World Net bevolking nadert 300 miljoen

Het rapport toont ook aan dat Noord-Amerika heeft verreweg de meeste mensen met Internet toegang vanaf een pc thuis: ongeveer 150 miljoen euro. Maar het rapport Nielsen zei ook dat de Europese landen, met een gecombineerde 82 miljoen mensen online, aan het inlopen is.

Windows 10, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; mobiliteit; Razer verfrist Blade, Blade Stealth laptops met Intel Kaby Lake CPU, Nvidia Pascal graphics, hardware, Lenovo beefs up PC aanbod met 2-in-1 tablet Yoga Book, Yoga 910 converteerbare laptop, Windows 10, Microsoft’s Windows 10 ‘Redstone 2’ toets te bouwen 14.915 nu beschikbaar voor pC’s, telefoons

Het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Italië leidt de heffing onder Europeanen, die meer bij te dragen dan de helft van de Europese bevolking internet, volgens het rapport van Nielsen.

Van de 20 onderzochte landen, de Verenigde Staten heeft de meest bekabelde huishoudens, met 136.900.000 mensen boven de leeftijd van twee met toegang tot internet thuis.

Japan, met 26,3 miljoen, is een verre tweede. Het Verenigd Koninkrijk is de derde, Duitsland is de vierde en vijfde Canada. Aan de onderkant van de lijst is Ierland, waar 800.000 woningen zijn aangesloten en Nieuw-Zeeland, met 1,3 miljoen.

Terwijl de rest van Europa’s online community groeit, Frankrijk blijft ver achter bij de andere grote mogendheden op het gebied van toegang tot internet, aldus het rapport.

Een reden kan zijn dat sinds de jaren 1980, de Fransen zijn met behulp van Minitel, een door de grootste Franse telefoonmaatschappij informatie-netwerk, zei Nielsen directeur van analytics David Day.

Terwijl Day verwacht Frans Web gebruiken om te groeien, zei hij: “We zullen doorgaan om te zien groei in online toegang slepende de rest van Europa.”

Hoewel het derde van de bodem in termen van thuis toegang, Finland is rijp voor het plukken, aldus Day. Vaste telefoons zijn op de daling in de Scandinavische landen, terwijl de draadloze communicatie is spiking.

Dag denkt Finland is goed geplaatst voor draadloos internet toepassingen en apparaten.

Nielsen vond ook dat de meeste internetgebruikers hebben webtoegang thuis, in plaats van het werk. De enige uitzondering was Zwitserland, waar het tarief was bijna een toss, de enquête gevonden.

Zwitserland leidt in één categorie gemeten door het rapport. Bijna de helft van de woningen aangesloten op het web toegang tot het internet door middel van meer dan één pc.

Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren

Razer Blade verfrist, Blade Stealth laptops met Intel Kaby Lake CPU, Nvidia Pascal graphics

Lenovo beefs up PC aanbod met 2-in-1 tablet Yoga Book, Yoga 910 convertible laptop

Microsoft’s Windows 10 ‘Redstone 2’ proef build 14915 nu beschikbaar voor PC’s, telefoons