De nieuwe Microsoft: Indrukwekkend snel

Iedereen die Microsoft heeft gevolgd voor zeer lang kan je vertellen dat het verplaatsen snel nog nooit van het bedrijf sterke punt geweest. De gigantische infrastructuur die bestaat uit afzonderlijke business units is al lang geleid te vertragen, geploeter verandering. Dat moet veranderen om gelijke tred te houden met het snelle tempo van de mobiele ruimte. Indrukwekkend, snel beweegt is wat we zien Microsoft niet alleen proberen, maar doet het goed.

Degenen onder ons die nauw hebben samengewerkt met Microsoft al jaren weten maar al te goed hoe langzaam het bedrijf heeft altijd verplaatst. Hebben gediend als een Tablet PC MVP voor zeven jaar, zag ik deze langzame, geploeter Microsoft te vaak. Zelfs wanneer snelle verandering nodig was, het bedrijf vaak nog steeds haar tijd nemen om de status quo te veranderen. Mogelijkheden zijn vaak gemist als gevolg van het gebrek aan interne snelheid.

Tot voor kort had het bedrijf zo groot voor zo lang het was geen verrassing niets ooit leek te snel gebeuren. Gewoon het krijgen van een team voor een ontmoeting met een ander op de Microsoft-campus vaak nodig een shuttle bus. Ja, de campus is zo groot dat bussen om de werknemers van de ene kant naar de andere.

Na dit gezien in persoon zo lang, was ik sceptisch elke keer dat ik hoorde dat de interne werking zou gaan versnellen. Ik geef toe dat ik niet denk dat dit mogelijk was.

Dat is waarom ik ben zo onder de indruk van hoe snel Microsoft zich op het gebied van apparatuur en diensten is herbouwd. Ik was verbaasd over hoe snel de update Windows 8.1 volgden de oorspronkelijke Windows 8 release. Ik was gevloerd hoe snel de Windows 8.1-update volgde dat. Wat maakte dit zo indrukwekkend was dat deze beide Windows-updates zijn grotendeels te reageren op feedback van klanten naar wat vóór kwam.

Microsoft eigenlijk luistert naar zijn klanten en vrijgeven fixes daardoor en in het verleden niet altijd het geval lijkt te zijn. Dit gebeurde in maanden in plaats van jaren als het niet zo lang geleden zou hebben genomen.

Mary Jo Foley gemeld dat, Microsoft is van plan om nog sneller te bewegen, want updates in de toekomst. Dat zal een hele prestatie, maar op basis van de prestaties in het recente verleden, is het misschien alleen deze af te trekken.

Dat de kolos in Redmond kunnen nu zo snel bewegen is een duidelijk teken van hoe sterk hij is vastbesloten om te veranderen. Er zijn nog meerdere business units in het bedrijf, maar het is duidelijk dat ze zijn nu niet alleen de communicatie, maar nauw met elkaar samen te werken. Dingen kon niet zo snel gebeuren anders. Degenen die bekend zijn met Microsoft weet dat dit alleen al is een belangrijke wijziging.

Een pluim voor u, Microsoft, voor de toelating van wat er gedaan moet worden en dan is het te doen. We zien nu al de voordelen van de verandering en hoe snel u het maken van het gebeuren. Er zijn maar weinig bedrijven die zo snel veranderen als de mobiele ruimte, en je snelheid zal een lange weg om succes te bereiken gaan.

Laten we ere wie ere toekomt. Deze grote verandering is niet alleen te wijten aan de nieuwe CEO Satya Nadella. Het proces begon in het kader van Steve Ballmer, die de weg voor de nieuwe Microsoft verhard. Het kan een van de belangrijkste dingen Ballmer deed tijdens zijn ambtstermijn aan het roer van het grote schip dat Microsoft zijn.

Geweldige deal: Best Buy is de verkoop van originele Apple horloge voor slechts $ 189

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 niet vloeibare schade; $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in elk geval;? Google’s DeepMind claimt belangrijke mijlpaal in het maken van machines praten als mensen

Microsoft Q3 sterk: Office 365 abonnementen surge, Windows upgrades afbetalen; Zes uitdagingen voor Microsoft als de Satya Nadella tijdperk begint; Lezen tussen Microsoft CEO Nadella’s lijnen: On moed, abonnementen en unieke waarde

Apple; geweldige deal: Best Buy is de verkoop van originele Apple horloge voor slechts $ 189, Apple, Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september, Mobility, T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld, de iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone