Windows Server 8 brengt Cisco naar Microsoft

Voor gebruikers van Cisco virtuele switch-technologie, heeft VMware de oplossing die Cisco ter beschikking gesteld geweest. Niet verrassend, gezien relatie VMware met Cisco en zijn prominente rol in het Unified Computing System Cisco’s geconvergeerde oplossing infrastructuur. Maar met de introductie van Windows Server 8, zal Cisco samen te werken met Microsoft om datzelfde niveau van ondersteuning en functies om gebruikers van de Microsoft Hyper-V virtualisatie te brengen.

Windows 10, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren, Windows 10, Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw desktop of lock screen, mobiliteit; Google weerlegt Edge batterij beweringen van Microsoft: Chrome op Surface duurt langer, Cloud, Azure, Office 365: Microsoft’s twee nieuwe cloud-regio’s aan te pakken data privacy-kwesties

Op dit moment, VMware is geïntegreerd op de hypervisor niveau met de Cisco Nexus virtuele switch, terwijl gebruikers van Microsoft Hyper-V moet gebruik maken van een Microsoft virtuele switch om verbinding met Cisco hardware. Dit betekent dat VMware gebruikers met Cisco omgevingen had een beter zicht op het netwerk middelen die door virtuele en fysieke systemen beter beheer en provisioning de controle van gevirtualiseerde bronnen. Met Windows Server 8 Hyper-V integratie, zal Microsoft’s virtualisatie op een lijn met VMware in de Cisco-omgeving. Cisco omgevingen beheersbaar met Microsoft System Center Virtual Machine Manager worden.

Samen met de Cisco Nexus 1000V gedistribueerde virtuele switch, zal Windows Server 2008 ook worden geïntegreerd in de Cisco Virtual Machine Fabric Extender (VM-FEX) technologie. Dit zal Microsoft / Cisco-gebruikers een betere integratie te geven en ondersteuning voor Microsoft’s SR-IOV mogelijkheden voor hoge prestaties VM’s, een beter beheer van de live-netwerken en een betere detail voor de planning en implementatie. Zowel Cisco en Microsoft virtualisatie management tools zullen bruikbaar zijn voor klanten de integratie van de twee reeksen van technologieën.

Brengen van Microsoft op gelijke voet met VMware in de Cisco universum moet zakelijke winsten te brengen aan beide partijen, met de bestaande Microsoft winkels te kunnen kern netwerkinfrastructuur onderdelen Cisco’s beter te integreren en Cisco wint Microsoft als een solide partner in de UCS single-source datacenter provider model.

Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren

Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw bureaublad of lock-scherm

? Google weerlegt Edge batterij beweringen van Microsoft: Chrome op Surface duurt langer

Azure, Office 365: Microsoft’s twee nieuwe cloud-regio’s aan te pakken data privacy-kwesties