Zwaaien hallo tegen de toekomst van de gebruikersinterface met Microsoft-pols gemonteerde cijfers systeem

Van Kinect naar Windows 8, heeft Microsoft gesture recognition fingered als de toekomst van de gebruikersinterface.

Windows 10, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren, Windows 10, Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw desktop of lock screen, mobiliteit; Google weerlegt Edge batterij beweringen van Microsoft: Chrome op Surface duurt langer, Cloud, Azure, Office 365: Microsoft’s twee nieuwe cloud-regio’s aan te pakken data privacy-kwesties

Nu Microsoft onderzoekers zijn gericht op de nauwkeurigheid en de mobiliteit van gebaren gestuurde interfaces met een nieuw project genaamd cijfers te verbeteren.

Het prototype systeem onthuld op dinsdag, omvat een sensor gedragen op de pols van de gebruiker, die de positie van hun hand vangt in 3D en vertaalt deze in softwareopdrachten.

Het systeem maakt discrete of continue bewegingen worden gebruikt om software te navigeren – wordt bijvoorbeeld een knijpbeweging vertaald te zoomen op een document. De menselijke hand regelen van cijfers kan ook worden weergegeven als op het scherm vertegenwoordiging waar nodig.

De onderzoekers waren op zoek naar een systeem dat natuurlijke 3D-gebaren gemaakt door de handen van de gebruikers met een hoge mate van nauwkeurigheid herkend te bereiken, maar zou niet noodzakelijk dragen; gegevens handschoenen ;, volgens Microsoft Research.

Door het maken van het systeem pols gemonteerd, is er geen behoefte aan een line-of-sight verbinding met de hardware dat het beheersen van.

“De cijfers sensor is niet afhankelijk van externe infrastructuur, wat betekent dat gebruikers zijn niet gebonden aan een vaste ruimte. Ze kunnen communiceren tijdens het verplaatsen van kamer naar kamer of hardlopen in de straat,” David Kim, een Microsoft Research PhD Fellow van Newcastle University Culture Lab, gezegd.

De huidige cijfers opstelling gebruikt een infrarood (IR), een IR laser lijngenerator, een IR diffuse verlichting en een traagheidsmeeteenheid handbewegingen, waaronder de pols richting en de hoek van elke vingergewricht volgen.

De onderzoekers denken dat het systeem kan een dag worden aan het werk gezet als een user interface voor mobiele en tablet-apparaten, of in combinatie met Kinect’s full-body tracking-tech als een manier van interactie met een spelconsole.

Terwijl de cijfers van de pols gedragen kit is omvangrijk vanwege de off-the-shelf componenten, de onderzoekers hopen om het te krijgen om de grootte van een gemiddelde polshorloge.

Een technisch document over cijfers – gemaakt door Newcastle University’s Kim, Otmar Hilliges, Shahram Izadi, Alex Butler en Jiawen Chen van Microsoft Research Cambridge lab, Iason Oikonomidis van de Griekse Stichting voor Onderzoek & Technologie en Patrick Olivier van Newcastle University’s Culture Lab – zal worden gepresenteerd op de UIST 2012-conferentie deze week.

Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren

Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw bureaublad of lock-scherm

? Google weerlegt Edge batterij beweringen van Microsoft: Chrome op Surface duurt langer

Azure, Office 365: Microsoft’s twee nieuwe cloud-regio’s aan te pakken data privacy-kwesties