RIM’s PlayBook: opgekropte vraag?

Research in Motion meldt het fiscale vierde kwartaal resultaten volgende week en analisten zijn grotendeels gericht op de lancering van de PlayBook en verkoop verwachtingen.

RIM de winst resultaten zullen aanstaande donderdag landt. De algemene opvatting is dat het derde kwartaal solide zal zijn als gevolg van een sterke internationale verkoop. Het opvallende aan de overkant van rapporten is de PlayBook en QNX — RIM’s nieuwste besturingssysteem — handsets.

We duiken in de cijfers volgende week, maar het optimisme over de PlayBook is het belangrijkste onderwerp van vandaag. Misschien wel de grootste verrassing is dat de beslissing van RIM om de PlayBook tether de BlackBerry voor e-mail te maken wordt gesponnen als een positieve.

Jefferies analist Peter Misek opgemerkt

We verwachten dat de Playbook lancering in april. We waren optimistisch over de Playbook, maar waren nog steeds verbaasd over hoe de positieve feedback is van het kanaal en retailers met betrekking tot het product. Velen zien de tethering als een positief omdat het niet een aparte data-abonnement nodig, en bedrijven zien het wel een plekje op hun bestaande beveiliging en device management protocollen.

Als Misek’s nemen juist is — de PlayBook is echt een metgezel voor een gevestigde onderneming base — RIM zou een hit hebben. Houd rekening met de tablet spel nu is alles over de onderneming. Bedrijven als Hewlett-Packard, Dell en RIM gaan in plaats daarvan meer gericht op zakelijke tabletten van duking het met Apple’s iPad 2 en een bos van Android rivalen.

CIBC-analist Todd Coupland was ook in het algemeen positief over de PlayBook en erkend dat RIM aandelen worden verhandeld op basis van de verwachtingen voor de tablet. Coupland verwacht RIM naar verwachting 1.000.000 Playbooks in het kwartaal mei.

Oppenheimer-analist Ittai Kidron zei dat de PlayBook was RIM’s grootste wild card. Hij sneed zijn eenheid ramingen voor de PlayBook 1,5 miljoen voor het fiscale 2012 eindigt in februari. Vreemd genoeg, reeds Kidron Motorola’s problemen met de Xoom als een reden om PlayBook schattingen te verlagen. Ik zou zeggen dat Motorola’s problemen RIM zou helpen.

In ieder geval zijn alle ogen op PlayBook van RIM.

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop

BlackBerry PlayBook: Serious iPad 2 concurrent; BlackBerry PlayBook is FCC goedgekeurd, in 16GB, 32GB en 64GB, iPad 2 vs BlackBerry PlayBook:?.? Natuurlijk je je realiseert, betekent deze oorlog; Can RIM’s Playbook ondersteunen een Android Parallel Universe; All PlayBook inhoud

Nu kunt u een USB-stick die alles vernietigt op zijn pad te kopen

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, iPhone, Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop, hardware, Enterprise Software;; Sweet SUSE Nu kunt u een USB-stick die alles vernietigt op zijn pad te kopen! HPE haken en ogen zelf een Linux distro