US wiretap cijfers komen niet overeen met wat de telefoon reuzen zeggen – en dat is een probleem

(Stock foto)

LEES VERDER

Waarom de CIA wil encryptie backdoors is een falen van leiderschap, niet intelligentie, Apple, weigeren achterdeur toegang tot de gegevens, kunnen boetes; NSA is zo overweldigd met data, is het niet langer effectief, zegt klokkenluider; Zoals de Snowden lekken begon, is er was “angst en paniek” in het Congres; Hoe gegevens geval Microsoft de Amerikaanse tech industrie kan ontrafelen; Als je ‘niets te verbergen’, hier is waar uw wachtwoorden te zenden; Kennismaken met de schimmige tech brokers dat uw gegevens te leveren aan de NSA

Er is een grote discrepantie tussen het aantal telefoontaps door de Amerikaanse rechtbanken gemeld en het aantal telefoontaps gereageerd door Amerikaanse telefoonmaatschappijen.

Vorige maand, Administratief Bureau van de Amerikaanse rechtbanken ‘zei dat het aantal telefoontaps toegelaten in 2015, dat de autoriteiten real-time toegang tot communicatie mogelijk te maken, kwam uit op 4.148 telefoontaps, een stijging met 17 procent ten opzichte van een jaar geleden. Geen enkele wiretap verzoek werd in de loop van het jaar afgewezen.

Maar dat cijfer is niet logisch als je kijkt naar hoeveel de overheid gegevens eisen werden verwerkt door de grote telco’s.

Verizon, AT & T, T-Mobile en Sprint gereageerd op 11.633 telefoontaps in de loop van het jaar – bijna een verdrievoudiging in vergelijking met de jaarlijkse wiretap rapport van de regering. (T-Mobile alleen al zei in haar laatste transparantieverslag dat het ontving honderden meer telefoontaps dan de officiële telling van de overheid.)

En dat is nog maar de cel netwerken – het verschil is waarschijnlijk veel groter als je goed voor vaste lijnen en internetbedrijven.

Ja, hoeveel telefoontaps werden vorig jaar toegestaan? Niemand kan het verschil verklaren.

(de website/)

Dit is ook niet de eerste keer dat de cijfers zijn onder de loep komen.

Albert Gidari, een voormalig vooraanstaande privacy advocaat die nu dienst doet als directeur van de persoonlijke levenssfeer bij Center Stanford Law School voor Internet and Society, was de eerste die een verschil in het aantal merken. In de vorige 2014 wiretap rapport, merkte hij een tweevoudige inconsistentie tussen wat de rechtbanken gemeld en wat de cel reuzen gemeld.

In een blogpost een jaar geleden, analyseerde hij de nummers. Zelfs rekening houdend met de complexiteit van de run-on en uitgebreide telefoontaps, Gidari zei dat de cijfers nog steeds niet kloppen.

Hij vertelde me op dinsdag – iets meer dan een jaar later – hij kan nog steeds niet figure it out.

“Niemand lijkt een adequate verklaring,” zei hij.

Wanneer bereikt voor commentaar, een woordvoerder van de Administratieve Office uitgelegd, “een groot aantal wiretap autorisaties niet gemeld … in het jaar dat ze vervallen, omdat de onderzoeken zijn aan de gang.” De woordvoerder zei ook dat het mogelijk is dat “een wiretap Om meerdere apparaten kunnen bestaan, dus het totale aantal apparaten aangeboord is waarschijnlijk groter is dan het aantal orders uitgegeven worden”. Ook als afluisteren toepassingen worden toegekend, maar vereisen een uitbreiding, de rechter zal niet de bestellingen te melden nadat ze verlopen.

Veiligheid, Hoe het niet om een ​​data-inbreuk te controleren (en waarom sommige echt willen dat je “pwned” get), veiligheid, Re-thinking veiligheid fundamentals: Hoe verder te gaan dan de FUD; Innovatie; M2M-markt stuitert terug in Brazilië, veiligheid;? FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS gov’t ambtenaren

Dat zou gelden voor een paar verdwaalde wiretap verzoeken, maar Gidari zei dat het niet dicht bij het uitleggen van de drievoudige foutmarge zou komen.

Het is onverklaarbaar, zelfs gezien het feit dat vervoerders kunnen hebben elk een orde die vier verschillende apparaten gedekt op vier verschillende carrier-netwerken ontvangen, “zei hij.” Maar om dat uit te leggen, zou elke bestelling moeten minstens drie apparaten gedekt op drie carrier netten de nummers leggen.

“Transparantie hoort te zijn over het maken van het duidelijker, niet meer obscure of stompe,” zei hij.

Hoe het niet om een ​​data-inbreuk te controleren (en waarom sommige echt willen dat je “pwned” get)

Re-thinking veiligheid fundamentals: Hoe verder te gaan dan de FUD

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren