Smart delen: Een bedrijf zonder sociale media is een kantoor zonder deur

Hoewel social media wordt steeds een belangrijk onderdeel van de marketing strategie voor veel bedrijven, is er nog steeds een aura van mysterie rond waarom het werkt. We weten allemaal dat we verwacht dat een social media aanwezigheid te hebben.

Velen van ons hebben tegenzin toegevoegd aan onze to-do lijsten, hoewel we niet zeker hoe de werkelijke waarde ontlenen kan zijn. Veel mensen lijken verward over wat te posten.

Wat ben je, als een ondernemer, dan zeggen op sociale media?

Uw status updates, uw geüploade foto’s, uw video’s, alles gaat ergens in de toekomst ontoegankelijk zijn.

Voordat ik antwoord dat specifieke vraag, laten we vaststellen dat er over het algemeen twee soorten sociale media rekening gebruikers: particulieren en bedrijven. Wanneer je een bericht als een individu (zelfs als je de CEO van een bedrijf), moet uw berichten uw persoonlijke stem te geven.

Wanneer je een bericht als een bedrijf, heb je meer kans te willen ondernemen gerichte informatie te posten. Ik krijg in de beide in dit artikel.

Velen van ons kunnen plaatsen op onze persoonlijke accounts, maar hebben een zekere mate van verantwoordelijkheid voor het vertegenwoordigen van onze organisaties. Met andere woorden, als je een belangrijke speler in uw bedrijf, maakt niet uit wat je post, het weerspiegelt terug op uw bedrijf. Toen ik posten, ik ben er altijd van bewust dat alles wat ik zeg reflecteert terug op CBS en de website, dus ik wil ervoor zorgen dat mijn berichten zijn niet ongepast.

Laten we beginnen met een social media vuistregel. Dit is de metriek waarmee ik meet elk bericht I publiceert. Ten eerste, of je bent de CEO van een groot bedrijf, een presidentskandidaat, of een kind nog op school, vergeet niet dat als je post op social media, je publiceert. U bent het bereiken van een publiek, en je bent het plaatsen voor het nageslacht.

Met andere woorden, iets wat je post als je 19 zou kunnen worden gebruikt om te beoordelen of je het waard bent van het krijgen van die manager baan als je 34. Zelfs als je denkt dat je alleen posten naar vrienden bent, houd er rekening mee dat dit stuff stokken rond.

Mijn vuistregel is: als ik denk dat een post zou niet geschikt zijn voor een rechter om te zien, want de FBI om te zien, want mijn baas om te zien, of ik zou niet willen dat te laten zien op de blog van iemand, I doe het niet plaatsen. In mijn geval, dat zijn mooie tastbare zorgen, omdat de federale rechters en ambtenaren van de FBI (evenals andere drie letters bureaus), niet om allerlei congres-beestjes te noemen, eigenlijk volg mijn feeds. Zelfs zo is, moet deze richtlijn van toepassing op alle van u als goed.

Ik zal praten over details in een minuut, maar onthoud dit: het is OK saai te zijn. Het is niet goed om iets dat je leven ergens kunnen ruïneren in uw toekomst te posten. Wees oplettend te zijn. Stel je voor alles wat je posten zal worden gerapporteerd in de lokale krant of aan je CV bij het solliciteren naar een baan.

Bij social media voor het eerst begon af te nemen, ik weigerde om het te gebruiken. Ik kon niet begrijpen waarom ik zou willen over mijn lunch te praten, of kijk naar andere mensen eten foto’s. Het leek zelfverheerlijkende in de meest ondiepe manier mogelijk.

Mijn vrouw gaf me een lezing over het niet steeds een dinosaurus en overtuigde me dat ik moest het mijn aandacht te geven. In eerste instantie, ik hield niet van het idee, maar ze had gelijk. Als ik een volgende door de jaren heen opgebouwd, heb ik gemerkt dat anderen echt kijken naar het aantal volgers heb ik als een manier om in aanmerking te komen of om te werken met mij. Er zijn nu vele management systemen die er zijn dat het tarief van uw social media invloed bij het bepalen hoe te verhouden met je mee. Het kan soort storend zijn, maar het is echt.

Social media is ook geweldig. Als een media-persoonlijkheid, kan ik een directe relatie met mijn fans te hebben. Ik kan praten met mensen, horen wat hen interesseert, en grap met hen. Ze kunnen krijgen om me weten. Het is ook leuk om te kunnen weten hoe een oude vriend aan het doen is. Maar voor mij, dat is meer een bijkomend voordeel.

Door gebruik te maken van een goed samengesteld persoonlijke rekening in aanvulling op een officiële zakelijke account, kunnen uw klanten, gebruikers en partners krijgen om u beter te leren kennen.

Ik heb een aantal zeer discontinue aandachtsgebieden, van politiek tot de nationale veiligheid om hands-on maker-achtige dingen. Op sociale media, ben ik geneigd om een ​​oppervlakkige kennis van al die plaatsen. Een paar nachten geleden postte ik een foto van een 3D-afdruk van een octopus met Spock oren.

Best practices voor het gebruik van social media in het bedrijfsleven, Social Media en Web Usage Policy; Functieomschrijving: Social media-analist; 100+ IT-beleid binnen handbereik, klaar om te downloaden

Tijdens de presidentiële conventies, postte ik een serie bespot over beide partijen. Dat gezegd hebbende, ik heel specifiek partijdigheid te vermijden. Ik zal niet rants ondersteunen of haten op een bepaalde kandidaat te plaatsen. Ik zou kunnen verwijzen naar een overtuigende analyse van de kansen van een kandidaat of nieuwswaardig statements.

Hoewel (of misschien wel dankzij) Ik ben een professional politiek commentator, ik weiger om deel te nemen in de verhitte politieke argumenten op social media. Als je mijn advies wilt, je zou verstandig zijn om argumenten te voorkomen dat ook.

Op een persoonlijk niveau, ik post puppy foto’s en opmerkingen over koffie. Ik heb soms Post dingen vind ik leuk. Ik ben vooral graag artikelen die ik interessant vind, fascinerend, of tot nadenken stemmende posten. Ik wilde niet ingaan op de laatste drie jaar van de hel mijn vrouw en ik ging door met vreselijk zieke familieleden. Dat was privé. Ik vind het niet raadzaam om privé-gesprekken in een openbaar forum.

De reden waarom ik blijven praten over mijn persoonlijke rekening in een artikel over social media voor het bedrijfsleven is dat uw persoonlijke account (en die van uw andere belangrijke spelers) stelt u in staat om verbinding te maken met uw kiezers op een meer intieme niveau. Het is niet langer over een anonieme corporatie, het is mensen.

MKB; GoDaddy koopt WordPress management tool ManageWP, MKB; Video: 3 waardevolle tips van bekende tech ondernemers, MKB; Video: 3 tips voor het huren Millennials, Enterprise Software, nieuwe business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen

Lees dit

Door gebruik te maken van een goed curator (maar open en vriendelijk) persoonlijke rekening in aanvulling op een officiële zakelijke account, kunnen uw klanten, gebruikers en partners krijgen om u beter te leren kennen. Je kunt krijgen om hen beter te leren kennen, ook. U kunt laten zien zorg. Dat is een enorm voordeel van sociale media.

Kortom, ik behandel mijn social media feeds als een gevarieerde show. Mensen niet lezen als een boek. Ze dompelen in voor elke individuele zaak, en dat zorgt voor een breed scala aan onderwerpen. Natuurlijk, post ik mijn artikelen, webcasts en video’s, maar ik denk niet mijn feeds wijden aan zelfpromotie. Zelfpromotie gebeurt, maar als dat alles wat er was, zou mijn volgelingen niet zo geïnteresseerd.

Mijn advies bij het plaatsen op een persoonlijke rekening is om te ontspannen en te posten onderwerpen die u belangrijk vindt. Ik actief met mijn volgelingen als ze zijn leuk en beleefd. Als ze raar of waardeloos, ik negeer ze. Ik wil niet toestaan ​​dat iemand me aas, noch wil ik de trollen te voeden. De Twitter hart knop heeft veel geholpen, omdat ik niet altijd meer nodig hebben om commentaar te geven. Ik heb net “hart” stuff en volgers weten dat ze gehoord.

Wanneer u het plaatsen van het gebruik van een bedrijf rekening, gebruik maken van een meer collectieve stem. Houd het bedrijf rekening voor productaankondigingen, status updates, en customer support interacties. Dat betekent niet dat uw belangrijkste mensen moeten ook niet te plaatsen met behulp van hun persoonlijke accounts, maar dat bij het plaatsen van het gebruik van uw naam zakelijke account, worden berichten meest geschikte wijze gericht op bedrijfsspecifieke messaging en ondersteuning.

Als je post, je publiceert

Is social media een pokken op de mensheid? Mogelijk. Kun je leren om te werken als een professional? Zeker. Mag het hebben een aantal voordelen boven professionele werk? Jouw snelheid kan variëren. Is het belangrijk om een ​​gewoonte van detachering naar social media netwerken als u een persoonlijke of professionele branding of outreach verantwoordelijkheid te ontwikkelen? Absoluut.

U kunt mijn project updates van dag tot dag te volgen op social media. Zorg ervoor dat u om mij te volgen op Twitter op @DavidGewirtz op Facebook op Facebook.com/DavidGewirtz, op Instagram op Instagram.com/DavidGewirtz, en op YouTube op YouTube.com/DavidGewirtzTV.

GoDaddy koopt WordPress management tool ManageWP

Video: 3 waardevolle tips van bekende tech ondernemers

Publicatie op uw persoonlijke account

Video: 3 tips voor het huren van Millennials

nieuw business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen

Het plaatsen van een bedrijf

Laatste gedachten