VMware updates Horizon Suite, draagt ​​bij aan VMware klaar roster Android

VMware op dinsdag bijgewerkt haar Horizon Suite beter te ondersteunen mobiele apparaten en bracht het totaal rooster van Android VMware Ready-apparaten tot 12.

VMware Horizon View 5.2 krijgt een nieuwe gebruikersinterface met grafische acceleratie en Nvidia GRID technologie, verbetering van remote desktops geleverd via HTML5 browsers en ondersteuning voor Windows 8.1, Apple iOS 7 en Google Chromebooks. VMware voegde ook een optionele plug-in die het mogelijk maakt voor veilige externe verbindingen met virtuele desktops als de Horizon uitzicht verbinding server down;. VMware Horizon Mirage 4.3 voegt verbeterde Windows 7 migratie-instrumenten en een Web-beheerconsole;. VMware Horizon Workspace ondersteunt ook Sony’s Xperia Z1 en Z Ultra smartphones. Horizon Workspace ondersteunt dual persona functies (persoonlijke en zakelijke) op Android-telefoons. VMware heeft 12 VMware klaar Android-apparaten;. VMware Socialcast, een functie die samenwerking en gedachten biedt aan een bedrijf.

Het nieuws, schetste tijdens VMworld Europe, komt zo veel virtualisatie spelers verhuizen naar mobiele apparaten ondersteunen een zij desktops en laptops doen.

In het bijzonder, VMware legde de volgende updates

De updates zullen beschikbaar zijn in het vierde kwartaal.

VMware vSphere versterkt, actualiseert Horizon, Workspace ONE producten

VMware’s volgende spel: het beheren van alle wolken voor bedrijven

Nutanix koopt PernixData, Calm.io in een verhuizing naar de cloud ambities te versterken

Nvidia lanceert virtuele GPU monitoring, analytics

Virtualisatie, VMware vSphere versterkt, actualiseert Horizon, Workspace ONE producten, Cloud, volgende spel VMware’s: alle wolken Managing for ondernemingen; datacenters; Nutanix koopt PernixData, Calm.io in een verhuizing naar de cloud ambities te ondersteunen, Data Centers, Nvidia lanceert virtuele GPU monitoring, analytics