SAP zich opmaakt voor internet van de dingen met de hulp van Facebook, Samsung

SAP heeft een keur aan nieuws en upgrades op de weg, alle scharnieren rond mobiliteit onderneming als het Internet of Things (IoT) beweging pikt het tempo.

SAP’s investering in haar HANA in-memory computing-producten werpt zijn vruchten af ​​als het aantal klanten stijgen

Onthuld te midden van de Duitse software-gigant’s TechEd & d-code gebeurtenissen in Berlijn deze week, SAP broedt drie nieuwe ivd oplossingen voor aangesloten logistiek, onderhoud en productie.

Een gecentraliseerde, zoemende digitale hub van real-time sensor data beschikbaar zijn in het veld is de rode draad van al deze oplossingen, draait op het SAP HANA Cloud Platform voor applicatie-ontwikkeling.

De volgende iteratie van de SAP Manufacturing Execution suite, bijvoorbeeld, is retooled met het internet der dingen in gedachten door de integratie van predictive analytics en meer mobiele ondersteuning voor het doel van orkestreren en het optimaliseren van de wereldwijde activiteiten.

Spreken van de mobiele, een van de belangrijkste bestuurders van het internet van de dingen en de ontluikende wereld van de aangesloten apparaten, is SAP samen met Samsung aan haar enterprise mobility strategie gericht op retail, olie & gas, financiën en de klanten in de gezondheidszorg.

Het lanceerplatform zal een co-ontwikkelde enterprise mobiele applicatie-ontwikkeling platform en ontwikkelaar ecosysteem evenals een ERP-oplossing op basis van HANA Cloud Platform SAP’s zijn bedoeld voor het verpompen van analyses en inzichten op mobiele apparaten van Samsung.

SAP en Samsung zijn aangesloten apps in vele kanalen, waaronder retail, CRM, HCM, ERP en andere belangrijke zakelijke functies voor het speciaal voor wearables. Het paar heeft al een gezondheidszorg proefproject gericht op het beheersen van chronische ziekten gelanceerd. De samenwerking is gebaseerd op het SAP HANA Cloud Platform en kranen in genomische analytische oplossingen van beide bedrijven.

SAP heeft vormde ook een nieuw partnerschap met Facebook gericht op omni-channel customer engagement, het werken om bedrijven te helpen bereiken doelgroepen op ‘s werelds grootste sociale netwerk.

De integratie overbrugt Facebook’s Custom Audiences platform met SAP Customer Engagement Intelligence (CEI) suite. SAP pochte in de aankondiging van dinsdag dat een dergelijk verband beloften “de heilige graal voor marketeers: een echte gesloten lus, het bijhouden van de campagne prestaties van indruk aan de inkomsten met een hoge mate van precisie.”

De HANA in-memory database zelf wordt ook steeds wat aandacht met multi-tenancy en slimme data verbeteringen.

HANA 9 bevat high-performance grafiek opslag, dynamische tiering voor het beheer van zeer grote datasets met meer transparantie en door de gebruiker gedefinieerde functies verstrekken HANA met toegang tot de kaart jobs binnen Hadoop verminderen direct.

Om de vaart erin te houden bewegen, SAP is ook van plan om het personeel met 500 ontwikkelaars dat zich toelegt op verschillende ivd projecten voor verschillende sectoren.

LinkedIn onthult haar nieuwe blogging platform

Is dit de leeftijd van Big OLAP?

DataRobot streeft naar laaghangend fruit van data science automatiseren

Social Enterprise; LinkedIn onthult haar nieuwe blogging platform; Big Data Analytics, Is dit de leeftijd van Big OLAP;? Big Data Analytics; DataRobot gericht op low-opknoping fruit van de gegevens wetenschap te automatiseren; Big Data Analytics; MapR oprichter John Schroeder treden naar beneden, COO te vervangen

MapR oprichter John Schroeder treden naar beneden, COO te vervangen