T-Mobile CEO voor hackers stelen hotspot gegevens: “. Het is voorbij”

Hoewel T-Mobile biedt onbeperkte data-abonnementen voor telefoons, heeft de vervoerder te beperken hoeveel gegevens kunnen worden gebruikt door middel van een handset hotspot functie genaamd “Smartphone Mobile HotSpot” tot 7 GB per maand.

Een zeer klein percentage van de klanten – 1/100 van een procent – hebben manieren gevonden rond dat, echter, en sommige zijn verbrand door middel van 2 TB (dat is 2.000 GB) van mobiele data in een maand.

T-Mobile CEO, John Legere, zet een einde te maken aan dat, gelet op zowel Twitter en vrijgeven van een officiële pers notitie op maandag

Legere zegt dat het bedrijf gaat na de 3000 klanten die het systeem misbruiken door het verbergen van hun hotspot gebruik, zodat het netwerk is robuust genoeg voor alle klanten van de vervoerder.

Hij merkt op dat als de beperkte hotspot data is niet genoeg en klanten niet willen worden gesmoord met lagere snelheden – de gangbare praktijk in dit geval – mensen kunnen gewoon extra hotspot data te kopen in plaats van “stelen” is.

Zoals te verwachten, dit is het verhogen van de onbegrensde vs. beperkte argument: Controleer de Twitter gesprek Legere gestart en je zult zien wat al reling tegen de CEO voor reclame voor onbeperkte data.

De realiteit is, T-Mobile zegt dat alleen het biedt onbeperkte data voor standaard telefoon of tablet te gebruiken. Het beschrijft duidelijk de beperkingen van de “Smartphone Mobile Hotspot” functie, die is gratis inbegrepen in de data-abonnement.

In een perfecte wereld, waar de draadloze spectrum en mobiele infrastructuur geen grenzen had, zou dit niet toe. Dat is niet de wereld waarin we leven, echter. In dit geval wordt Legere terecht probeert te sluiten van een technische maas in de wet om een ​​bepaald niveau van service die bijna 60 miljoen klanten betalen voor te behouden.

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

Apple; Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september; mobiliteit; gratis iPhone 7 aanbod van T-Mobile vraagt ​​upfront kosten en veel geduld, de iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië