De 7 mythen van gevirtualiseerde Application Performance

Ik zou u graag uitnodigen om de komende live-webinar “De 7 mythen van gevirtualiseerde Application Performance.” Ik zal een van de presentatoren zijn voor tijdens dit evenement. Het zal worden gepresenteerd op 23 augustus @ 14:00 ET (US) – Volg deze link om te registreren: https://www1.gotomeeting.com/register/710166584 (het webinar zal ook op afroep beschikbaar zijn voor het geval je kan de live maken webinar) .; virtualiseren aplications biedt een enorme flexibiliteit en kostenbesparingen. Of u implementeert business applicaties zoals SAP of IT-infrastructuur apps zoals Citrix XenApp / XenDesktop. . En of u virtualiseren op VMware vSphere, Microsoft Hyper-V of Red Hat Enterprise Virtualization – de dynamiek en complexiteit van gevirtualiseerde applicaties kunnen leiden tot aanzienlijke prestatieverbeteringen en user experience kwesties, het verminderen van de voordelen van virtualisatie; De zwaarste performance problemen op te lossen zijn degenen waar de gebruikers bellen en klagen dat “mijn aanvraag is traag”. IT-beheerders worstelen om te bepalen waar de wortel oorzaak van het probleem ligt: ​​is het de toepassing? De virtualisatie laag? Is het het netwerk? Database? Storage …? Traditionele domein-specifieke instrumenten beperkt inzicht in dynamische, virtuele omgevingen, en ze vaak meer vragen op dan ze beantwoorden creëren. En met meerdere beheerders en instrumenten in de mix, probleem diagnose wordt een zeer handmatige, tijdrovend en expert-gebaseerde proces, verder vergroot de kosten en de business impact van de problemen met de prestaties en downtime;. Kom met me mee, neem deel aan dit webinar. De volgende punten die aan bod komen tijdens het evenement;. Betrouwbare prestaties zekerheid en tevredenheid van de gebruiker; Compleet prestaties zichtbaarheid in uw gevirtualiseerde omgeving, automatische, single-click oorzaak prestaties diagnose voor zelfs de meest complexe problemen met de prestaties, Pre-emptive probleemdetectie en waarschuwingen; snelle ROI door middel van rechts-sizing en optimalisatie, WEBINAR DETAILS; Datum: 23 augustus 2012; Tijd: @ 11:00 PT (San Francisco) | 14:00 ET (New York) | 19:00 Groot-Brittannië (Londen) | 20:00 CET (Paris | Berlijn); Presentatoren: Dan Kusnetzky (de website Vrijwel Spreken, Kusnetzky Group), Bala Vaidhinathan (eG Innovations), Rick Ruskin (eG Innovations) Schrijf u nu in: https: //www1.gotomeeting. com / register / 710166584 (het webinar zal ook op afroep beschikbaar zijn – kunt u zich registreren op de on-demand webinar koppeling later ontvangen); ik kijk uit naar uw komst op de webinar (zitplaatsen zijn beperkt)!

VMware vSphere versterkt, actualiseert Horizon, Workspace ONE producten

VMware’s volgende spel: het beheren van alle wolken voor bedrijven

Nutanix koopt PernixData, Calm.io in een verhuizing naar de cloud ambities te versterken

Nvidia lanceert virtuele GPU monitoring, analytics

Virtualisatie, VMware vSphere versterkt, actualiseert Horizon, Workspace ONE producten, Cloud, volgende spel VMware’s: alle wolken Managing for ondernemingen; datacenters; Nutanix koopt PernixData, Calm.io in een verhuizing naar de cloud ambities te ondersteunen, Data Centers, Nvidia lanceert virtuele GPU monitoring, analytics