TPG gerechten uit onbeperkt NBN plannen

Australische internet service provider (ISP) TPG heeft een nieuw onbeperkt plan voor de National Broadband Network (NBN) onthulde, en werd het eerste bedrijf dat onbeperkt data bieden op het glasvezelnetwerk.

De aankondiging kwam als onderdeel van het bedrijf jaarcijfers rapporteert aan de Australian Securities Exchange (ASX) vanmorgen. Voor AU $ 69,99 per maand, zal TPG afnemers op de NBN onbeperkte data te krijgen op een verbinding van 12 megabits per seconde (Mbps) naar beneden en 1 Mbps up, met een voice-service inbegrepen.

Terwijl veel andere ISP’s hebben aangeboden, hoge data-abonnementen op de NBN, met inbegrip van maximaal 2 TB per maand, niemand zijn gegaan op het pad van het aanbieden van onbeperkt data. Onder NBN Co prijsmodel wordt aangenomen dat onbeperkte plannen erg duur voor elke ISP te bieden zou zijn.

Op de top van de basis NBN toegang kosten per gebruiker vanaf AU $ 24 per maand, ISP’s hebben ook een te betalen; connectivity virtueel circuit lading, die bandbreedte stelt een consument van het punt van interconnect (POI). Deze vergoeding wordt vastgesteld op AU $ 20 per 1Mbps, echter, is NBN Co momenteel sponningen deze kosten, terwijl het netwerk uitrollen voor de eerste 150Mbps per maand op elk punt van de interconnect (NP) tot die bepaalde PoI voorbij was 30.000 panden. Elk van de 121 POI’s dienstverband tussen de 50.000 en 162.000 panden.

TPG’s plan is momenteel de enige die de ISP heeft in de markt. Dodo, een van de weinige overgebleven ADSL2 + aanbieders onbeperkt downloads opzij te bieden heeft van TPG, moet nog zijn NBN plannen onthullen.

TPG rapporteerde een 16 procent sprong in de nettowinst na belastingen over het boekjaar 2012, een stijging van AU $ 78.200.000 in 2011 tot $ 91.000.000 AU in 2012. Tussen 31 juli 2011 en 31 juli 2012, TPG uitgerold 725km van vezels, haar totale netwerk brengen 2,572km, die 1.400 gebouwen.

Het bedrijf voegde 47.000 breedbandabonnees en 54.000 mobiele klanten voor de 12 maanden, waardoor de breedband klantenbestand 595.000 en de mobiele klantenbestand 255.000.

? M2M markt stuitert terug in Braziliƫ

Chorus kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en gratis voice

Innovatie;? M2M-markt stuitert terug in BraziliĆ«, Telco’s, Koor kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen, Telco’s;? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en gratis voice