, en Cingular Wireless zei dat het zal een 3G-netwerk hebben in het begin van 2004.

Op CES, wordt Esrey naar verwachting diensten Sprint demonstreren kunnen bieden met behulp van 3G-technologie, zoals het bekijken van video’s op een mobiele telefoon, het verzenden en ontvangen van e-mail met bijgevoegde bestanden naar draadloze apparaten, en zelfs het draaien van een mobiele telefoon in een digitale camera.

Esrey wordt niet verwacht dat een cruciale factor, maar onthullen – hoeveel de diensten zal kosten – of om precies te zeggen wanneer elk van de nieuwe diensten beschikbaar zal zijn.

Analisten hadden gemengde kritieken over de plannen van Sprint, erop te wijzen dat een aantal van dezelfde diensten die zij van plan is in te voeren in de Verenigde Staten zijn elders in de wereld beschikbaar zijn, terwijl andere diensten meer tijd om te rijpen nodig hebt of niet behandelen een echte behoefte in de markt.

Sprint “is die een enorme mogelijkheden”, zegt Paul Dittner, een analist bij Gartner Dataquest. “Sommige van deze dingen zijn een manieren af, net als de streaming video.

Ik zou overwegen de toegang foto’s wat een leuk ding om te hebben. Maar de streaming video, wie gaat dat doen? “, Zei Roger Entner, een draadloze analist bij de Yankee Group.

De technologieën en waar ze staan

• Met behulp van een Sprint telefoon naar een digitale foto te nemen en op te sturen naar een personal computer. Japanse provider NTT DoCoMo, die een nieuwe telefoonnetwerk in oktober gelanceerd, biedt een soortgelijke dienst.

• Bekijk e-mail met een bijlage op een draadloos apparaat. Eigenaren van sommige telefoons kunt verzenden en ontvangen van e-mail, maar alleen als er geen bijlagen.

• Het bekijken van video’s op telefoons. Verschillende Europese luchtvaartmaatschappijen zijn van plan om hetzelfde type service aan te bieden als zij hun nieuwe netwerken te lanceren.

• Het spelen met meerdere spelers videogames met bewegende beelden. Huidige mobiele telefoon games zijn meestal op tekst gebaseerde, het beste voor een reeks vragen in een trivia spel. De beelden zijn statisch.

Sprint, AT & T Wireless, Verizon Wireless en het grootste deel van de natie de belangrijkste draadloze carriers zijn het bouwen van nieuwe telefoonnetwerken voor minstens een jaar.

De netwerken, wanneer ze worden gestart, zal kunnen meer mobiele oproepen behandelen tegelijk, die minder kan betekenen verbroken verbindingen of mislukte verbindingen. Maar dekking gebieden – een belangrijke zere plek met mobiele gebruikers – zal waarschijnlijk nog een knelpunt.

Apple; Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september, Mobility, T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld, de iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië

De netwerken kost miljarden dollars op te bouwen. Draadloze carriers hoop om meer inkomsten te genereren door de invoering van geavanceerde diensten zoals het leveren van een routebeschrijving naar een telefoon, of de telefoon eigenaar kent zijn of haar huidige locatie. Esrey plannen om een ​​soortgelijke dienst aan te tonen donderdag.

Esrey zei ook dat Sprint zal een “push to talk” later dit jaar functie te introduceren. Het zal vergelijkbaar zijn met Nextel mededeling Direct Connect-dienst, een digitale twee-weg radio-functie waarmee een consument om een ​​knop in te drukken om direct toegang tot een andere persoon te hebben.

Esrey zei dat de “gemiddelde ervaring” op Sprint 3G-netwerk zal met een snelheid van 72 Kbps, of ongeveer de helft van de maximale het netwerk kan leveren;. In een poging om concurrenten haasje, Sprint plannen om een ​​high-speed draadloze data service landelijk te lanceren deze zomer.

Sprint Chief Executive William Esrey is ingesteld om de details van de dienst te onthullen in een keynote presentatie tijdens de Consumer Electronics Show in Las Vegas op donderdag. Een Sprint vertegenwoordiger bevestigde het nieuwe initiatief, maar kon geen details te geven over een meer specifieke lanceerdatum.

De nieuwe 3G, of ‘derde generatie’ technologie zal meer bandbreedte voor een snellere sms, verbeterde graphics en andere nieuwe toepassingen, volgens Sprint.

In tegenstelling tot onze concurrenten – een aantal van hen hebben 3G-diensten markt aangekondigd door de markt – we dit zien als een race naar de finish, niet om de startlijn “, zegt Larissa Dills, een Sprint woordvoerster.” Toen we onze 3G-dienst te lanceren deze zomer, zal het hele land zijn.

Draadloze carriers zijn race naar de hogere snelheid services te leveren. AT & T Wireless zei dat het plan om 3G-diensten aan te bieden loop van dit jaar, en Cingular Wireless zei dat het zal een 3G-netwerk hebben in het begin van 2004.

Op CES, wordt Esrey naar verwachting diensten Sprint demonstreren kunnen bieden met behulp van 3G-technologie, zoals het bekijken van video’s op een mobiele telefoon, het verzenden en ontvangen van e-mail met bijgevoegde bestanden naar draadloze apparaten, en zelfs het draaien van een mobiele telefoon in een digitale camera.

Esrey wordt niet verwacht dat een cruciale factor, maar onthullen – hoeveel de diensten zal kosten – of om precies te zeggen wanneer elk van de nieuwe diensten beschikbaar zal zijn.

Analisten hadden gemengde kritieken over de plannen van Sprint, erop te wijzen dat een aantal van dezelfde diensten die zij van plan is in te voeren in de Verenigde Staten zijn elders in de wereld beschikbaar zijn, terwijl andere diensten meer tijd om te rijpen nodig hebt of niet behandelen een echte behoefte in de markt.

Sprint “is die een enorme mogelijkheden”, zegt Paul Dittner, een analist bij Gartner Dataquest. “Sommige van deze dingen zijn een manieren af, net als de streaming video.

Ik zou overwegen de toegang foto’s wat een leuk ding om te hebben. Maar de streaming video, wie gaat dat doen? “, Zei Roger Entner, een draadloze analist bij de Yankee Group.

De technologieën en waar ze staan

• Met behulp van een Sprint telefoon naar een digitale foto te nemen en op te sturen naar een personal computer. Japanse provider NTT DoCoMo, die een nieuwe telefoonnetwerk in oktober gelanceerd, biedt een soortgelijke dienst.

• Bekijk e-mail met een bijlage op een draadloos apparaat. Eigenaren van sommige telefoons kunt verzenden en ontvangen van e-mail, maar alleen als er geen bijlagen.

• Het bekijken van video’s op telefoons. Verschillende Europese luchtvaartmaatschappijen zijn van plan om hetzelfde type service aan te bieden als zij hun nieuwe netwerken te lanceren.

• Het spelen met meerdere spelers videogames met bewegende beelden. Huidige mobiele telefoon games zijn meestal op tekst gebaseerde, het beste voor een reeks vragen in een trivia spel. De beelden zijn statisch.

Sprint, AT & T Wireless, Verizon Wireless en het grootste deel van de natie de belangrijkste draadloze carriers zijn het bouwen van nieuwe telefoonnetwerken voor minstens een jaar.

De netwerken, wanneer ze worden gestart, zal kunnen meer mobiele oproepen behandelen tegelijk, die minder kan betekenen verbroken verbindingen of mislukte verbindingen. Maar dekking gebieden – een belangrijke zere plek met mobiele gebruikers – zal waarschijnlijk nog een knelpunt.

De netwerken kost miljarden dollars op te bouwen. Draadloze carriers hoop om meer inkomsten te genereren door de invoering van geavanceerde diensten zoals het leveren van een routebeschrijving naar een telefoon, of de telefoon eigenaar kent zijn of haar huidige locatie. Esrey plannen om een ​​soortgelijke dienst aan te tonen donderdag.

Esrey zei ook dat Sprint zal een “push to talk” later dit jaar functie te introduceren. Het zal vergelijkbaar zijn met Nextel mededeling Direct Connect-dienst, een digitale twee-weg radio-functie waarmee een consument om een ​​knop in te drukken om direct toegang tot een andere persoon te hebben.

Esrey zei dat de “gemiddelde ervaring” op Sprint 3G-netwerk zal met een snelheid van 72 Kbps, of ongeveer de helft van de maximale het netwerk kan leveren.

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

? M2M markt stuitert terug in Brazilië