Britse politie doel script kiddies, tiener hackers

UK rechtshandhaving is gericht op tieners ploeteren in het hacken met als doel te voorkomen dat ze worden betrokken bij cybercrime.

Een recente Britse Nationaal Agentschap Crime (NCA) poll bleek dat de gemiddelde leeftijd van cybercrime verdachten – zoals die betrokken zijn bij de recente TalkTalk hack – is 17, in vergelijking met 24 jaar geleden. Er zijn tieners die er zijn in staat om te fladderen in en uit servers, knijpen data en chaos veroorzaken voor enterprise spelers – al voor de voltooiing van hun verplichte opleiding, examens, of de mogelijkheid om legaal te drinken.

Dit is nogal een concept. Als je tieners geïnteresseerd bent in en bereid om cyberveiligheid en hacking te verkennen, misschien deze jonge mensen kunnen worden beïnvloed om dat te doen in een legitieme instelling, hetgeen op zijn beurt hulp plug enkele van de kloof vaardigheden momenteel waardoor bedrijven hoofdpijn dankzij de opname van hoge -profiel datalekken.

De Algemene Rekenkamer denkt in dezelfde richting.

De #CyberChoices campagne is gericht op het opleiden van ouders van tieners mogelijk betrokken zijn bij hacking, om te “helpen ouders en verzorgers ter plaatse tekenen van mogelijke problemen, begrijpen wat de gevolgen zouden kunnen zijn, en om betere manieren te benadrukken voor jongeren om hun vaardigheden te gebruiken en interesse in de technologie. ”

Richard Jones, hoofd van de nationale eenheid van de Cyber ​​Crime Prevent team zei

De Algemene Rekenkamer onderzoek bleek ook enkele tieners script kiddies of hackers wisten wat de gevolgen zouden zijn als ze werden gevangen.

De Britse politiebureau, aldus de meest populaire tools onder tieners distributed denial-of-service (DDoS) gereedschap – niet verrassend, gezien hoe gemakkelijk het is om te zetten en dergelijke aanvallen die overstroming websites met het verkeer om ze offline te lanceren.

Bovendien, Remote Access Trojans (RAT) zijn populair. De Blackshades RAT, bijvoorbeeld, lokte een aantal tieners in de aankoop deals, wat leidt tot de arrestatie van 22 mensen – de gemiddelde leeftijd waarvan er 18. De jongste koper van de RAT was slechts 12 jaar oud.

“We hebben de campagne in eerste instantie gericht op ouders, omdat we weten uit onderzoek dat ze vaak niet op de hoogte van wat hun kinderen online doen,” zei Jones.

Deze mensen zijn echt licht en hebben echt potentieel om door te gaan naar spannende en het vervullen van vacatures. Maar door te kiezen voor de criminele pad ze kunnen verhuizen van een laag niveau ‘pranking’ naar een hoger niveau cybercriminaliteit vrij snel, soms zonder zelfs maar te overwegen dat wat ze doen is tegen de wet.

De campagne wordt ondersteund door diverse partners, waaronder GetsafeOnline, CREST en de Cyber ​​security uitdaging.

Neiman Marcus: 1,1 miljoen kaarten gedrang; Opkomende veiligheid naties ‘essentieel voor de toekomst internet: Microsoft; De meeste CEO’s clueless over cyberaanvallen – en hun reactie op incidenten bewijst het; TECH PRO ONDERZOEK: IT Anti-Virus Beleid

Must-read: Beveiliging

Port Fail VPN lek bloot je echte IP-adres; Dealers hit Volkswagen met een class action rechtszaken meer dan de uitstoot schandaal; Bug premies:? Welke bedrijven bieden onderzoekers contanten; Uw bedrijf heeft een data-inbreuk geleden. Wat nu,? 10 dingen die u niet wist over de Dark Web

Veiligheid, Re-thinking veiligheid fundamentals: Hoe verder te gaan dan de FUD; Innovatie; M2M-markt stuitert terug in Brazilië, veiligheid, FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren, veiligheid, WordPress dringt er bij gebruikers in staat om te werken? nu om kritieke gaten in de beveiliging op te lossen

Lees verder: Top picks

Re-thinking veiligheid fundamentals: Hoe verder te gaan dan de FUD

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren

WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging op te lossen