Sony ziet 90 procent van de wereld online

De wereld is online te gaan in een grote weg en Sony gelooft dat het kan gewoon zien hoeveel. Volgens het bedrijf chief executive, Sir Howard Stringer, zal 90 procent van de door Sony-producten, zoals camera’s, video-spelers, televisies, online toegankelijk zijn tegen 2011.

Dat soort brede dekking was niet echt duidelijk uit een demonstratie van Stringer op de Consumer Electronics Show in Las Vegas op donderdag. Stringer bleek uit het voorbeeld van een nieuwe lijn van Cybershot camera’s die Wi-Fi hebben ingebouwd, wat betekent dat fotografen foto’s kunnen nemen en dan onmiddellijk en zonder de noodzaak om te gaan door middel van een PC publiceren op het web.

Om te beginnen met de Cybershot camera’s zullen gratis toegang tot AT & T’s 10.000-plus hotspots in de Verenigde Staten en vermoedelijk toegang van hotspots in heel Europa zullen volgen.

De hamvraag is wat betekent dat 90 procent betekenen? Stringer niet duidelijk maken of hij bedoelde dat 90 procent van de apparaten in Sony’s catalogus zal worden op het internet of 90 procent van alle Sony-apparaten door volume.

Nog steeds een indrukwekkend genoeg klinkende figuur en het zou interessant zijn om te zien hoe de andere aanbieders te vergelijken.

Star Trek: Negen manieren om onze wetenschap ligt dicht bij de science-fiction

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociale commentaar

Kobo Aura ONE, First Take: Groot-screen e-reader met 8GB opslagruimte

De beste tech uitvindingen van alle tijden dat geavanceerde beschaving

After Hours, Star Trek: Negen manieren om onze wetenschap ligt dicht bij de science-fiction, After Hours, Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, mobiliteit; Kobo Aura ONE, First Take: Groot-screen e-reader met 8GB opslagruimte, innovatie; De beste tech uitvindingen van alle tijden dat geavanceerde beschaving