Typische dag in het leven van een iPad 2

Degenen die mijn tech dekking te volgen op de website weten dat ik niet alleen betrekking op nieuwe gadgets, ik gebruik ze in mijn dagelijks leven. Als een gadget gaat uit van een grote rol in mijn werk dat ik delen hoe gebruik ik het, zo nu en dan door detaillering een dag in het leven van dat apparaat. De iPad 2 heeft al een dergelijke rol aangenomen, en hier is een dag in het leven van mijn iPad 2.

Ook al werk ik thuis mijn werk dag begint heel vroeg mijn vrouw werkt over de stad en onze alarm gaat onmiddellijk af bij 05:00. Struikel ik uit bed en pak de eerste kopje koffie voor de dag. Koffie in de hand van de volgende wat ik pick-up is mijn iPad 2.

Onder het genot van mijn cafeïne fix kijk ik de e-mail die tijdens de vorige nacht is gekomen in. Terwijl de Mail-app op de iPad is niet zo goed als de Gmail-app op Android, is het goed genoeg is voor alles wat ik moet doen. Deze app maakt gebruik van Gmail IMAP mogelijkheid om labels te behandelen op een manier die voldoende voor mijn behoeften. Ik zal blij zijn als Google krijgt de Gmail-app van iOS vast en terug in de App Store voor mij om het eens te proberen.

Zodra mijn e-mail is triaged met behulp van de iPad 2, ik spring in Twitter om te controleren of er geen directe berichten en antwoorden op mijn tweets van de avond tevoren. Ik gebruik de Twitter-app op de iPad als ik het beter dan andere apps die ik heb geprobeerd te vinden. Ik hou van de glijdende deelvenster methode maakt gebruik van Twitter op de iPad.

Met e-mail en Twitter verwerkt, spring ik in de browser en vink deze blog voor reacties op recente berichten, en hoe het verkeer aan het doen is. Soms is de post commentaar leid mij om elders te springen op het web om te controleren op dingen die anderen al hebben gezegd. Ik hou van de manier waarop de Safari-browser heeft lipjes op de iPad sinds iOS 5, en het duurde niet lang Ik heb 3 of 4 websites openen in tabs, gelukkig springen heen en weer als dat nodig is.

Met mijn voorlopige dagtaak uit de weg, krijg ik klaar voor de dag echte werk. Ik ga zitten op mijn bureau rond 06:00 en vuur van de MacBook. De iPad 2 gaat in de Jadu Skadoosh staan ​​aan de linkerkant van mijn externe monitor is aangesloten op de MacBook, die gaat op een laptop stand om het scherm overeind tegen een goede hoogte. Ik kan gemakkelijk werken met de iPad 2 in de stand als ik werk aan mijn bureau, en ik steek de iPad 2 in voor het opladen terwijl in de stand zoals ik het niet ‘s nachts doen rekenen.

Ik laat Pocket Informant HD draait op de iPad 2, terwijl in de stand, whcih geeft mij toegang tot mijn takenlijst, agenda en de Today opvatting die alles wat ik nodig voor de dag op één scherm trekt. Dat houdt me op de taak en gericht op de dingen die belangrijk zijn voor deze dag. Pocket Informant synchroniseert automatisch met mijn informatie in de Google-cloud dus alles wat ik doe op de iPad is direct terug te vinden op mijn andere systemen met behulp van Google.

Mijn ochtend werk houdt me bezig op de MacBook, verwijzend naar de iPad 2 als dat nodig is. Het duurde niet lang is het tijd om een ​​gezonde lunch te hebben, en de iPad 2 verlaat de stand en brengt de middagpauze met mij. Ik heb meestal een salade voor de lunch thuis, en ik gebruik de Kindle-app op de iPad te lezen terwijl ik eet. Dit is een heerlijke vakantie voor mij aangezien ik een gulzige lezer.

Als ik klaar ben met eten Ik spring uit de Kindle app om elke e-mail die is aangekomen controleren. Ik magere de e-mail headers te zien welke van de berichten die onmiddellijke aandacht nodig hebben.

Zodra de lunchpauze voorbij is ga ik terug naar het kantoor, een woon-werkverkeer van 10 seconden of zo. Ik halen bij de balie waar ik ben gebleven, werken voor een paar uur. Toen ‘s middags breaktime aankomt, ik beslis ik moet een verandering van omgeving voor een tijdje, samen met een goede koffie van mijn lokale Beanery.

Ik zette de iPad 2 in de Logitech Keyboard Case, gooi ze in mijn spullen tas en ga naar de koffieshop. In tien minuten Ik zit aan een tafel in de winkel met de iPad 2 zit in het toetsenbord klaar voor het werk.

Ik wil podcasts te luisteren terwijl ik werk dus ik vuur Downcast, mijn favoriete podcatcher. Ik gebruik mijn Plantronics 590 Bluetooth koptelefoon, zodat ik anderen niet lastig vallen in de winkel. Ik hou van deze full-featured app, in het bijzonder de mogelijkheid om de luisterervaring snelheid iets sneller dan normaal in te stellen. Dit laat me eindigen podcasts in minder tijd dan normaal, zonder klinken slecht, dus ik kan krijgen meer podcast luisteren.

Waarom ik kocht een iPad 2, HP TouchPad: Alles wat je wilt weten; Review: Motorola XOOM, vol met niet gerealiseerde potentieel; Hands-on review: Samsung Galaxy Tab 10.1; Hands on met de eerste 7-inch Honeycomb tablet: Acer A100; Lenovo IdeaPad K1 tablet: eerste indrukken; ThinkPad tablet: Klaar voor de directiekamer; ThinkPad tablet vs Samsung Galaxy Tab 10.1 als laptop vervanging

iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, iPhone, Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop, hardware, Enterprise Software;; Sweet SUSE Nu kunt u een USB-stick die alles vernietigt op zijn pad te kopen! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Ik heb een idee voor een artikel, dus ik vuur iThoughtsHD en in kaart te brengen een korte schets. Ik spring in de browser als nodig en invulling van het artikel zeer snel. Ik stuiteren heen en weer tussen deze twee apps voor een tijdje, met behulp van de methode vegen met vier vingers om heen en weer te schuiven.

Zodra de schets voor het artikel wordt in kaart gebracht, ik spring in Evernote om het te schrijven. Het invoeren van het artikel met behulp van het toetsenbord is zo snel en in staat is alsof ik had een volledige laptop met mij, maar tegen een fractie van de grootte en het gewicht. De lange levensduur van de batterij van de iPad 2 maakt het een mobiel werkpaard, en ik weet niet eens zorgen te maken over het verbruik batterij gedurende de dag.

Zodra het artikel in Evernote is geschreven, ik sla het op dat zij aan de cloud. Het is dan voor mij beschikbaar op elke computer en gadget die ik gebruik. Ik zal kopiëren en plakken in mijn desktop browser voor eindredactie en publicatie eenmaal terug in het kantoor.

Ik beweeg van artikel naar artikel, en in deze sessie doe ik de basis voor de drie verhalen die ik wil vertellen. Ik doe al het onderzoek online ik moet doen, en ofwel schetsen of schrijf alle artikelen. Dit is een zeer efficiënte manier om te werken, als de een app op het scherm in een tijd methode door de iPad 2 elimineert alle afleidingen die normaal sloeg me terug op mijn bureau. Ik ben volledig gericht op de taak bij de hand, en dat is een zeer krachtig ding.

Het onderzoek begint met de Reeder app te draaien door de honderden RSS-feeds volg ik met Google Reader. Reeder presenteert elk artikel in een beknopte manier waarmee ik bestrijken een veel terrein waarbij de focus op de individuele nieuwsitems wanneer dat nodig is.

Na Reeder, ik vuur Zite om onderwerpen die van belang gepresenteerd in een tijdschrift lay-out die is leuk om te lezen, en vaak tips me over de onderwerpen die me interesseren. Ik gebruik ook Flipboard op deze manier, dat is vergelijkbaar, maar met veel verschillende nieuwsbronnen Ik heb inbreng in de app. Met behulp van deze drie apps behandel ik een enorme hoeveelheid informatie, snel en moeiteloos.

Met behulp van de iPhone 4S Ik neem een ​​foto van de iPad en toetsenbord voor een van de artikelen, en aangezien ik Fotostream ingeschakeld deze foto is direct beschikbaar op zowel de iPad en mijn MacBook op kantoor. Het is geweldig om dit zomaar. Ik heb zelfs de foto op de iPad bewerken met de foto app, verlichting is een beetje en bijsnijden het voor de uiteindelijke publicatie.

De wolk focus van iOS 5 overstijgt fotowerk, als iMessage speelt ook een rol. Toen ik voor het eerst naar de coffeeshop gebruikte ik iMessage om een ​​bericht naar de iPhone van mijn vrouw 4. We vervolgens kreeg in een heen en weer gesprek, ze op haar iPhone en me op de iPad te sturen. Het is erg cool hoe iMessage werkt tussen apparaten op deze manier, en zelfs draagt ​​het gesprek toen ik schakelen tussen de iPad en de iPhone 4S.

Na een zeer productieve sessie die werkzaam zijn in de coffeeshop, ik snap de iPad 2 terug in het toetsenbord geval en ga terug naar het kantoor aan huis. Eenmaal daar, de iPad 2 gaat terug in de stand, en ik klaar ben met mijn werk dag in het kantoor.

Avond recht voor de iPad 2 bestaat uit alle activiteiten die ik heb de hele dag gedaan, meestal lezing met de Kindle app, het controleren van e-mail als het aankomt, en tweeten een beetje. Ik doe heel veel van surfen op het web tijdens het tv kijken, ook.

Ik neem de iPad 2 naar bed, en lees de huidige roman van belang voor het einde van de dag. Als het tijd is om te lichten gaan uit, ik stel de iPad 2 op het nachtkastje en noemen het een dag. Dit was een typische werkdag met de iPad 2, en zoals gewoonlijk een belangrijke rol gespeeld, waar een groot aantal functies. Het is niet de enige tablet staat deze dingen te doen met alle middelen, maar het doet ze goed en werkt voor mij.

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop

Nu kunt u een USB-stick die alles vernietigt op zijn pad te kopen

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro