Tiger boete van AU $ 110K voor het overtreden Spam Act

Discount luchtvaartmaatschappij Tiger Airways is overhandigd een AU $ 110.000 boete en heeft een afdwingbaar onderneming aan de Australische Communicatie en Media Autoriteit (ACMA) om niet toe te staan ​​haar klanten afmelden voor e-mailing lists gegeven.

De ACMA zei dat het Tiger meerdere keren had gewaarschuwd, en dat de onderneming herhaalde klachten van klanten dat de marketing e-mails niet te laten klanten afmelden voor de mailinglijst had ontvangen.

Tiger heeft inmiddels stopgezet haar marketingcampagne, re-engineered zijn unsubscribe faciliteit van de e-mails verstuurd, en opgeleid personeel op de naleving van de Spam Act.

“Deze actie is een andere herinnering aan bedrijven die dat ze moeten aandacht besteden aan wat hun klanten zeggen, testen hun e-unsubscribe faciliteiten regelmatig, en niet alleen ingesteld en vergeet ze. Tiger is nu vastbesloten ervoor te zorgen de unsubscribe faciliteiten zijn functioneel en effectief , “aldus ACMA vice-voorzitter Richard Bean in een verklaring.

Marketing aan klanten die hebben afgemeld niet alleen tegen de wet, het veroorzaakt frustratie van de consument, en die uiteindelijk de schade een bedrijf ‘reputatie.

Als Tiger schendt haar afdwingbare verbintenis, kan de ACMA de luchtvaartmaatschappij aan de Federale Hof.

Tiger zei in een verklaring dat hij betreurt de fout.

“Tiger Airways begrijpt dat sommige klanten waren boos en gestoord toen ze besloten om af te zien van de dienst, maar toch bleef de correspondentie te ontvangen na de periode dat de Australische wet vereist, en de luchtvaartmaatschappij betreurt dit,” aldus het bedrijf.

Tiger heeft beoordeeld en opnieuw onze processen om naleving van de regelgeving te garanderen, en is vastbesloten samen te werken met een onafhankelijke adviseur te beoordelen en te kunnen verbeteren om alle aspecten van de elektronische direct-marketing proces waar nodig.

Star Trek: Negen manieren om onze wetenschap ligt dicht bij de science-fiction

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociale commentaar

Kobo Aura ONE, First Take: Groot-screen e-reader met 8GB opslagruimte

After Hours, Star Trek: Negen manieren om onze wetenschap ligt dicht bij de science-fiction, After Hours, Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, mobiliteit; Kobo Aura ONE, First Take: Groot-screen e-reader met 8GB opslagruimte, innovatie; De beste tech uitvindingen van alle tijden dat geavanceerde beschaving

De beste tech uitvindingen van alle tijden dat geavanceerde beschaving