Singapore: Hub voor bootleggers?

Singapore heeft een succesverhaal in de strijd tegen illegaal gekopieerde films, maar een brancheorganisatie waarschuwt de stadstaat kon gewoon worden verzending het probleem uit het land.

“Singapore is de op twee na laagste in termen van verliezen als gevolg van piraterij in Azië-Pacific, met een voorsprong van slechts Vietnam en Nieuw-Zeeland,” zei Michael Ellis, vice president en regionaal directeur van de Motion Picture Association (MPA), een Amerikaanse film rechten verdediger,. Maar hij waarschuwde dat Singapore fungeert als een overslag centrum voor gekopieerde dvd’s geproduceerd in Indonesië en Maleisië. Ongeveer 13 procent van de valse aanvallen in het Verenigd Koninkrijk vorig jaar waren het verlaten van de republiek, zei hij. Lees het volledige verhaal op deze website Azië.

TPG geldt om deel te nemen in Singapore mobiel spectrum veiling

VPN verbieden ter bescherming van het auteursrecht discriminerend zijn, zal ondergronds rijden gebruikers

Zelf rijden taxi’s naar gratis ritten in Singapore bieden

Singapore opent lab voor FinTech experimenten

Telco’s, TPG geldt om deel te nemen in Singapore mobiel spectrum veiling, veiligheid, VPN verbod ter bescherming van het auteursrecht discriminerend zijn, zullen de gebruikers ondergronds rijden; Innovatie; Self-rijden taxi’s naar gratis ritten aanbieden in Singapore; Banking; Singapore opent lab voor FinTech experimenten