Taiwan biedt gratis Wi-Fi aan toeristen

Buitenlandse toeristen in Taiwan hebben nu toegang tot gratis Wi-Fi, met de uitrol van 4400 “iTaiwan” hotspots over het eiland bij de grote attracties, transport hubs en overheidsgebouwen.

Een account kan worden ingesteld op elk Taiwan Tourism Bureau servicebalie of bezoekerscentrum het hele eiland, volgens een persbericht van de Tourism Board. Alleen een paspoort nodig is tijdens het aanmelden.

Na registratie, zal de toegang mogelijk zijn op elk “iTaiwan” hotspot.

Het voegde er ook roaming-overeenkomsten met vier lokale overheden om iTaiwan rekeninghouders om toegang te krijgen tot andere hotspots: “TPE-Free” in Taipei City, “New Taipei” in New Taipei, “iTaichung” in Taichung, en “Tainan- WiFi “in Tainan.

De stap volgt op de lancering van de, gratis openbaar Wi-Fi, in de hoofdstad Taipei in 2011, merkte op The Next Web.

Elders zijn er ook al vergelijkbare maatregelen te stimuleren Wi-Fi diensten voor toeristen. Braziliaanse stad Sao Paulo is, houden van een aanbesteding te investeren in een gratis Wi-Fi project, voorafgaand aan zijn gastheer van de WK voetbal in 2014. In oktober vorig jaar, Thailand gepompt een andere US $ 30.000.000, want het is gratis openbare Wi-Fi-project.

Chorus kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Samsung en T-Mobile samen te werken aan 5G trials

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’

Telco’s; Koor kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen, Telco’s, Samsung en T-Mobile samen te werken aan 5G proeven; Cloud, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia