Wat benoeming Nadella zou kunnen betekenen voor Microsoft India

Met gouden jongen van Hyderabad van het uur, Satya Nadella, stijgt naar de top van de berg bij Microsoft, het is slechts een kwestie van tijd voordat het bedrijf India ops beginnen om meer aandacht te trekken, zoals dit artikel impliceert.

Windows 10, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren, Windows 10, Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw desktop of lock screen, mobiliteit; Google weerlegt Edge batterij beweringen van Microsoft: Chrome op Surface duurt langer, Cloud, Azure, Office 365: Microsoft’s twee nieuwe cloud-regio’s aan te pakken data privacy-kwesties

Ten eerste heeft het bedrijf gedaan vrij goed hier. Hoewel Microsoft niet breken cijfers land, Cyber ​​Media (India) meldt Dataquest zeggen dat vleugel India MS groeide met 13 procent in het boekjaar 2013 tot ongeveer $ 1000000000, voornamelijk uit geseling enterprise producten en diensten.

Dataquest zei ook dat de omzet van Microsoft’s Enterprise Partner Group (EPG) groeide met meer dan 250% en de echte ster hier was MS’s cloud-platform Azure, waar het toegevoegde meer dan 15.000 klanten en 1.500 van hen maandelijks gemiddeld, het voortbewegen van de omzet van het product door een indrukwekkende 150 procent ten opzichte van vorig jaar. Niet achter te blijven, het bedrijf Windows-server datacenter inkomsten sprong ook door een identiek tarief.

India kan stervende zijn op een bloedeloze 5 procent groei van het BBP, maar bedrijven als Microsoft zal nauwelijks worden beïnvloed door de huidige vertraging. Immers, ze verkopen producten die relatief inelastisch in een tijd waarin technologie-enabled processen cruciaal zijn geworden aan een redelijk grote onderneming zijn. Het artikel wijst erop dat de gegevens suggereren “opkomende markten terug te keren naar dubbelcijferige groei van 10%, het rijden bijna $ 740.000.000.000 of 35% van de wereldwijde IT-inkomsten en, voor het eerst meer dan 60% van de wereldwijde IT-uitgaven groei.”

benoeming Nadella zal ook oppompen het profiel van Microsoft’s Hyderabad gevestigde India Development Center (MSIDC), die werd opgericht in 1998. Het is in korte tijd explosief tot een van de grootste R & D-centra van Microsoft buiten Redmond worden en is geschikt voor Microsoft Business Solutions (MBS), Microsoft Office Division (MOD), Cloud en Enterprise Group, Online Services Division (OSD) en Windows.

Natuurlijk, dit is niet ontsnapt aan de aandacht van Nadella. Toen hij senior vice-president, R & D, Online Services Division (OSD) was, blijkbaar merkte hij op dat “… de innovaties van onze Hyderabad team nu al met een aanzienlijke impact op onze VS, het VK, Canada, Australië en India producten.”

Het artikel citeert ook Ravi Venkatesan, voormalig voorzitter van Microsoft India en venture partner, Unitus Fonds Zaad die denkt dat het profiel van het Development Centre in het kader van Nadella alleen zal toenemen. “De ontwikkeling center India zou de schijnwerpers te krijgen en voor belangrijkere missies voor het bedrijf zou kunnen worden gemarkeerd. De nieuwe CEO zal gebruik maken van de bron potentiële daar beschikbaar te maken, potentieel dat nu underleveraged blijft … het meest van al, gezien Satya begrip van de technologie, ik hoop dat hij India ziet als een innovatie lab. ”

Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren

Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw bureaublad of lock-scherm

? Google weerlegt Edge batterij beweringen van Microsoft: Chrome op Surface duurt langer

Azure, Office 365: Microsoft’s twee nieuwe cloud-regio’s aan te pakken data privacy-kwesties